Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin inşallahŞu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Sağ Salim bebişine kavuşursun insallah canım dualarıımız seninleŞu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
allah yardımcın olsun, sağlıkla gelir inşallah bebişin, dualarımız seninleŞu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Dualarımız seninle. Sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişin.Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Magnezyum kullanıyor musun? Kasılma yaşayan arkadaşlara genelde doktorları vermiş. Ben de dün ilk defa yaşadım ve çok korktum. Ama doktorum ağrı olmadığı sürece normal demişti diye aramadım. Ama cidden rahatsız edici birşey.Yalancı sanci yaşayan var mi kızlar.. karnımın ani sertleşmesi uyutmuyor iki gecedir gündüzleri de oluyor aniden sertleşip aşırı rahatsız ediyor doktor normal dedi ama her olduğunda nolur bi daha olmasın diyorum
68-68,5hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
Kullaniyorum canim 1 aydir.. bacak agrilarim icin almistim suda eriyenden ama yetmiyor mu acaba diyorum doktorum ultrasonla baktı hicbi sıkıntı yok normal bu kasılmalar dedi ama normal gelmiyor ki bana. Kasılıp kalıyor karnım çok sık olunca insanın morali bozuluyo..Magnezyum kullanıyor musun? Kasılma yaşayan arkadaşlara genelde doktorları vermiş. Ben de dün ilk defa yaşadım ve çok korktum. Ama doktorum ağrı olmadığı sürece normal demişti diye aramadım. Ama cidden rahatsız edici birşey.
Başlangıç 76- 25+1 hafta 85hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
Kızlar benim kardeşim istanbulda özel bi hastanede çalışıyo. Yenidoğan yoğun bakımda, yani bu erken doğan bebeklere bakıyor. Hastanede hangi malzemeleri kullandıklarını sordum sizle de paylaşmak istedim. Bez olarak huggies, ıslak mendil uni baby,biberonda mamajoo, göğüs kremi olarak mustela, mama hipp veya evolvia .tabi mamayı kendi doktorumuza sormak en mantıklısı.
Bir de göğüs pompası olarak lanisoh un elektriklisini bana hediye alacakmış, marka olarak biliyomuş gibime geldi :) tamam dedim bende. Bir de silikon göğüs ucunu göğüs ucun yoksa al, boşuna alma dedi.
Yan yatış yastığı iyi oluyomuş.
Belki bu yazdıklarımı biliyosunuzdur ama benim gibi bilmeyenler için yazayım dedim :)
Kızlar emzik konusunda anne göğsüne benzediği için avent tercih edicem sanırım ama soothie ler için mi diyorlar bu özelliği yoksa bütün aventler için mi bi de soothie ler biraz büyük gelmez mi bebeğe fotolarda da kocaman kalmış yüzünde
Ayrica suavinex emzikler çok güzel görünüyor ama sadece süs için de bebegin sevmeyecegi bisey almak istemiyorum. Kafam karışık emzik konusunda siz ne diyirsunuz.
Kızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.
Magnezyum kullanıyor musun? Kasılma yaşayan arkadaşlara genelde doktorları vermiş. Ben de dün ilk defa yaşadım ve çok korktum. Ama doktorum ağrı olmadığı sürece normal demişti diye aramadım. Ama cidden rahatsız edici birşey.
Canım 24 yada 25. Haftadaydı diye biliyorum.inş hersey yolundadır.allah yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun,hayırlısıyla kucağına al inşallah.. Kaçıncı haftan bilmiyorum ama, herşey güzel olsun Allah ın izniyle; ilk bebeğimiz geliyor
çok pissin @arsinli 47 başlangıç 57 bitiş demek istiyorum ama .....hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?