Aynen ben de öyleyim:) daha da çok var gibi geliyor Allah bir sorunla karşılaştırmasın bu zamana kadar geldik güzel güzel bundan sonra da öyle geçsin inşallah
MERhaba geçmiş olsun..benimde rahim boyumda kısalma vardı 24.haftada 26mm olan rahime dikiş atıldı üç hafta oldu şuan 25mm iyi gidiyormuş..senin haftan kaçtı?birde doktorun yenimi farketti kısalmayı benim 21.haftada farkedildi 27mmdi 26ya düşünce dikiş atılma kararı alındıKizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Dikiş atılınca uzama olmuyo canım kısalma devam ediyor dikiş bebeğin erken doğmasını önlemek için atılıuor hatta son haftalarda rahim boyu siliniyor sadece dikiş tutuyor bebeğiDaha.uzamasi gerekmiyor mi.cnm.dikis.atılınca.1 cm.diyosun.kisalmis sanki.kac haftalikken.olmustun sen
26+4 deyim canim.evet simdiye.kadar.heo normal diyordu.hatta gecen persembe gttim.bir sey demedi.bgn 2.5 cm.oldugunu.soyledi.gittikce kisalir.ise.dikis atilcak.bana da.sanirim..ilerleyen.haftalarda da.bu.serklaj.olayi.erken.dogum.a.neden.olurmus sanirim.nolcak.halim.bilmiyomMERhaba geçmiş olsun..benimde rahim boyumda kısalma vardı 24.haftada 26mm olan rahime dikiş atıldı üç hafta oldu şuan 25mm iyi gidiyormuş..senin haftan kaçtı?birde doktorun yenimi farketti kısalmayı benim 21.haftada farkedildi 27mmdi 26ya düşünce dikiş atılma kararı alındı
Him anladim cnm.peki.operasyon zor muydu.ne kadar kaldin.hastanedeDikiş atılınca uzama olmuyo canım kısalma devam ediyor dikiş bebeğin erken doğmasını önlemek için atılıuor hatta son haftalarda rahim boyu siliniyor sadece dikiş tutuyor bebeği
Bebeğin saçları çıkıyo bu haftalarda. O da mide bulantısı yapabiliyormuş. Mesela dün gece sabaha kadar kustum sabahtan beri de başım dönüyo. Son 1 haftadır midem hafif hafif bulanıyordu.dün noktayı koydu. Karnımdaki tüm kaslar ağrıyo gece kusarken baya zorlamışım . Yani demem o ki bulantılar bazılarımızda başlayabilir. Efsane geri dönüyo anlayacanız :)Kizlar bugun bir bas donmesi var anlamadim
Bebeğin saçları çıkıyo bu haftalarda. O da mide bulantısı yapabiliyormuş. Mesela dün gece sabaha kadar kustum sabahtan beri de başım dönüyo. Son 1 haftadır midem hafif hafif bulanıyordu.dün noktayı koydu. Karnımdaki tüm kaslar ağrıyo gece kusarken baya zorlamışım . Yani demem o ki bulantılar bazılarımızda başlayabilir. Efsane geri dönüyo anlayacanız :)
Uzama olmuyo canım dikiş sadece koruma amaçlı yapılıo sabit kalsa yeter 19. Haftada oldum ben şu an 24 ümDaha.uzamasi gerekmiyor mi.cnm.dikis.atılınca.1 cm.diyosun.kisalmis sanki.kac haftalikken.olmustun sen
Him anladim.cnm.tesekkur ederim.sana da cok.gecmis.olsun..dua edelim.birbirimize InsalalhUzama olmuyo canım dikiş sadece koruma amaçlı yapılıo sabit kalsa yeter 19. Haftada oldum ben şu an 24 üm
HAFTan zaten ilerledi daha kısalmasını beklemekde risk bence aklına yatmazsa başka bir doktora dha görün istersen..26+4 deyim canim.evet simdiye.kadar.heo normal diyordu.hatta gecen persembe gttim.bir sey demedi.bgn 2.5 cm.oldugunu.soyledi.gittikce kisalir.ise.dikis atilcak.bana da.sanirim..ilerleyen.haftalarda da.bu.serklaj.olayi.erken.dogum.a.neden.olurmus sanirim.nolcak.halim.bilmiyombir de.ikiz benim.bebeler
