2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canim insaallah.Allah hepimize yardim etsin. Bu hafta bende gergindim kendime sinir oldum. Insaallah dogum yapan arkadas hayirli guzel haberlerle gelir. Randevusu olan arkadaş ondanda guzel haber bekliyoruz. Seninde şifani versin RAbbim

Amin, inşallah Can'ım . Haklısın insan gerçekten geriliyor, strese giriyor. Sakın olunmuyor hele de risk faktörleri varsa .

Kizlar merhaba
Bugun izne ayrildim
Arkadas icin dua etmeyi planliyordum
Ancak oglum dun sabahtan beri atesli
Cok kotu bir gece gecirdik
Basim catliyor uykusuzluktan
Esimede sinirlendim
Bir ise yaramiyor
Istiyorki 40 derece atesi olan cocuk oylece yatsin
Gikini cikarmadan ilacini icsin
Cocuk aglamaktan helal oluyor
Bizimki geriliyor bana sariyor
Sabahta ozur diliyor benden
Ona sinirlendm
Hicbirsey beklemedim ondan
20 kiloluk oglumu kaldirdim kucagima aldim banyo yaptirdim
Yatagina cis yapti
Yatagi ben degistirdim, koskaca yatagi kaldirmadan sermek mumkun degil o carsafi
Hamile halimde onun yuzunden neler cektim gece gece
Erkeklerin rahatina duskunluklerinden nefret ediyrm
Hersey yolundayken iyi, ama zor bi zaman olsun tuhaflasiyorlar
Ben ilk iki ayda da benzer sikintilari yasadim
O yuzden asla bebegimi ona birakmadim
Kendim baktim sabahlara kadar
Emin olun benzer durumlari yasayacaksinjz
Cogu sabirsiz ve tahammulsuz
Annelik sabir ister
Biz sabrediyrz ama onlarr aaaaslaa
Ay cok doluyummm

Amin, inşallah Can'ım . Haklısın insan gerçekten geriliyor, strese giriyor. Sakın olunmuyor hele de risk faktörleri varsa .
Ay ben simdi okuyrm
Sende stres olmaa
Hersey yoluna girer umarim
Gecmis olsun
Kotuyu dusunme
Gebelikte bu tarz durumlar cok yasaniyor ve geciyor

Su birbucuk iki ay gecse bian once de daha az telasli oluruz en azindan. Bebislerimiz daha kuvvetli olur. Sikintosi olan herkesin Allah yardimcisi olsun. Insallah bebeklerimiz saglik sikintisi cekmeden zamaninda dogar

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun . mübarek cuma günü hürmetine evladını sana bağışlasın. tüm sıkıntıda olan arkadaşlarıma şifa sağlık versin inşallah. Allah'ım yavrularımızı korusun.

Kızlar çok garip dün gece ben de toplasan üç saat uyumuşumdur. Dolandım durdum evde. Dön dön uykum kaçtı. Ama havalardandır heralde dedim.

Canım geçmiş olsun. Bu dünyada kadın olmak zor valla. Yat dinlen artık. Sinirlenme üzme kendini.

Dün bişey vardı ama ben de anlamadım. Panik atağım tuttu. Dakikalarca balkonda nefes almaya çalıştım. Bir yıldır hiç olmamıştı. Allah şu cuma hürmetine hepimize sağlıklı doğumlar nasip eyler inşallah.

Çok ağır kaldırıyorsun ve yormuşsun kendini hep fiziken hem zihinenen, Allah korusun bi sıkıntı çıkar diye çok korkuyorum , şuan herşeyi yapabiliyorsun diye kendini de bebeği de riske atma , Allah korusun çok pişman olursun . Kritik dönemler devam ediyor sonuçta. Eşine sorumluluk ver biraz. Bizim gibi sürekli yatsan ne olacak? Mecbur yatıyorsun çünkü, iyisin diye zorlama lütfen kendini.

Sakin ol. Bi yawrucagin kucaginda bi yawrucagin karninda. Ah annelik annem derdi de cok düşünmezdim anne olunca anlarsin diye. Hakliymis. En anlayisli eş bile bazen anlamsiz hareketler yapabiliyor. Ki bu aralar stresli anlarimiz bizim. Elimizden geldigince rahat olmaya calismamiz gerek.

karalule iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Şu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımız hayırlısıyla feraha ersin inşallah.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

lilipit ben çocuk yokken eşimin hareketlerini kaldıramıyorum kızıyorum da senin işin çok daha zor. Ne var sanki biraz yanımızda olmayı becerip bi işin ucundan tutsalar. Ki burda diğer yavrunun sağlığı söz konusu.. Ne diim Allah akıl fikir versin senin de yardımcın olsun

Neden ki bende yiyorum muz bi zarari varmi ki

Yok yok ye ben hergun yiyorum. Bugun de iki yumurta yedim sabahlari ekmekte yiyorum dadece aksamlari karbonhidratli beslenme meyvenin yapicagi kilo karbonhidratin yaninda bisey degil die dusunuyorum. Sahsi fikirlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…