2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu hareket isi bizde cok degisik 23 lerde sertti sonra bir ara hic hissetmedim sonra simdi minik pitpitlar falan sadece bazen yatarken keyfi yerine gelirse guzel hareket edio ama biraz tembel sanirim bnm kiz
Illa annelerini merakte birakicak yaramazlar :) iyiler mi diye merak ediyo insan elimde degil hareket hissettikce benim de icim rahatliyo...

Gece benim de bi tuhafti ya. Surekli uyandim bebegi dogru duzgun hissetmedim fln. Ben aşıdan dolayi kendi psikolojime bagladim da herkes baska bi tuhafmis. Allah hayirlara cikarsin

anladım canım inşallah bir mucize olur ..

Yuksek seslere tepki veriyolar zaten tam disaridaku seslerin hepsini duymuyolarmis okudugum kadariyla 1 ay daha sabret cnm sonra dahs net olucak hareketleri

Illa annelerini merakte birakicak yaramazlar :) iyiler mi diye merak ediyo insan elimde degil hareket hissettikce benim de icim rahatliyo...

Evet ya insanin ici rahat olmuyor bir turlu etmediklerinde. Artik dogurucaz bunlar hala tekmelicek diye bekliyoruz :)

Evet oralarda yapiyolar dogumu ama gop tercihleri sanirim en azindan mine hanimin. Medical park daha yeni ama gop daha bi guven veriyo oyuzden gopta yapacagim kismetse.bu cuma kontrolum var ucreti ayrintilari falan konusacagim.

Canım gittin mi kontrole konuştunuz mu doktorunla? Biraz sabırsızım sorayım dedim:) bebeğin de iyidir inşallah

Malesef eşler bazen çok ilgisiz olabiliyor canım. Benim eşim karnımdaki bebeği benden daha çok düşündüğünü söylüyor bi de. Komik bence. Öyle olsa el üstünde tutarlar. Anadan başkası yalan.

oh .ok şükür bak ne güzel demek ki diyet yapıcaz bundan sonra.

nasıl canım serap hanımı beğendin mi memnun kaldın mı?
ben yarın 75lik yaptırıcam
Serap hanımı çook beğendim ve keşke en baştan ona gitseymişiz diye düşündüm senle benim için.

Açlık tokluk sonucumu gösterdim ve diyet yaptığım için değerlerimin güzel çıkmasından dolayı tebrik etti beni. Sonra geceki sorunumu anlattım. Rahim ağzı boyunu ölçmek için alttan muayene etti. ( Eli çoook hafif )
Ve rahim ağzı uzunluğunda sorun yok açılma da yok ama bebeğin başı baskı yapıyormuş ve o yüzden alt karnım sertmiş. Progestan sabah akşam fitil olarak kullan dedi . Erken doğum tehlikesine önlem olarak haftada 1 kez kalçadan iğne verdi 4 doz.

Uzun lafın kısası erken doğum tehlikem varmış benim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yuksek seslere tepki veriyolar zaten tam disaridaku seslerin hepsini duymuyolarmis okudugum kadariyla 1 ay daha sabret cnm sonra dahs net olucak hareketleri
O zaman yüksek seste mi acayim müzıgı :) zarar verir diye kisiyorum ben..neyse sabredemicem ama yine de cabalicam :)

Doğum yapan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız. Dün gece ben de çok kötüydüm. Çok ağladım. Hıçkırdıkça kasıklarım zonkladı. Kızdım sonra kendime. Sakin olmayı bi başarabilsek, bebeklerimizi de üzmicez.

Ya kizlar gercektende herkesin bir sikintisi olmus
Allah bizleri ve bebislerimizi korusun insallah
Erken dogum riski olan arkadaslarim, insallahh bir sikinti yasamazsiniz
Erken dogum cok olasi bir durum, doktorlar onlem aliyorlar, illa olacak diye birsey yok
Bunu unutmayin ve guclu olun olur mu
Ben 16-24 hafta arasi erken dogum icin progrstan kullandim gunde iki tane vajinal
Oglum 40+3 de dogdu
Guya erken dogum riskim vardi
Yani gebeligin gidisatina gore onlem aliniyor
Guzel dusunun guzel olsunn

Ay aynen bende o durumdaydim
Aglaga aglaya hickira hickira oglumu yikadim
Oglumda korktu ( atesi 40 derecede idi zaten bas bas agliyrodu)
Kabus gibi bir geceydi
Neyse bida yasanmaz umarim
Hepimize ders olsun bosuna yasadigimiz bu durumlar

İnşallah benimde erken doğum riskim var dikişliyşm benimde bebeğim seninki gibi zamanında gelir inşallah

Gercekten ya doguma kadar deli olabiliriz :)

Dogumdan sonra da deli olabiliriz gecen hafta yigenim geldi bize cocuk en fazla uc saniye birseye takili kalio ne telefon ne tv ne yemek ne oyuncak ne herhangi hic birsey bir bucuk yasinda. Ben izlerken basim dondu annesi ile babasi bitti yorgunluktan.

İnşallah benimde erken doğum riskim var dikişliyşm benimde bebeğim seninki gibi zamanında gelir inşallah
Insallaah cnm sagliklaaa zamaninda dunyaya gelir, Allah sizleri korusunn, saglikli omur nasip etsin insallah
Su mubarek gundee Allahim yardimci ol sikintida olan hamilelerimizee
Aminn

Kız alemsin haa :) iyiyim çok şükür

Senin ne kadar çıktı canım?
Benim önden gidiyormuş canım 1kilo olmuş şeker yüklemesi yaptı ama üç saat önce kahvaltı yaptıydım

Benim en son boyu 31 cm e 770gr bakalim bidahaki konttolde yazarim ama bu 24-25 haftanin di suan 27 deyiz
Sağol canım iyiymiş
Bi Gayip Teyze adım masal yayışmaya Antalyadan katılıyoyum en son 28 cm boyum 500 gr ağırlığım vaydı ama annem şişko oldubütün bebiş aykadaşlarıma başayılar diliyoyum.
:))) sanada başarılar canım :)

Biz seninle aynıyız canm:) ben 3gün once gttm doktora boyunu blmiyorum ama kilosu 735g dı:))
Bizim kuzu iri galiba biraz o zaman :)

kıyamam :) benim salı günü 24+4 de 770 gr, 30 cm di teyzesi, ellerinden öper :)
Bende ısırırım onu :)

Kızlar şeker sınırda çıktı acaba üç saat önce kahvaltı yaptığımdanmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…