2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar beşik konusunda herkes bir şey diyor kafam çok karışık annem park yatak kullan diyor ama ilk bebeğim karar veremedim

canım biz de eşimle bu konuda uzlaşamıyoruz
ben sürekli seyahat ettiğimiz için park yatak almak istiyorum hem annemde hem kaynanamda hem tatilde çocuk yatağında yatar diye düşünüyorum
emekleme döneminde işim olduğunda park yatağa koyarım orada oynar 3 yıl da beni idare eder...diyorum
hem kiracıyım bebeğe oda bile yapamayacağım..
eşim ise tam tersi görüşte
büyüyen beşik alalım 7 yıl kadar kullansın..hem mobilya daha uzun ömürlü park yataklardan da daha güzel görünüyor diyor... daha kaliteli diyor
ben 3 yıl sonra çocuk odası yapalım istiyorum belki ozamana kadar da ev alırız şeklinde
hala çözüm bulamadık bizde

Canım İnşaallah buda o kist gibi olur doktor bişi yok demiş ama içini ferah tut ya musavvir zikri çek elini karnına koy İnşaallah geçer.

Kızlar beşik konusunda herkes bir şey diyor kafam çok karışık annem park yatak kullan diyor ama ilk bebeğim karar veremedim
Cnm yatak odan musaitse park yatak alma
Benim ogluma annem baktigi icin
Annemin evince park yatak, kendi evimde besik kullanmis biri olarak kesinlikle besik tavsiye ederim
Bnmki beyaz parmaklikli sallanabilir ozelligi olan ahsap besik, boyutu 130-70 cm
İcine uyku seti aliyorsun
Cok sik ve kullanisli oluyor
Bi tarafini asagi indirip yatagina yasliyorsun, bebegini heran izleyebiliyorsun

Cnm park yataklar o kadar uzun sureli kullanilamaz
Kullanan vardir ama rahat degil
Bak bnm oglum kilolu dogdu iri bir cocuktu
Park yatagin ust kati, 9 kilo tasiyor, e oglum zaten 6-7 aylikken o kilodaydi, bu sefer yatak agirliktan yamulmaya basliyor, bu bence saglikli degil
Bide ayaga kalkiyorlar 8 ayllikken, dikilen bebek ust kattan duser, ust kati kaldirinca asagisi cok derin, alip koyamiyrsun, cocuk zaten buyuk ve agir, sallamak istesende alt kat sallanmiyor
Biz 8-9 aydan sonra kullanamadik
Annem onu hep tek kisilik yatajlga alistirdi
O bir avantaj oldu, dusmeden yatmayi ogrnedi:) simdi odasinda tek kisilik yataginda yatiyor
Bu arada esim muhendis ve yazin goreve gittigi icin, annemin evindeki park yatagi dort ay boyunca geceli gunduzlu kullandim
Gece cocugu emzircem, kaldirip alamiodum falan, cok sikintili ya
Evimdeki besik cok rahat

İki yildir severek kullandigimiz besigimiz bu

Ogluma oda aldik artik burada yatmiyor
Bebek gelecegi icin besigi kaldirmadik
Efsunsuz sende oyle yaparsin cnm
İkinci cocuk olunca oda alirsin birinciye:)

Kızlar şeker yüklemesi yapıldı. Çok şükür normal çıktı hiç bir problem yok. Ama moralim bozuldu yine de. Çünkü strese bağlı gelişim geriliği olabilir dedi. Yani kilosu ve haftası uyumlu ama ucu ucuna. Yani bi grip olsam çocuk geri kalacakmış. Rapor vericem dinleneceksin bu şekilde olmaz dedi. Kırmızı et yemem gerekiyormuş. Kan değerlerim çok düşükmüş. Kan hapını da günde 2 taneye çıkardı

Doktorun önlem almış canım. Arayı kapatır bebiş bi dönem gelir. Öyle oluyo genelde korkma.

Doktorun önlem almış canım. Arayı kapatır bebiş bi dönem gelir. Öyle oluyo genelde korkma.
Şu an 503 grammış ama biraz kilo aldıralım dedi. Hastalanırsan geri kalmasın dedi. Bir de benim başka rahatsızlığımda var. Stresli ortamda ortaya çıkıyor bayılıyorum falan. 7-8 senedir hiç olmadı ama bu kadar stres ve yorgunluğu vücudum kaldırmayabilir. Ondan korkuyor doktor da. Zaten söylediklerinden zayıf doğuyor bebekler. Arkadaşıma 3200 demişti 2800 doğdu. Demek ki daha zayıf benim yavrum da

Kızlar benim bebegın suyu biraz fazla diye 22.haftada 50lik şeker yüklemesi yaptırdım.cok şükür iyi çıktı.tabi hastane uzak diye netten baktım sonuca.doktora da tlfnla bi türlü ulaşamıyorum sürekli meşgul.bi dahaki kontrolede martın 6-7 gibi gitmeyi düşünüyorum.acaba cok mu geç.29 haftalık filan oluyorum .o aralarda herhangi bi test yapılıyormu acaba.100 lük yükleme hangi haftalarda oluyor

O belli olmaz canım bazıları da daha kilolu doğuyor denilenden.Sen protein ağırlıklı beslenmene bak inşallah arayı kapatır bişey olmaz.Asıl bundan sonra büyüyorlar zaten hızla.Et,mercimek,bulabilirsen doğal tavuk,yumurta ve balık ye bol bol.

Sorun yoksa bi daha yukleme yapmazlar diye dusunyorum
Bazi doktorlae 50 lik bazisi 75 lik yukleme yapip bakiyor
Bende 75 lik yapilmisti, seker yuksek cikmasina ragmen tekrarlanmadi, diyetisyene gondermislerdi
Sende sorun olmadigi icin tekrar yapilmayacagini dusunuyrm
Bebekteki suyun fazlaliligi sekerden olmayabilir belkdie

hımm..bir de senin boyun benden 15 cm uzun bebeği sen rahat alamıyorsan benim için de sıkıntılı olur..
ozaman tahta beşik almak mantıklı ama park yatakta almak zorundayım seyahatler için...
bu gidişle ikisini de alacağım öyle görünüyor

canım bana 75 lik yapıldı..bebeğin suyunun fazla olmasının nedenini söylemediler mi
belki de düzelmiştir
istersen kafanın rahatlaması için erkene al randevunu..

Oyle yap cnm portatif uygun fiyatli besik alirsin
Oyle pratik cok guze besikler var
Benetto marka falan
Gorumcemde vardi

Oyle yap cnm portatif uygun fiyatli besik alirsin
Oyle pratik cok guze besikler var
Benetto marka falan
Gorumcemde vardi

tamam sağol canım öneride bulunduğun için...

senin bugün oğluşunla aran nasıl..hala zorlanıyor mu

Dikkat et bişey olmaz inşallah canım

Kızlar şeker yüklemesi sizce ben yaptırayımmı beslenme şeklim şekerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum hiçmi yemiyorum hayır ama dikkat etmeye çalışıyorum hamur işi de orta yollu gidiyorum annemde şeker çıktı daha bir sene olmadı hastalığına kararsız kaldım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…