2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boy kaç senin canım. Aynı başlamışız aynı noktadayİz. Ve ben de 57yi görmemiştim hiç. Sağolsun bebiş ilkerden ilklere koşturuyo:)
hayatımda 55 i görmemiştim hamileliği en kilolu halimde kaldım 57 şimdi ise 63,5

Boy kaç senin canım. Aynı başlamışız aynı noktadayİz. Ve ben de 57yi görmemiştim hiç. Sağolsun bebiş ilkerden ilklere koşturuyo:)
1,64 felan canım :) sen yine iyisin benden hafta olarak ilerdesin yani normal keşke diyorum ya bende 70 de tamamlasam diyorum kalan 3,5 ayı yarın kontrol işte biraydır gitmedim bebişin kilosu boyu kaçtır ne alemdedir çok mrk ediyorum o sağlıklı olsunda ilkler felan du bakak daha neler görecez

Geçen ödem olmuşum 69 idim, sabah baktım 68,5 ama yarın doktora gideceğim, kızarsa gelir burada ağlarım az yiyorum diye
Bence , tahminimce , dileğim o ki bebişinin her şeyi normal :)))) çok gzl kilo çünkü. 3-4 kilo alırsın sadece bundan sonra. Allah bozmasın ne diyelim:)

3 hafta var aramızda. Bu haftalar çok almaya başladım bakalım nereye kadar:) 70i geçerim gibi geliyo. Çünkü sadece bebek bile 2 kilo alacak bunun suyu kesesi vs derken...

karalule insallah hersey olmasi gerekenden de cok guzel geçer. Grubumuzun yuzunu gulduren mucize bebegimiz olur. Allah yardimciniz olsun hepimizin bebeklerini korusun. Dualarim sizinle

Bu ara bazı hamişlerde sıkıntılar var w haliyle herkezi etkiliyor. Hepimiz bu topikte kardeş olduk çünkü. Yeminle okurken olsun namazlarda olsun hep dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar dün gece çok kötüydüm. Okuyanlar bilir yazmıştım alt karın sertleşmesi sorunumu. Dün Dr elle muayene sonrası erken doğum riski olabilir bu sertlik diyerek progestan a başlıcaz demişti ve bunu da dün yazmıştım. Ama dün gece hiç uyuyamadım nasıl tarif etsem ; sağdan sola soldan sağa dönemedim ağrıdan. Sanki alt karın ve wajina üstünü bıçakla kesmişler gibi bi ağrı giriyordu. Kolidorda yürüdüm durdum. Bugün hastanede açlık tokluk şekeri için kan verdim. Sonuçları öğleden sonra Dr a göstercem. O sırada da bu şikayetim için tekrar soracam ne yapayım diye. Yaşadığım acıyı tarif edemem. Sabah ezanında geçti.

75 lik yüksek çıkınca gebelik şekeri teşhisi koydu Dr ve 100 lüğe gerek yok demişti. O yüzden sadece açlık tokluk şekerine bakıp sanırım ona göre ya diyete devam et dicek ya da diyete ek ünisilin başlayacak. Çıkan sonuca göre de kan şekeri ölçüm cihazı al diyebilirim demişti. Açlık 8 gün önce 88 di diyetle bugün 81 çıktı. Tokluk 1 saat sonra belli olacak inşallah yine 200 lerde çıkmaz

aaa benimde ileride ozaman, ama uyumlu dedi bana doktorum, birde ben internette çizelgeler oluyorya, hafta hafta olması gereken boy kilo takibi diye orda da normal di, nebilim bilemedim

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Canım ben şimdi gördüm paylaşımını.. Doğum oldu mu bilmiyorum ama inşallah bebeğin de sen de sağlıklısınızdır. Dualarımız sizinle..

Çok geçmiş olsun canım.. sen yeni doktora mı gittin? hangi doktora gittin? progrestana başladın mı peki ?
İnşallah güzel haberle gelirsin ..tahlil sonuçlarını bekleyeceğim..

aaa benimde ileride ozaman, ama uyumlu dedi bana doktorum, birde ben internette çizelgeler oluyorya, hafta hafta olması gereken boy kilo takibi diye orda da normal di, nebilim bilemedim

Canım haftaya göre önde ve geride çıkması kilo ve boyla değil sanırım bu BDP,FL,AC değerleri varya baş çevresi,uyluk kemiği ve karın çevresi ölçümleri yüzünden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…