- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
- 103
Rabbim yardım etsin sana da bebişlerine de. İnşallah sağlıcakla zamanında gelirler, erken gelmezler. Dua edeceğim canım.Insallah dayanirlartesekkur ederim
ee bende aynıbenimle aynı..25+6 da 32 cm di.. kilosu da 830 grdı..
ben de son zamanlar dikkat etmeye çalışıyorum..bugün 5000 adım attım ama...
şuan sofradan aç kalktım...açım resmen açım...doymadım ki...
8 kg aldım ben de...6. ay için çok fazla...keşke altı alaydım..
evet benimde çizgi başladı çıkmayaKarnımdaki çizgi de belirginleşti diyorum bu ağrıyla ordan karnıyarık gibi ayrılcam. Dün çok üzüldüm ağladım, gece de kabuslar gördüm falan korktum bişey olcak diye
Aminn Allah razi olsun canimmmRabbim yardım etsin sana da bebişlerine de. İnşallah sağlıcakla zamanında gelirler, erken gelmezler. Dua edeceğim canım.
Asrin hic guzel degil bence Goktug daha guzel sankikızlar ASRIN ismi nasıl:)
ben hala kararsız anneyim.
isim bi güzel geldi bana. ama buraya yazana kadar soğudum
isim anketi yaptım. ondada GÖKTUĞ 103 oy aldı.en yakın OZAN çıktı oda en son 93 oy almıştı...
Canim.osteocare gunde kac tane aliyirsunOnlar için doktor zaten takviye veriyor. Ben osteocare, imom, magvital, gyno ferro sanol kullanıyorum. Onun haricinde hergün süt yoğurt muhakkak içiyorum. Haftada 5 kere muz yiyorum. Ceviz , fındık falan. Maden suyu.
Yani kilo almak yağ depolamak sonuçta. Yararlı olan şeyleri yemek, yetmiyosa da doktorum takviye vermesi lazım.
Kuzum belki başka bir şeye bakıyorlardır gerilik olarak. Bilemedim bende. Seninki de benimkine yakınmış. Doktorun iyi dediyse iyidir. Benim en baştan beri gerilik vardı. Bu kontrolde 1 hafta oldu.Bem 25+5'te gittim boyu 30 cm, kilosu 766 gr dedi dr ve çok güzel dedi. Bana normal gibi geldi ama sen böyle diyince ben de endişelendim şimdi.
Ben de daha isim bulamadımsenin anketinde Yaman vardı o güzeldi bence Göktuğ biraz eskide kaldı sanki Ozan da öyle.Erkek ismi bulmak ne zormuş dimi
Canım bende imom kullanıyorum.doktorum vermişti.günde bir tane ama cogu zaman unutuyorum malesef.balık sewmedigim için ayda iki yada üç tane ton balıgı yiyiyorum iyi bir markanın.sakıncalı diye biliyodum ama arastırdım biraz sakıncası yokmusKızlar balık yağı içsemmi acaba etkisi olurmu bu geriliğe falan birde bunun içinde süt içiliyor mu balık yağı markası önemlimi acaba
Ama senin durum biraz farklı. İlk iki ay bulantı oluyo sonra son üç aya kadar çokrahat sonra biraz biraz başlıyor... diye bi süreç var. Sende full kusmalı bulantılı geçti inş bunun dışındasındır.sana yok Sen Kazana düştün:)ayyy demeeeeeeeoffff ağlamak istiyorumm bulantı var ama kusmalarım anca bitmiştiiiiiii
Ama bebiş de büyüyor canım bacakları da büyüyo haliyle mideni tekmelemeye başlayabilirayyy demeeeeeeeoffff ağlamak istiyorumm bulantı var ama kusmalarım anca bitmiştiiiiiii
asrın a yorum yapmamışsın:)?
evet yaman ismini çok seviyorum. hatta ankettekilerde en çok ısındığımdı.çocuga uzun süre yaman bebek diye seslendim.
ama çevremde kimse sevmedi. eşim dahil. bende ortak karar vermek istiyorum açıkçası.
gerçekten erkek ismi çok zor.
etrafta çok olan isim olsun istemiyorum. eymen çınar doruk gibi. diğer türlü eski isim daha çok hoşuma gidiyor.
insanın içine %100 sinen bir isim olmaz mı yaaa. ne benim ne eşimin yok...
doğunca karar verecm sanırım.
