- 23 Aralık 2014
- 161
- 138
- 53
Hehehe :) valla benim ev de oyle berbat durumda hele halilar camlar aman yarabbim şu egitim bitsin kadin tutucam mecbur. Iyiye gittigine sevindim canim Bizim de eğitim fena gitmiyo da oglum bu sefer de cok gitmek istiyo tuvalete resmen 20 kere tuvalete goturuyo beni her seferinde de çiş yapiyo ama anlayamadim. Bugun bir kere de kakasini soyledi ve yapti bir kere altina kacirdi biseye dalmisti sanirim yine agladi tabi islandigini farkedip tuvalet dedi kuzum yaa. Niye bu kadar tuvalete gidip çiş yapiyo ya usuttu mu acaba bilemedim valla bez daha kolaymis gunde 3-4 kere degistiriyosun en azindan simdi durmadan wc deyiz eşim sen zayifladin mi dedi bana hic oturmuyorum ki surekli cocugu gotur getir kaldir temizle kurula giydir canim cikiyo vallaBiraz daha iyiye gidiyor gibi tuvalet egitiminde
Ancak oyle beze gule gule dedik uc gunde alisti gibi bir durum yok
Cidden tuvalet egitimi cok Zor
Cocugun gelisiminde onemli bir donum noktasi
Yanlis bir uygulama izler birakabilir
Yanlis yapmaktan korkuyrm
Sutten kesecegim zamanda cok korkmustum
Oglumu anneme biraktim, evim berbat durumda
Temizlik yapilmasi lazim, esim yapacak yarin
Bende camasir yikadim, oglumunkileri yikamaktan bizimkilere sira gelmemisti, camasir sepeti doldu tasti:)
Oglusumjn yorgani azcik cis olmustu, onu attim makineye
Cnm tatli istiyor durmadan, tatli yapiyrm:) bolbol tarif deniyrm eheheh:)
Hedef 100 kilo
Banyo yapip makyaj yapicam
Aksama bebek gormeye gidecegiz
Banada degisiklik olur, cok bunaliyrm, is, hamilelik, cocuk, ev :) bunlarin icerisinde esim yok:) oyle ihmal ediyrm ki onu anlatamam:)
Ya deli ediyor, ev pis diyrm nesi var diyor:))
Buralar sikistik, temizlige yardimci da alamiyrm
Esime kalda ev miss gibi
Bana kalsa ev berbat, diyorum ki bunun az daha kirlisine ogrenci evi diyorlar :)))
Teşekkür ederim canım odam uygun ayrıca oda da yapamayacağım şuan o yüzden bana da beşik mantıklı geliyor aslında çekmeceli olanlar da ayrı cazip geliyorCnm yatak odan musaitse park yatak alma
Benim ogluma annem baktigi icin
Annemin evince park yatak, kendi evimde besik kullanmis biri olarak kesinlikle besik tavsiye ederim
Bnmki beyaz parmaklikli sallanabilir ozelligi olan ahsap besik, boyutu 130-70 cm
İcine uyku seti aliyorsun
Cok sik ve kullanisli oluyor
Bi tarafini asagi indirip yatagina yasliyorsun, bebegini heran izleyebiliyorsun
Kızlar aranızda öğretmen olup 24. Haftayı dolduran varmı.nöbetten muaf oldunuzmu
Yanlış bilmiyorsam 24-28. Haftalar arasında yapılıyor canımİnşallah canım 28.haftaya kadar yapılıyor dimi
Benim kuzenime 2.yi yapacaklar eniştemde yaşlılığa bağlı şeker var diyeBenimde babamda şeker var yaptırır banada büyük ihtimal doktorum. Her hastanede yaptırabilir miyosun acaba fiyatı falan ne kadar?
Teşekkürlrr.bende haftaya alayım öyleyse...Merhaba , ben heyet raporu aldım 1 ay o yüzden okula gitmiyorum, fakat arkadaş idareye dilekçe verdi 24. Hafta gelmeden, o yüzden nöbet görevi Yok .
Canım senınle aynıyız.nben hiç bişey hissetmiyorum.ama dün ayrıntılıda gördüm fır dönüyo içeride.fakat bende tık yok.dur bakalım yeterki onlar ıyı olsunYa ben gercekten deliricem beni hatirlayanlar da dövecek sanirim :) ama ben 21+2 deyim ve hala tekme diyebilicegim sertlikte bisey hissetmiyorum...anca pit pit biseyler ya da solucan gezinmesi gibi..onlari da hissederken evet bebek diyorum sonra ya degilse diye paranoya yapiyorum..suana kadar toplasam 3 defa şiddetli itmeye benzer biseyler hissettim..artik bebegimi net hisseek istiyorum çok üzülüyorum
Evet kan değerlerimiz de düşüyormuş bu haftalarda normal dedi doktor. Kırmızı et yiceksin dedi. Balık yiyorum dedim. Akşam balık yiyorsan öğlen kırmızı et yiceksin dedi.Hiç canını sıkma evde dinlen ve bol bol protein al çok şükür şekerin çıkmamış bak dün ben markette yığıldım kaldım şekerim düştü sen beslenirsen bebekte beslenir üzülme
Haklisin tabi canim ama gün gectikce beklentim artiyo hem sabirsizlaniyorum hem de korkuyorum..internetten burdan okuduğum hareket etmesini saglayan herseyi yapiyorum ama tik yok..Canım senınle aynıyız.nben hiç bişey hissetmiyorum.ama dün ayrıntılıda gördüm fır dönüyo içeride.fakat bende tık yok.dur bakalım yeterki onlar ıyı olsun
Canım meraklanma 24haftaya kadar normalmiş galiba hem sen seğirmede olsa hissediyormuşsun ben bazen tlf oynarken falan yastık kucaklıyordum karnımla aramda dursun diye yastık olunca daha iyi hissediyorum onu keşfettim sende dene istersenHaklisin tabi canim ama gün gectikce beklentim artiyo hem sabirsizlaniyorum hem de korkuyorum..internetten burdan okuduğum hareket etmesini saglayan herseyi yapiyorum ama tik yok..
Beni de ekler misiniz ? 21+2 de oğluşumNursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Lucccck........................Kız........................isim
:) nasıl yani yastigi karnina mi bastiriyorsun...Canım meraklanma 24haftaya kadar normalmiş galiba hem sen seğirmede olsa hissediyormuşsun ben bazen tlf oynarken falan yastık kucaklıyordum karnımla aramda dursun diye yastık olunca daha iyi hissediyorum onu keşfettim sende dene istersen
Yok kız bastırma :) sadece kucakla küçük yastıklardan al ben tv falan izlerken kucaklıyodum ara sıra baktım ki daha net hissediyordum :):) nasıl yani yastigi karnina mi bastiriyorsun...
Tamamdir bir de bunu deneyim o zaman..:) sirt üstü uzanir pozisyonda mi peki..benim doktorum öyle yatma dedi diye ben tv izlerken bile sirt üstü uzanmiyorum :) hep yan....Yok kız bastırma :) sadece kucakla küçük yastıklardan al ben tv falan izlerken kucaklıyodum ara sıra baktım ki daha net hissediyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?