2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım neden su vermeyi teklif etmedi..belki de susuzluktan yavru gelişemiyor...
yani hemen sonlandırmak mı çare anlamıyorum ben

Su eklemeli bir olay değil dedi bebek büyümüyor dedi doğsada yaşamaz dedi bilmiyorum yıkıldım Rabbim sabır versin nefes alamıyırum
Hareketleri iyiydi nasıl bu kadar suyu bitmiş kalbi zayıflamış yaa. Allahım yardımcın olsun. Şu günün hürmetine mucizesini gösterir inşallah.

Aaa çok erken, bu arada diğer grubu ben neden göremiyorum acaba, telden girdiğim için mi?

Allah yardımcın olsun, Allahtan umut kesilmez, dualarımız seninle...

2 haftada su olayı çıktı bir anda bitti bende anlamadım kuzum zayıflamış alacağına bilmiyorum elden bişey gelmiyor inanın kapalı kutu kucağımda olsa emzirsem uğraşsam bişey yapsam yok elimden bişey gelmiyor

Allah yardimciniz olsun ikinizinde insallah hersey bianda duzelir hayirlisiyla.

Canim sen burdamiydin nasilsin? Brni de ekle :) kiz geliyor insallah

bende bugün gittim :) 770 gr pozisyonundan kaynaklı boyu ölçülemedi toplamda 51 le başladım 57 yim.6 kilo aldım doktor çok almışsın dedi bana biraz abartıyor gibi geldi şeker yükleme testini pazartesi yaptıracağım

Son düzenleme:
Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-63kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-58kg
Alnilam........................Erkek.................isim

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-65kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-70kg
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

canım neden su vermeyi teklif etmedi..belki de susuzluktan yavru gelişemiyor...
yani hemen sonlandırmak mı çare anlamıyorum ben
Suyla ilgili değil gelişmediği içinmiş problem zayıflamış bebek üstüne yapa ak bişey yok dedi 25 le uyumlu olsa bugun alacaktı hemen sezeryanla ama maleseg

O onurumbenim canim vazgectim msj silinmiyor. Cok karisik olucak benim icin ekleme o yuzden bir suru grup oldu.

amacım reklam yapmak değil bilgi olsun diye yazıyorum gitti.....diye bi site varya orda temassız ateş ölçer var indimde acura diye bi bakın isterseniz 76,90 ben sipariş ettim

Zeynosrkn84 canım nolcak peki simdi.mutlaka bi yolu olmalı ya.duamdasın canım ,rabbim kalbine ferahlık versin

Canım gittin mi kontrole konuştunuz mu doktorunla? Biraz sabırsızım sorayım dedim:) bebeğin de iyidir inşallah
Canim diger topikte gordum seni yazdim orayada normal 3000 sezeryan 3500 mus ama zam gelebilirmis.cok sukur bebek iyide bende seker cikti.diyet uygulayacam simdilik

Kizlar seker yuklemesi yaptirdim bugun 50gr lik. Aclik 77 tokluk 204 cikti.pilav, ekmek,makarna cok tuketirdim.simdilik yariya indir dedi doktorum bunlari.bi kac tahlil daha istedi.haftaya tekrar cagirdi. Varmi aranizda bu sekilde cikan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…