2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çok garip dün gece ben de toplasan üç saat uyumuşumdur. Dolandım durdum evde. Dön dön uykum kaçtı. Ama havalardandır heralde dedim.

dün ben de psikolojik olarak hiç iyi değildim. Eve girdim hiç birşey yapasım gelmedi, eşim dışarı çıkalım dedi çıkasım yoktu,1-2 saat öyle bunalım takıldıktan sonra Bismillah diyip kalktım,kendimce kafamı dağıtacak bir şeyler yaptım da toparlandım. Yoksa o psikolojiyle hiç uyuyamazdım herhalde

oh .ok şükür bak ne güzel demek ki diyet yapıcaz bundan sonra.

nasıl canım serap hanımı beğendin mi memnun kaldın mı?
ben yarın 75lik yaptırıcam

Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)

Kızlar bebeğinizin boy ve kilosu nasıldı en son yazın kız bana da o kadar yazıyorum yazan yok anam küserim bak :)))
Bi Gayip Teyze adım masal yayışmaya Antalyadan katılıyoyum en son 28 cm boyum 500 gr ağırlığım vaydı ama annem şişko oldubütün bebiş aykadaşlarıma başayılar diliyoyum.

Kesinlik ya hepimizin cok kotu gecmis

Yarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda
Naptin randevu sonucunu merak ediyrm cnm

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Cnm allah seni ve bebegini korusun
Bnm gorumcem 26 haftalik dogum yapti
Uc yasinda ogullari
Gayet iyiler
Umarim sikinti yasamazsin

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun. inşallah bi dah yaşamazsın aynı ağrıyı.

allah tüm sıkıntılı hamilelerrin yar ve yardımcısı olsun. herkes yavrularına hayırlı zamanda sağlıkla sıhatle kavuşsun inşallah.

ay canım benim üzme kendimi ve bebeğini. erkekler öyşe malesef hele cocuk hastalanınca sanki anne hasta etmiş gibi bi ruh haline giriyorlar. sen yine de dikkat et kendine . en anlayışlı erkek bile yeri gelince anlayışsız olabiliyor. bizim ne fizksel ne de ruhsal halimizi hiç anlayamazlar malesef.

Kızlar benim 50'lik şeker taramasında 143 çıkmıştı ya. 100'luk yükleme yaptırdım çok şükür değerlerim iyi çıktı. Ama gerçekten çok zorladı beni. Umarım kimsenin yaptırmasına gerek kalmaz.

Cnm allah seni ve bebegini korusun
Bnm gorumcem 26 haftalik dogum yapti
Uc yasinda ogullari
Gayet iyiler
Umarim sikinti yasamazsin
ben tam olarak konuyu anlamadım biraz yardımcı olur musunuz? arkadaşımız kaç haftalık hamileydi?

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız..

Ya karakule yazismlarina baktim
Premature bebekler, rahim agzi yetmezliginden dogum yapanlar
Yazmis oralara
Kiyamam ya
DHaa 24 haftalik bebegi
Offf

ben tam olarak konuyu anlamadım biraz yardımcı olur musunuz? arkadaşımız kaç haftalık hamileydi?

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız..
Cnm rahim agzi yetmezliginden 19 haftada operasyon gecirdi sanirim
Dikis atildi
Erken dogum riski vardi
Suyu gelmis
Daha 24 haftalkk
Yaa kiyamam ona
Premature bebeklerk falan takio ediyormus baktimda
Allah yardimcisi olsun, bebegine guc versin insallah
Cok uzuldum

Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)
Canım haftan bebeişin kasları geliştikçe kuvvetlendikçe senin hissettiğin şiddet artar. Aslında çok sert dönüşler hareketler yapıyo yavrucaklar ama kuvvet yok farkettiremiyolar kendilerini haftan geçtikçe fark edersin

Bebeginden dir kuzum bagzilari sakin bagzi bebekler cok hareketli oluyo bnm kizimin masallahi var dalga dalga oluyo gobus oglumda boyleydi cok hareketli yerinde durmuyo oglum korkmuyo degilim buda yaramaz olucak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…