2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oy maşallah seninki ilerdeymş:)

Suyla ilgili değil gelişmediği içinmiş problem zayıflamış bebek üstüne yapa ak bişey yok dedi 25 le uyumlu olsa bugun alacaktı hemen sezeryanla ama maleseg

Offf canım cidden içim daralıyor. gözlerim dolu dolu..nasıl üzgünüm bilemezsin...
içimin bir yanı da kabullenemiyor...sanki su verseler 1 hafta 1 hafta gelişimi ilerletseler en azından deneseler..
ne yaptılar ki bebeğin gelişimini arttırmak için
ne ilaç verdiler ne serum ne iğne ne başka birşey
sanki birşeyler yapılabilir
sanki küçücük de olsa bir umut varmış gibi...
cuma vakti dua ettim senin ve bebeğin için...Rabbim olmazları oldurur..

Benim 22 martta şeker yüklemem doktor sadece erken gel 2 saat arayla kan alcaz dedi açlıkla ilgili bişey demedi
Bir hafta sonra yüzlük yapıcaz dedi 199 çıktı şeker bilmiyorum ki canım doktora sormadım doktorda bana sormadı kan alan hemşire sorun olmaz dedi ama bilemiyorum yine şekere dikkat ediyodum ama

Zeynosrkn84 bana da çok saçma geliyor ,göz göre göre ölmesini bekleyin demişler.. başka bir hastaneye daha gitseniz,500 gr bebek yaşıyorsa 400 olanı da yaşatır Rabbim. en azından beklemek yerine yaşatmaya çalışsalar olmuyor mu

Aklım sürekli sende ve Karalule de , Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Ahh canım benim yaaaa allahım yüzünü güldürsün inş ama iğne vurmadılar su vermediler hani niçin oldugunu anlayamıyorum

Yaaa Allah yardımcısı olsun doğum için çok erken neden acaba

Kizlar seker yuklemesi yaptirdim bugun 50gr lik. Aclik 77 tokluk 204 cikti.pilav, ekmek,makarna cok tuketirdim.simdilik yariya indir dedi doktorum bunlari.bi kac tahlil daha istedi.haftaya tekrar cagirdi. Varmi aranizda bu sekilde cikan

Benim de 50lik yükleme sonunda 152 çıktı tokluk,açlık 80küsürdü.Haftaya 100lük yapılacak ama hiç istemiyorum 3 saat süreyle 3 kere kan alınıyormuş

Kizlar rabbim.yardim.etsin herkese üzüldüm yazilanlari okuyunca.dua ettin bgn hepimiz.icin..benim de erken.dogum.riskim.var yatiyorum istirahat etmem.lazimmis..hayirlsi hakkikizda

Ay çok üzüldüm. Allahtan ümit kesilmez. Kendini kötüye hazırla ama ümidini de kaybetme sakın. Herşeyin hayırlısı. Bilemeyiz neyin daha hayırlı olacağını. Hayırlısı rabbim demekten başka birşey gelmiyor elimden. Allah acil şifalar versin.

Benim de 50lik yükleme sonunda 152 çıktı tokluk,açlık 80küsürdü.Haftaya 100lük yapılacak ama hiç istemiyorum 3 saat süreyle 3 kere kan alınıyormuş
Tekrar yapacagiz demedi yaa insallah yapmaz uc aylik seker tahlili varmis onu istedi 3tane kan tahlili. Birde proteine Agirlik ver dedi.bakalim ilk 5 ay bulantilarla ugrastim sanirim son 3 ayda bu sekerle gececek. Seninde bulantin oluyomuydu sekerde etkiliyomus

Cok uzuldum
Bende anlam veremiyorum basindan beri mudAhele etmemelerine
Hastaneye yatirip gelistirici igne, su takviyesi hicbirsey yapmadilar
Simdide yapmiyor
Ben anlamiyrm
Sinirleniyrm doktorlara

Allah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo

Kızlar herkeste ne kadar sıkıntı var ya, daha doğuma da çok var, Rabbim sağlıkla bebegimizi elimize almayı nasip etsin inşallah. ...

İlk defa bu sabah öylesine girdim bu sayfaya. Sabatan beri telefon elimde ne yazacaksın diye bekliyorum. İçim yandı yazdıklarını okudukça. Sadece Bi mucizem olsa elimde onu da senin için kullanırdım . O kadar üzüldüm inan. Ama dr un yaptıklarında Bi tutarsızlık var. Madem normal doğumu kaldıramaz diye doğum yaptırmıyorlar susuz kalmasına niye göz yumuyorlar. Suyu olmayan bi bebeğinKilo almasını beklemek ... Bilemedim ki

Ars
Arsinli Süpersin ya :)

Benim de aklım almıyor doktorun hiç müdahale etmemesini.

H hazelnut123 canım suyun az olması bebeğin geri kalmasına sebep olmuyor mu, sen daha iyi biliyorsun? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Su eklediklerinde daha iyi kilo almıyor mu gelişimi daha iyi olmuyor mu senin bebişinin?

Ne söylenebilir ki. Ne destekte acıni hafifletsek. İnş Rabbim sana ve @karalule ye şifa verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…