2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım.. sen yeni doktora mı gittin? hangi doktora gittin? progrestana başladın mı peki ?
İnşallah güzel haberle gelirsin ..tahlil sonuçlarını bekleyeceğim..
Sen nere ben ora bilion. Serap hmm a gittim dün. Bugün de glikoz içmeden sadece açlık tokluk şekerine bakıldı. Açlık 81 tokluk 96 çıkmış. Diyet işe yaradı demek ki. Öğleden sonra gidecem göstermeye. Dün yazmayı unuttu progestan ı. Gidince hem dün geceki ağrılarımı anlatcam hem de ilacı yazdırcam. Sen yarın gidecen seninki 50 lik miydi cnm.

karalule çok merak ediyorum nasılsın diyeceğim de şimdi doğum falan olduysa buradan bize yazması zor sanırım. Umarım saglıklıdır hem anne hem yavrusu.

Ayyyy bende fenalardayım doymuyorum bi turlu bana mi oyle geliyo anlamiyorum 78 baslangis en son 85 dim tartida bu ay ne olucak bakalim sonumuz hayrola oglumda 30 kilo aldim bunda daha az bitiririm insallh

Yarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda

Guzel haberlerle gelirsin inşallah canım, bebeğin iyi olacak Allahın izniyle

Bebeğin dayanacak inşallah canım dua et rabbim kabul eder inşallah

karalule canim dualarimizdasin. insallah güzel haberlerle gel...

Allah tüm sıkıntıda olan arkadaslarimiza yardim etsin.

Kızlar hiç uyumadım dün gece , her lavaboya gittiğimde, yattığımda, bebek oynadıkça su geliyor. Biraz dursa keşke Allah ım yardım et , aklım karalule de , Zeynosrkn84 senin randevun saat kaçta , akşama tekrar ciğer geliştirici vurulacağım . ne oldu bize bu hafta bu mübarek günün saatinde Allah ım sen hepimize yardım et!!

Amin canim insaallah.Allah hepimize yardim etsin. Bu hafta bende gergindim kendime sinir oldum. Insaallah dogum yapan arkadas hayirli guzel haberlerle gelir. Randevusu olan arkadaş ondanda guzel haber bekliyoruz. Seninde şifani versin RAbbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…