Biz Ahmet Poyraz koyduk ismini. Çevrede ismi gibi sert olur umut koysaydınız falan gibi yorumlar oldu. Çevreye hiç bakma içine sinen ısındığın ismi koy gitsinasrın a yorum yapmamışsın:)?
evet yaman ismini çok seviyorum. hatta ankettekilerde en çok ısındığımdı.çocuga uzun süre yaman bebek diye seslendim.
ama çevremde kimse sevmedi. eşim dahil. bende ortak karar vermek istiyorum açıkçası.
etrafta çok olan isim olsun istemiyorum. eymen çınar doruk gibi. diğer türlü eski isim daha çok hoşuma gidiyor.
Biz Ahmet Poyraz koyduk ismini. Çevrede ismi gibi sert olur umut koysaydınız falan gibi yorumlar oldu. Çevreye hiç bakma içine sinen ısındığın ismi koy gitsin
asrın a yorum yapmamışsın:)?
Allah yardım etsin canım benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın İnşallah bukadar dayandı yavrularımız İnş onlar çook güçlü olacaklar inanıyorum bebeğin kaç gram oldu gramdan önemli almaları için için gelişimi çok iyi olursa erken aldıklarında daha kuvvetli olur benim yavrum minik ama oda dayancak inanıyorum hayırlı haberlerle gel dua ediyorum sana....
Şimdi düzce deki doktor dan çıktım, sadece 1 cepte su kalmış, durum vahim izmitte ki doktorum da şehir dışında bu hafta. İzmit teki Eray hocanın yönlendirmesiyle Adapazarın da ada tıp ta prof . Bülent DURAN A 17:30 da randevu almışlar oraya gideceğim, o yapacak mış amnioinfüzyon u, Adapazarın da oturan varmı , bilen varmı doktor u . İnşallah hayırlı sı olur korkuyorum, geçen hafta 514 g dı ağırlığı Zeyno cum.
bende alırsam kesinlikle piyanolu alacağım.Hiç aklimda yokken ben de bondigonun piyanolu olanini aldim
Hadi Allah yardımcın olsun. iyi ki gitmişsin vaktinde.Şimdi düzce deki doktor dan çıktım, sadece 1 cepte su kalmış, durum vahim izmitte ki doktorum da şehir dışında bu hafta. İzmit teki Eray hocanın yönlendirmesiyle Adapazarın da ada tıp ta prof . Bülent DURAN A 17:30 da randevu almışlar oraya gideceğim, o yapacak mış amnioinfüzyon u, Adapazarın da oturan varmı , bilen varmı doktor u . İnşallah hayırlı sı olur korkuyorum, geçen hafta 514 g dı ağırlığı Zeyno cum.
Bende bu sabah 78 i görünce çok canım sıkıldı biraz hızlı gitmeye başladı galiba kilo artışım birden fırladı yemek düzenimde de bi değişiklik olmadı ama anlamadımArkadaşlar ben de 77 200düm bugün 78 olmuşum 23-24 arasındayım biraz canım sıkıldı
Bana en komik gelen ay ne değişik isim koymuşsunuz demişti biriOf hele o çevre.Zaten isim bulmak için göbeğimiz çatlıyor bi de ismi söyleyince oluşan o yüz ifadeleri insanı ister istemez soğutuyor isimdenKibarca başka bişey düşünseniz falan demiyorlar mı bi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?