2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Onları ne ilgilendiriyosa artık, sanki onların fikrini isteyen var, ne koycaksınız diye sorarlar bide üstüne ayy başka bişey koyun derler, iyide biz sana sormadıkkiiiiiiii cocuk benım ne istersem koyarım, sanki bize karısanlar kendi cocuklarına isim koyarken bize sordular.. Ayyyy boğazlayasım geliyo böyle heves kıranları.

En son Can koyup işin içinden çıkacam riske girmeyip :)
gerçekten çok zor iş.
benim kriterim unisex isim olmasın .eşim kendinden biliyor çok zorlanıyor:) göksel ve deniz ismini o yüzden eledik.
ismini söyleyince ne dedin sen gibi çocuğa bakıp tekrarlatmasınlar. örneğin asrında öyle bir isim.yani hiç duyulmadık olmasın.
sonra diyelim çocuğun adı kağan, biryerde söylüyor karsı taraf sormasın ğ var mı yok mu diye:)
çok eski olmasın Ahmet Mehmet gibi.
birde hem eşim hem ben ısınayım isme.
amma kriter varmış:)
bunlardan sonra geriye Ozan ve Göktuğ kalmış onu anladım.

alın bir kararsız daha size :) okadar çok kız ismi var ve ben beğenemiyorum eşim tutturmuş nehir diye bende ısınamadım bir türlü bide etraftan yok o isimmi şöyle bu isimmi böyle diyerek soğutuyorlar benim beğendiklerimde beril,idil veya beren bakalım eşimle ne ortak karar tutturacaz inşallah çocuk doğana kadar karar veririz

4 isim arasından idil i çok beğendim.
hem nisa mira miray alya almila zeynep kadar yaygın değil

Tetanoz asisindan kaciyordum acikcasi... igne bile tek basima olamayan ben asidan sonra kol tutuluyo agriyo fln dedikce yaptirmam diyodum ama saglik ocagindan ebe aradi simdi niye gelmedin takiplerin icin diye... o kdr ısrar etti ki. Kacamiycam galiba. Bebegi dusunup yaptirmam lazim aslinda da... simdiden stres basti. Diger dertler yaninda bu hicbisey biliyorum ama asi igne fln direkt bayiliyorum ben ya...

İki isim koyarsınız, hem babanın isteği olur hem annenin. Bence hepsi güzel. Ya zaten yavrularımızz cok guzeller isimleri kötü olurmu hiç. Yorum yapanlara aldırıs etmek yok. Biz babasıyla böyle karar verdik, yinede alternatiflere açığız diyip keser atarız. Kime neeee. Biz cekiyoruz onların eziyetlerini.

selam kızlar dün durup dururken burnumdan kan boşaldı, sizede söyleyeyim dedim, tansiyonum 130/80 di, tampon yaptık buz falan koyduk, tırsmadım desem yalan olur, bi yerde okumuştum gebelikte burun kanaması normal diye ama benimki biraz fazlaydı avuçlarım doldu Allahtan sağlık kurumunda çalışıyorum da yanımda her daim doktor var, kilolu olduğum için hocalarım hemen başladılar rejim yap daha kilo alma risklisin falan demeye, ben 109 kilo ile hamile kaldım şuan 119 kiloyum, 2 haftadırda kilo almıyorum, çünkü tuzu ekmeği makarna pilavi paket gıdaları tüketmeyi kestim, yani zaten rejim yapıyor gibiyim umarım bidaha olmaz

Bir de bunlardan daha beterleri var.Seni koyacağın isimden soğutup kendi koyanlar:)) onu da gördüm ve duydum yani.O yüzden belki çok beğendiğinden öyle diyen insanlar da yok değil

Geçmiş olsun canım. Normal deniliyor burun kanamasını. Hem zaten anormal olsaydı hastanede mutlaka söylerlerdi. Yemesekte kilo alma dönemimiz ama sen 2 haftadır almamıssın ne güzel.

Bir de bunlardan daha beterleri var.Seni koyacağın isimden soğutup kendi koyanlar:)) onu da gördüm ve duydum yani.O yüzden belki çok beğendiğinden öyle diyen insanlar da yok değil

AAAAAAAA böylesinide hiç duymadım.
Nasıl içine sinerde koyar acaba bi insan.

Allah izin verir bizim minnoşlar okula giderse sınıflarında 10 tane eymen 15 tane çınar olacak:)) Değişik olarak Aslan,Asil,Kartal,Arhan,Uzay,Bulut vs söylüyorlar.Eşimle ben gsli olsaydık Aslan olabilirdi ama ikimiz de fenerliyiz

Benim kızım olsaydı meltem yada Ece koyacaktık. Kızda da seçenek çok bu sefer insan seçemiyor.

Geçmiş olsun canım çok.Evet burun kanaması olabiliyor yine de dikkat edersin biraz.Tansiyonunu falan kontrol et sık sık inşallah kilo alımın da yavaşlamış bidaha olmaz

bizim soyadımız uzunca bişey ve yarısı aslan...
mutlaka biyerde adımı soyadımı söylerken r var mı aslan mı arslan mı diye soruyorlar hep:) eşim uzay ve pars isimlerine gıcık. onlar ünlülerin çocuklarının ismiymiş.

Kızda naz ismini çok beğeniyorum ya da nil :) ama eminim kızım olsa böyle pat diye onu da koyamazdım.Çocuğun bir ömür o ismi taşıyacağını düşününce insan karar veremiyor

Kızda naz ismini çok beğeniyorum ya da nil :) ama eminim kızım olsa böyle pat diye onu da koyamazdım.Çocuğun bir ömür o ismi taşıyacağını düşününce insan karar veremiyor

Evet gercekten oyuzden karar veremiyo. Heleki bide keske adımı başka bişey koysaydınız derse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…