Kızlar beşik konusunda herkes bir şey diyor kafam çok karışık annem park yatak kullan diyor ama ilk bebeğim karar veremedim
Şimdilik sallanan büyüyen yataklı oda alma yönünde canım planlarımızKızlar beşik konusunda herkes bir şey diyor kafam çok karışık annem park yatak kullan diyor ama ilk bebeğim karar veremedim
Amin canım sizlerde güle güle güzel günlerde kullanın inşallah sağlıkla
Canım İnşaallah buda o kist gibi olur doktor bişi yok demiş ama içini ferah tut ya musavvir zikri çek elini karnına koy İnşaallah geçer.Bugün kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı.oofff doktorun hiç bişey yok demesini beklerken böbreklerde genişleme var dedi.2 böbrektede 5mm çapındaymış.korkulacak bişi yok dedi ama içime kışku düştü.takip edilecekmiş büyümüyosa hiç sorun değilmiş 5mm.ama büyürse bakarız dedi 15 gün sonraya gün verdi.benim hamileliğin ilk aylarında kafasında kist görmüşlerdi uçtu gitti.umarım buda öyle olur biter gider...varmı tanıdıklarınızda bu böbrek sorunu yaşayan.erkek bebeklerin %50 görülme olasılığı varmış ama benim kızım olacak nasipse
Cnm yatak odan musaitse park yatak almaKızlar beşik konusunda herkes bir şey diyor kafam çok karışık annem park yatak kullan diyor ama ilk bebeğim karar veremedim
Cnm park yataklar o kadar uzun sureli kullanilamazcanım biz de eşimle bu konuda uzlaşamıyoruz
ben sürekli seyahat ettiğimiz için park yatak almak istiyorum hem annemde hem kaynanamda hem tatilde çocuk yatağında yatar diye düşünüyorum
emekleme döneminde işim olduğunda park yatağa koyarım orada oynar 3 yıl da beni idare eder...diyorum
hem kiracıyım bebeğe oda bile yapamayacağım..
eşim ise tam tersi görüşte
büyüyen beşik alalım 7 yıl kadar kullansın..hem mobilya daha uzun ömürlü park yataklardan da daha güzel görünüyor diyor... daha kaliteli diyor
ben 3 yıl sonra çocuk odası yapalım istiyorum belki ozamana kadar da ev alırız şeklinde
hala çözüm bulamadık bizde
65 TL bebek sormuştum benHavoşun hobi dünyası güzel resimdekini begendim ama arkadasım yapcak ole olmasa alırdım bebek ne kadar acaba yastıkları bir arkadas burda almıştı
Doktorun önlem almış canım. Arayı kapatır bebiş bi dönem gelir. Öyle oluyo genelde korkma.Kızlar şeker yüklemesi yapıldı. Çok şükür normal çıktı hiç bir problem yok. Ama moralim bozuldu yine de. Çünkü strese bağlı gelişim geriliği olabilir dedi. Yani kilosu ve haftası uyumlu ama ucu ucuna. Yani bi grip olsam çocuk geri kalacakmış. Rapor vericem dinleneceksin bu şekilde olmaz dedi. Kırmızı et yemem gerekiyormuş. Kan değerlerim çok düşükmüş. Kan hapını da günde 2 taneye çıkardı
Şu an 503 grammış ama biraz kilo aldıralım dedi. Hastalanırsan geri kalmasın dedi. Bir de benim başka rahatsızlığımda var. Stresli ortamda ortaya çıkıyor bayılıyorum falan. 7-8 senedir hiç olmadı ama bu kadar stres ve yorgunluğu vücudum kaldırmayabilir. Ondan korkuyor doktor da. Zaten söylediklerinden zayıf doğuyor bebekler. Arkadaşıma 3200 demişti 2800 doğdu. Demek ki daha zayıf benim yavrum daDoktorun önlem almış canım. Arayı kapatır bebiş bi dönem gelir. Öyle oluyo genelde korkma.