Hiçbir zorluğu yok 15dkda çıktım hastanede bir gece kaldım ertesi gün öğleden sonra çıktım ben bursadayımHim anladim cnm.peki.operasyon zor muydu.ne kadar kaldin.hastanede
Hangi sehirdesin
:) annesi bu kadar dinlenme yeter sana:)Hadi ya midem de kotu cidden :/ oyyy oyyy :)
Bebeğin saçları çıkıyo bu haftalarda. O da mide bulantısı yapabiliyormuş. Mesela dün gece sabaha kadar kustum sabahtan beri de başım dönüyo. Son 1 haftadır midem hafif hafif bulanıyordu.dün noktayı koydu. Karnımdaki tüm kaslar ağrıyo gece kusarken baya zorlamışım . Yani demem o ki bulantılar bazılarımızda başlayabilir. Efsane geri dönüyo anlayacanız :)
Ben geçen haftaya kadar hiç kilo almadım, doktorum da çok memnun. Çocukta bir eksik yok. Bu hafta 0,5-1 kilo kadar aldım tahminimce, cumartesi doktorun tartısında belli olur.
Valla benim hala bulaniyo tek fark cikarmiyorum artik Allahtan. Ama hafiften yanmalar basladi ara ara vurup geciyo. Son 3 ayda zor geciyor diyolar.son iyi gunlerimiz olabilir hakkaten..Bebeğin saçları çıkıyo bu haftalarda. O da mide bulantısı yapabiliyormuş. Mesela dün gece sabaha kadar kustum sabahtan beri de başım dönüyo. Son 1 haftadır midem hafif hafif bulanıyordu.dün noktayı koydu. Karnımdaki tüm kaslar ağrıyo gece kusarken baya zorlamışım . Yani demem o ki bulantılar bazılarımızda başlayabilir. Efsane geri dönüyo anlayacanız :)
Canım maşşallah bebeğine ve sana. E zaten 5 kilo almışsın üç ayda. Bence çok normalsin. Keşke bizde senin kadar az kilo alsak :) İkinizinde herşeyi yolundaysa fazla kiloyu ne yapcan dimi :)
Ben tam tersini yaptım. Küçük olan plastik, büyük olan cam. Cam anne sütünün kalitesini bozuyomuş diye duymuştum ama doğru mı bilmiyorum.tamam kuzum öyle yapacağım muhtemelen, teşekkür ederim :)
:) annesi bu kadar dinlenme yeter sana:)
Bem 25+5'te gittim boyu 30 cm, kilosu 766 gr dedi dr ve çok güzel dedi. Bana normal gibi geldi ama sen böyle diyince ben de endişelendim şimdi.Kızlar bizimde geçen haftaydı randevu. 27 olması gerekirken 26 çıktı bebek. Hoca gerilik bakımından vızırdamaya başladı bebeğin. Ne yiyorsan iki katına çıkar. Önümüzdeki randevuya kadar protein ağırlıklı besleneceksin dedi. Balık yağı hapı da verdi. kilosu iyi gibi ama boyu kısa 32 cm çıktı. 4 haftada 2 cm uzamış. sizlerin 26 da boyu kaçtı acaba _?_ kafama taktım bunu ya. Normal de hep geri çıkıyordu hocamız " hiç sorun etme, doğuma kadar kapatır arayı." demişti. Bu sefer böyle deyince ciddi bir şey olduğu kanaatine vardım. Bi de 47 ile başladım şu an 55 im. Hamilelikten önce ne yiyorsam yine aynı porsiyonları yiyorum. Ekmeği çok az tüketiyorum. ekstradan biraz daha dikkat ediyorum işte yasak şeylere. Protein, kalsiyum alımını da arttırdım. Çok iştahlı olmamama rağmen bu kadar kiloyu da nasıl aldım o da ilginç. Boy da 1.60.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?