2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın herkese:) benim başlangıç 60 şimdi 66 aslında çok çok almadım ama başlangıç 60 olunca :)

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen

Allah yardımcınız olsun,hayırlısıyla kucağına al inşallah.. Kaçıncı haftan bilmiyorum ama, herşey güzel olsun Allah ın izniyle; ilk bebeğimiz geliyor

karalule buraya yazmayı unutma. inşallah doğum bitmiş kucağında emziriryorsundur miniği.

Yalancı sanci yaşayan var mi kızlar.. karnımın ani sertleşmesi uyutmuyor iki gecedir gündüzleri de oluyor aniden sertleşip aşırı rahatsız ediyor doktor normal dedi ama her olduğunda nolur bi daha olmasın diyorum

Magnezyum kullanıyor musun? Kasılma yaşayan arkadaşlara genelde doktorları vermiş. Ben de dün ilk defa yaşadım ve çok korktum. Ama doktorum ağrı olmadığı sürece normal demişti diye aramadım. Ama cidden rahatsız edici birşey.

Kullaniyorum canim 1 aydir.. bacak agrilarim icin almistim suda eriyenden ama yetmiyor mu acaba diyorum doktorum ultrasonla baktı hicbi sıkıntı yok normal bu kasılmalar dedi ama normal gelmiyor ki bana. Kasılıp kalıyor karnım çok sık olunca insanın morali bozuluyo..

sağol canım bilgilendirmen için. ben ilk doğumda aldığım bezlerden vermiştim. onu takmışlardı. diğerlerini hiç hatırlamıyorum .

ay o göğüs ucu olmamasını bilmezmiyim. ilk doğumda ne çektim aman allahım. silikon ucu bile almadı süt sağma makinesiyle çeke çeke bide bi de acı çeke çeke bebeğe zorla aldırarak göğüs uçları çıktıda rahatlamıştım. böyle bi durumu olan doğumdan çnce mutkala doktoru ile görüşüp uçları çıkarmak için masaj falan yapsın tavsiye ederim. yan yatış yastığı da bence olmazsa olmaz birsey en azından sen yatırınca rahat ediyorsun. döner kusnuğunu yutar falan diye düşenmekten.

sen bi tane emzik alıyorsun sonra küçük kuzu onu beğeniyor yada beğenmiyor ona göre belki 10 tane daha emzik deniyorsun. en sonunda birini severse alıyor sevmezse emzik defteri kapanıyor malesef. ben bi arkadaşımın son çare önerisiyle fatoş emzik ile alıştırdım. sonra nuk un 1 numarasını sevdi kızım. chıcco ve birkaç marka daha vardı hiçbirini istemedi. aventi hiç denemedim o sebeple birşey soyleyemem. büyüklüğünden çok ucu önemli sanırım.

cuma mübarek gün dualarımızdasın. allah hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun seni yavruna. inşallah suyun seni daha uzun süre idare etmeye başlar. allah büyüktür

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen

allah yardımcınız olsun cuma mübarek gün inşalllah sağlıkla sıhhhatle kavuşursun yavruna .

ben 2 aydır kullanıyorum magnezyum. belim ağrıdığı için.

ya ben normal doğumu çok istediğim için istiyorum ki bebek iyi olsun ama ben çok kilo almıyım allah nasip ederse 70 de durmayı istiyorum

Allah yardımcınız olsun,hayırlısıyla kucağına al inşallah.. Kaçıncı haftan bilmiyorum ama, herşey güzel olsun Allah ın izniyle; ilk bebeğimiz geliyor
Canım 24 yada 25. Haftadaydı diye biliyorum.inş hersey yolundadır.allah yardımcısı olsun

Offf inşallah herşey yolundadır. Hamislerimize nazar mı değdi acaba. Artık doktor normal dese bile korkar oldum ben. Sanki hergün bişey olacakmış gibi geliyor. Saçma sapan rüyalar da cabası. Psikolojim bozuldu ya. Önceki gebeliğim riskli olduğu halde bu kadar endişeli değildim. Allah hepimizin bebislerini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…