Haha ates gibiyim koca ev bnm sayemde isinio sanki bu kis dogalgaz faturasi neredeyse gelmedi dondurma yiyerek kar izledim
Ya iki gunde yiprandim vallaçok geçmiş olsun allah yardımcın olsun. inşallah bi dah yaşamazsın aynı ağrıyı.
allah tüm sıkıntılı hamilelerrin yar ve yardımcısı olsun. herkes yavrularına hayırlı zamanda sağlıkla sıhatle kavuşsun inşallah.
ay canım benim üzme kendimi ve bebeğini. erkekler öyşe malesef hele cocuk hastalanınca sanki anne hasta etmiş gibi bi ruh haline giriyorlar. sen yine de dikkat et kendine . en anlayışlı erkek bile yeri gelince anlayışsız olabiliyor. bizim ne fizksel ne de ruhsal halimizi hiç anlayamazlar malesef.
Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)
Bol su ic cnmKızlar benim 50'lik şeker taramasında 143 çıkmıştı ya. 100'luk yükleme yaptırdım çok şükür değerlerim iyi çıktı. Ama gerçekten çok zorladı beni. Umarım kimsenin yaptırmasına gerek kalmaz.
Evet arkadaşımız dikişliydi benim gibi ama riskliydi hep durumu en son stabildi inşallah dört hafta daha idare eder diyorduCnm rahim agzi yetmezliginden 19 haftada operasyon gecirdi sanirim
Dikis atildi
Erken dogum riski vardi
Suyu gelmis
Daha 24 haftalkk
Yaa kiyamam ona
Premature bebeklerk falan takio ediyormus baktimda
Allah yardimcisi olsun, bebegine guc versin insallah
Cok uzuldum
Zaten gec hissettim cok sükür artik hergun hissediyorum yavrumu ama bu defa da sert olsun istiyorum hareket halindeyken de hissedebilicegim güclukte olsun istiyorum..insallah bi iki haftaya da sekilde hissedrim..Bebeginden dir kuzum bagzilari sakin bagzi bebekler cok hareketli oluyo bnm kizimin masallahi var dalga dalga oluyo gobus oglumda boyleydi cok hareketli yerinde durmuyo oglum korkmuyo degilim buda yaramaz olucak die
Ben de kendimi öyle avutuyorum aslinda :) 25 olsun hissederim diye...daha 23+1 bakalim olur insallah..suana kadar sadece 3-4 defa sert ve dişardan gorulur sekilde hissettim..insallah yakin zamanda hergum oyle olurCanım daha çok küçük benim o haftalar gün içinde hissetmediğim bile oluyordu tabi bu kadar rahat değildim o zamanpozisyonuna ve yediklerine göre zamanla daha sert oluyor hiç merak etme şöyle bi 25ten sonra falan daha rahat hissedersin
Evet genelde omer asaf olarak ikiliyolar asafı :) biz degişklk olsun dedk esim de bende ali ismini severz ali asaf da uydu brbirine ona karr verdk:)bizimde ömer asaf inşallah:)
Hissedersin cnm daha kucuk bakalim buyudukce uyutmuycak seni 1 kilodan sonra daha cok net hissediliyoZaten gec hissettim cok sükür artik hergun hissediyorum yavrumu ama bu defa da sert olsun istiyorum hareket halindeyken de hissedebilicegim güclukte olsun istiyorum..insallah bi iki haftaya da sekilde hissedrim..
Ay insallah ya her gecen gün beklentim artiyo artik kuzumu göbeğime dokununca da hissetmek istiyorum..nelere tepki veriyo ne zaman daha hareketli netlessin istiyorum :)Canım haftan bebeişin kasları geliştikçe kuvvetlendikçe senin hissettiğin şiddet artar. Aslında çok sert dönüşler hareketler yapıyo yavrucaklar ama kuvvet yok farkettiremiyolar kendilerini haftan geçtikçe fark edersin
Ben her sene evin en çok üşüyeniydim kaloriferli evde kat kat otururdum şimdi üstümü örtmeden uyuyacam o derece sıcak basıyor camlar kapılar açacam artık akşam o derece
Muzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyutucamAy insallah ya her gecen gün beklentim artiyo artik kuzumu göbeğime dokununca da hissetmek istiyorum..nelere tepki veriyo ne zaman daha hareketli netlessin istiyorum :)
Biz seninle aynıyız canm:) ben 3gün once gttm doktora boyunu blmiyorum ama kilosu 735g dı:))Benim sata göre 26+1 ama 27 haftalık mış o civarlarda ultrasona giden varmı
Kizlar bebeginizin hareketleri ne zaman sertlesti..bizim ki hala minik pit pitlar arada sert oluyo ama o da neden neye gore bilemiyorum :)
Aranızda krem olarak acıbadem sütü kullanan var mı varsa hangi marka
Kızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.
Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Bu ara bazı hamişlerde sıkıntılar var w haliyle herkezi etkiliyor. Hepimiz bu topikte kardeş olduk çünkü. Yeminle okurken olsun namazlarda olsun hep dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Kızlar dün gece çok kötüydüm. Okuyanlar bilir yazmıştım alt karın sertleşmesi sorunumu. Dün Dr elle muayene sonrası erken doğum riski olabilir bu sertlik diyerek progestan a başlıcaz demişti ve bunu da dün yazmıştım. Ama dün gece hiç uyuyamadım nasıl tarif etsem ; sağdan sola soldan sağa dönemedim ağrıdan. Sanki alt karın ve wajina üstünü bıçakla kesmişler gibi bi ağrı giriyordu. Kolidorda yürüdüm durdum. Bugün hastanede açlık tokluk şekeri için kan verdim. Sonuçları öğleden sonra Dr a göstercem. O sırada da bu şikayetim için tekrar soracam ne yapayım diye. Yaşadığım acıyı tarif edemem. Sabah ezanında geçti.
ya ben deMuzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyu
Muzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyutucam
tucam
Aslinda müzik diletiyorum zeka gelisimi icin klasik muzik iyi deniliyo ama onda da durgunlasiyo galiba hic hareket etmedi o muziklerde..sakinlestirici özelligi oldugu icin sanirim..m bi defa sesi cok acmisim kulakligi koyar koymak iki sert tekme yedim :) kistiktan sonra yine duruldu :)Muzik dinlet tepki veriyolar ben oglumu uyutmak icin sarki aciyorum telden oda icerden tepki veriyo galiba dogunca ikisinide birden ayni muzikle uyutucam
kıyamam :) benim salı günü 24+4 de 770 gr, 30 cm di teyzesi, ellerinden öper :)Kızlar bebeğinizin boy ve kilosu nasıldı en son yazın kız bana da o kadar yazıyorum yazan yok anam küserim bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?