Siizn ilk ayinizda goguste beyaz birsey olmusmuydu canimBuyur cnm
Ağrıyı nasıl tarif edeceğimi bilemediğim için şiddetli adet sancısı dedim :) benim rahim boyu normalmiş kısalma yokmuş ondan yana rahat bir nefes aldım, benim karnımın genelinde sertleşme oluyor ve ağrıyı bütün karnımda hissediyorum, doktorum şikayetlerimi söyledikten sonra ilaç olarak progestanı verdi, ama doktora 2 haftada bir gidiyor insan heran herşey olabilir, Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, bol bol dinleniyorum, biraz yürüyeyim veya merdiven çıkayım direk sancı oluyor karnımdaMerhaba doktorun neye dayanarak erken doğum riski olduğınu söyledi canım benimde erken doğum riskim var rahim boynunda kısalmadan dolayı ama bende adet sancısı olmadı..bende progestan ve haftalık prolotun iğne kullanıyorum
3 kapılı dolap, etejer, 80x180 büyüyebilen beşik, uyku seti, cibinlik, yatak aldık. Duvar askılığını hediye ettiler. Daha doğrusu biz istedik onlar da tamam dedi. Sonra KDV indirimi oldu aradılar iade mi istersiniz yoksa bişey mi alırsınız diye. Biz de halıyı aldık tam indirime denk geliyordu.
Hamileligin ilk ayi mi?? Beyaz birsey derken bi akintidan bahsediyorsun sanirim hayir olmadi..Siizn ilk ayinizda goguste beyaz birsey olmusmuydu canim
neymiş ki o krem ben çok korkuyorum göğüslerim yara olucak diye zaten çok huylanıyorum napcam ben yaasüreyim şimdiden öle bişi varsa ?
Sağol canım. Bakmak istersen Havoşun hobi Dünyası sayfasının adı. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle güzel günlerde kullanmayı nasip etsinInstagramda güzel sayfalar var bi arastirayim,, Bebisine güzel bir hatira olmuss cnm güle güle kullanin
Amin canım sizlerde güle güle güzel günlerde kullanın inşallah sağlıklaAllah gile gule odasini kullanmak nasip etsin canim.
Sitesinde yoksa bitmis olabilir canimç
İndirim göremedim ben bitti mi acaba?
Siizn ilk ayinizda goguste beyaz birsey olmusmuydu canim
canım üzülme bi arkadaşımada dr öyle demişti bir böbreğindeydi sadece kontrol edicez dogduktan sonrada bi süre kontrol ederiz ne durumda diye dedi ama hiç bişey olmadı sonuç çok iyi çıktı geçti gitti böbrek sorunu olabiliyormuş genelde takma kafanaBugün kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı.oofff doktorun hiç bişey yok demesini beklerken böbreklerde genişleme var dedi.2 böbrektede 5mm çapındaymış.korkulacak bişi yok dedi ama içime kışku düştü.takip edilecekmiş büyümüyosa hiç sorun değilmiş 5mm.ama büyürse bakarız dedi 15 gün sonraya gün verdi.benim hamileliğin ilk aylarında kafasında kist görmüşlerdi uçtu gitti.umarım buda öyle olur biter gider...varmı tanıdıklarınızda bu böbrek sorunu yaşayan.erkek bebeklerin %50 görülme olasılığı varmış ama benim kızım olacak nasipse
2 hafta da bir mı gidiyorsun. Özel bir durumun mı vardı cnm snn? Ben ayda bir gidiyorumdaAğrıyı nasıl tarif edeceğimi bilemediğim için şiddetli adet sancısı dedim :) benim rahim boyu normalmiş kısalma yokmuş ondan yana rahat bir nefes aldım, benim karnımın genelinde sertleşme oluyor ve ağrıyı bütün karnımda hissediyorum, doktorum şikayetlerimi söyledikten sonra ilaç olarak progestanı verdi, ama doktora 2 haftada bir gidiyor insan heran herşey olabilir, Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, bol bol dinleniyorum, biraz yürüyeyim veya merdiven çıkayım direk sancı oluyor karnımda
Allah seni sınıfı sürekli ama sonu iyi bitiyor canım neyseki:))) bu da öyle olucak inş. Yeğenimde de vardı ama ablam takmamıştı pek. Hatta ben tesadüfen yanında kontrole gittiğimde Dr açmıştı konuyu öyle öğrendim düşün:) ve sonra hiç bişeyi yoktu. Geçti gittiBugün kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı.oofff doktorun hiç bişey yok demesini beklerken böbreklerde genişleme var dedi.2 böbrektede 5mm çapındaymış.korkulacak bişi yok dedi ama içime kışku düştü.takip edilecekmiş büyümüyosa hiç sorun değilmiş 5mm.ama büyürse bakarız dedi 15 gün sonraya gün verdi.benim hamileliğin ilk aylarında kafasında kist görmüşlerdi uçtu gitti.umarım buda öyle olur biter gider...varmı tanıdıklarınızda bu böbrek sorunu yaşayan.erkek bebeklerin %50 görülme olasılığı varmış ama benim kızım olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?