Şu an 503 grammış ama biraz kilo aldıralım dedi. Hastalanırsan geri kalmasın dedi. Bir de benim başka rahatsızlığımda var. Stresli ortamda ortaya çıkıyor bayılıyorum falan. 7-8 senedir hiç olmadı ama bu kadar stres ve yorgunluğu vücudum kaldırmayabilir. Ondan korkuyor doktor da. Zaten söylediklerinden zayıf doğuyor bebekler. Arkadaşıma 3200 demişti 2800 doğdu. Demek ki daha zayıf benim yavrum da
Sorun yoksa bi daha yukleme yapmazlar diye dusunyorumKızlar benim bebegın suyu biraz fazla diye 22.haftada 50lik şeker yüklemesi yaptırdım.cok şükür iyi çıktı.tabi hastane uzak diye netten baktım sonuca.doktora da tlfnla bi türlü ulaşamıyorum sürekli meşgul.bi dahaki kontrolede martın 6-7 gibi gitmeyi düşünüyorum.acaba cok mu geç.29 haftalık filan oluyorum .o aralarda herhangi bi test yapılıyormu acaba.100 lük yükleme hangi haftalarda oluyor
Cnm park yataklar o kadar uzun sureli kullanilamaz
Kullanan vardir ama rahat degil
Bak bnm oglum kilolu dogdu iri bir cocuktu
Park yatagin ust kati, 9 kilo tasiyor, e oglum zaten 6-7 aylikken o kilodaydi, bu sefer yatak agirliktan yamulmaya basliyor, bu bence saglikli degil
Bide ayaga kalkiyorlar 8 ayllikken, dikilen bebek ust kattan duser, ust kati kaldirinca asagisi cok derin, alip koyamiyrsun, cocuk zaten buyuk ve agir, sallamak istesende alt kat sallanmiyor
Biz 8-9 aydan sonra kullanamadik
Annem onu hep tek kisilik yatajlga alistirdi
O bir avantaj oldu, dusmeden yatmayi ogrnedi:) simdi odasinda tek kisilik yataginda yatiyor
Bu arada esim muhendis ve yazin goreve gittigi icin, annemin evindeki park yatagi dort ay boyunca geceli gunduzlu kullandim
Gece cocugu emzircem, kaldirip alamiodum falan, cok sikintili ya
Evimdeki besik cok rahat
Kızlar benim bebegın suyu biraz fazla diye 22.haftada 50lik şeker yüklemesi yaptırdım.cok şükür iyi çıktı.tabi hastane uzak diye netten baktım sonuca.doktora da tlfnla bi türlü ulaşamıyorum sürekli meşgul.bi dahaki kontrolede martın 6-7 gibi gitmeyi düşünüyorum.acaba cok mu geç.29 haftalık filan oluyorum .o aralarda herhangi bi test yapılıyormu acaba.100 lük yükleme hangi haftalarda oluyor
Oyle yap cnm portatif uygun fiyatli besik alirsinhımm..bir de senin boyun benden 15 cm uzun bebeği sen rahat alamıyorsan benim için de sıkıntılı olur..
ozaman tahta beşik almak mantıklı ama park yatakta almak zorundayım seyahatler için...
bu gidişle ikisini de alacağım öyle görünüyor
Oyle yap cnm portatif uygun fiyatli besik alirsin
Oyle pratik cok guze besikler var
Benetto marka falan
Gorumcemde vardi
Dikkat et bişey olmaz inşallah canımKızlar şeker yüklemesi yapıldı. Çok şükür normal çıktı hiç bir problem yok. Ama moralim bozuldu yine de. Çünkü strese bağlı gelişim geriliği olabilir dedi. Yani kilosu ve haftası uyumlu ama ucu ucuna. Yani bi grip olsam çocuk geri kalacakmış. Rapor vericem dinleneceksin bu şekilde olmaz dedi. Kırmızı et yemem gerekiyormuş. Kan değerlerim çok düşükmüş. Kan hapını da günde 2 taneye çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?