2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haha ates gibiyim koca ev bnm sayemde isinio sanki bu kis dogalgaz faturasi neredeyse gelmedi dondurma yiyerek kar izledim

Ben her sene evin en çok üşüyeniydim kaloriferli evde kat kat otururdum şimdi üstümü örtmeden uyuyacam o derece sıcak basıyor camlar kapılar açacam artık akşam o derece

Ya iki gunde yiprandim valla
Zaten psikolojimiz normal degil
Midem yaniyor, karnim zorluyor, iste yogun calisiyrm, evde ugrasiyrm
Bide beyefendi yardimci olacagina, psikoljik olarak yipratiyor beni
Oglum bana cok duskun
O ne yaparsa yapsin yanasmiyor babasina
Annesini istiyor hep
Bu durumda onu geriyor
Halbuki bilmiyorki cabuk gerildigi icin babasini istemiyor cocuk
Sadece oyun oynarken istiyor babasini o kadar
Dun geceden sonra cocuk oyle etkilendi ki
Babasi ayakkabisini giydircek dr giderken, giydiriyor diye agla agla bi hal oldu
Sabah gece gerginliginden vicdan azabi cekip ozur dilemesinin hic anlami yok
Iste boyle yasattiklari bizi uzaklastiyor ondan
Iyi olmasina iyi, ama stres yonetimi yok
Etrafimda da goruyrm cok nadir bunu becerebilen
O yuzden bazen nefret ediyrm erkeklerrden
Bizi anlamiyorlar

Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)

Canım daha çok küçük benim o haftalar gün içinde hissetmediğim bile oluyordu tabi bu kadar rahat değildim o zaman pozisyonuna ve yediklerine göre zamanla daha sert oluyor hiç merak etme şöyle bi 25ten sonra falan daha rahat hissedersin

Bol su ic cnm
Gecmis olsun

@TuruncuHayal Canım senin de sertleşme oluyor galiba ben de gece sertleşmeden rahatsız olup uyuyamıyorum. Allah yardım etsin bize. Bana da doktor normal diyor ama normal gibi gelmiyor
H hazelnut123 canim hepimizin dualarındasın.. senin hiç pes etmeyen halim bebisine de güç vercek inşallah
Zeynosrkn84 Canım nasılsın meraktayız
lilipit erkeklerin yapısı bu şekilde canim ama ona kızıp is yaparken bebislerini de düşün ne olur bazen sinirle yanlış şeyler yapıyoruz aman çok dikkat et

Bu gu n sorun yaşayan arkadaşlarım hepimize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah atlatalım su günleri hepimiz streslerdik yıprandık. Güzel günler gelsin artık insallah

Evet arkadaşımız dikişliydi benim gibi ama riskliydi hep durumu en son stabildi inşallah dört hafta daha idare eder diyorduçok üzgünüm bende inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı naaşp eder bebeğini aynı korkuları bende yaşıyorum rabbim herkese şifa versin tüm sıkıntılı arkadaşlarımıza

Bebeginden dir kuzum bagzilari sakin bagzi bebekler cok hareketli oluyo bnm kizimin masallahi var dalga dalga oluyo gobus oglumda boyleydi cok hareketli yerinde durmuyo oglum korkmuyo degilim buda yaramaz olucak die
Zaten gec hissettim cok sükür artik hergun hissediyorum yavrumu ama bu defa da sert olsun istiyorum hareket halindeyken de hissedebilicegim güclukte olsun istiyorum..insallah bi iki haftaya da sekilde hissedrim..

Ben de kendimi öyle avutuyorum aslinda :) 25 olsun hissederim diye...daha 23+1 bakalim olur insallah..suana kadar sadece 3-4 defa sert ve dişardan gorulur sekilde hissettim..insallah yakin zamanda hergum oyle olur

bizimde ömer asaf inşallah:)
Evet genelde omer asaf olarak ikiliyolar asafı :) biz degişklk olsun dedk esim de bende ali ismini severz ali asaf da uydu brbirine ona karr verdk:)

Zaten gec hissettim cok sükür artik hergun hissediyorum yavrumu ama bu defa da sert olsun istiyorum hareket halindeyken de hissedebilicegim güclukte olsun istiyorum..insallah bi iki haftaya da sekilde hissedrim..
Hissedersin cnm daha kucuk bakalim buyudukce uyutmuycak seni 1 kilodan sonra daha cok net hissediliyo

Ay insallah ya her gecen gün beklentim artiyo artik kuzumu göbeğime dokununca da hissetmek istiyorum..nelere tepki veriyo ne zaman daha hareketli netlessin istiyorum :)

Ay insallah ya her gecen gün beklentim artiyo artik kuzumu göbeğime dokununca da hissetmek istiyorum..nelere tepki veriyo ne zaman daha hareketli netlessin istiyorum :)
Muzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyutucam

Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)

Bu hareket isi bizde cok degisik 23 lerde sertti sonra bir ara hic hissetmedim sonra simdi minik pitpitlar falan sadece bazen yatarken keyfi yerine gelirse guzel hareket edio ama biraz tembel sanirim bnm kiz

Aranızda krem olarak acıbadem sütü kullanan var mı varsa hangi marka

Bebak gibi birşeydi sanırım bnm kullandığım..

Allah şifa versin cnm

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen

İnş güzel haberlerinizi alırız. Hepimiz snn ve bebeğin için dua ettik. Ah bi de haber alabilsek. meraktan ölüyoruz.

Dün gece bende yatamadım. neden olduğunu da anlamıyorum ki..

ya ben de
Muzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyutucam
Aslinda müzik diletiyorum zeka gelisimi icin klasik muzik iyi deniliyo ama onda da durgunlasiyo galiba hic hareket etmedi o muziklerde..sakinlestirici özelligi oldugu icin sanirim..m bi defa sesi cok acmisim kulakligi koyar koymak iki sert tekme yedim :) kistiktan sonra yine duruldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…