Kızlar şeker sınırda çıktı acaba üç saat önce kahvaltı yaptığımdanmı ki
canım beğendiğine çok sevindim ve aynı fikirleri ben de aklımdan geçirmişdim. Niye daha önceden o doktoru bulmadık diye..Serap hanımı çook beğendim ve keşke en baştan ona gitseymişiz diye düşündüm senle benim için.
Açlık tokluk sonucumu gösterdim ve diyet yaptığım için değerlerimin güzel çıkmasından dolayı tebrik etti beni. Sonra geceki sorunumu anlattım. Rahim ağzı boyunu ölçmek için alttan muayene etti. ( Eli çoook hafif )
Ve rahim ağzı uzunluğunda sorun yok açılma da yok ama bebeğin başı baskı yapıyormuş ve o yüzden alt karnım sertmiş. Progestan sabah akşam fitil olarak kullan dedi . Erken doğum tehlikesine önlem olarak haftada 1 kez kalçadan iğne verdi 4 doz.
Uzun lafın kısası erken doğum tehlikem varmış benim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.
Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Kizlar merhaba
Bugun izne ayrildim
Arkadas icin dua etmeyi planliyordum
Ancak oglum dun sabahtan beri atesli
Cok kotu bir gece gecirdik
Basim catliyor uykusuzluktan
Esimede sinirlendim
Bir ise yaramiyor
Istiyorki 40 derece atesi olan cocuk oylece yatsin
Gikini cikarmadan ilacini icsin
Cocuk aglamaktan helal oluyor
Bizimki geriliyor bana sariyor
Sabahta ozur diliyor benden
Ona sinirlendm
Hicbirsey beklemedim ondan
20 kiloluk oglumu kaldirdim kucagima aldim banyo yaptirdim
Yatagina cis yapti
Yatagi ben degistirdim, koskaca yatagi kaldirmadan sermek mumkun degil o carsafi
Hamile halimde onun yuzunden neler cektim gece gece
Erkeklerin rahatina duskunluklerinden nefret ediyrm
Hersey yolundayken iyi, ama zor bi zaman olsun tuhaflasiyorlar
Ben ilk iki ayda da benzer sikintilari yasadim
O yuzden asla bebegimi ona birakmadim
Kendim baktim sabahlara kadar
Emin olun benzer durumlari yasayacaksinjz
Cogu sabirsiz ve tahammulsuz
Annelik sabir ister
Biz sabrediyrz ama onlarr aaaaslaa
Ay cok doluyummm
Ayy onu dicektim unutmuşum. Baktım baktım. Ben beğendim çünkü büyük ferah geldi bana. Banyo wc de güzel. İki yataklı odalarmış önceden. Sonra hrkez tek istediği için tek yatağa düşürülünce haliyle odalarda büyük büyük olmuş. İyi de olmuş. Ama ben gisbir deki odaları gezmediğim için mukayese edemiyorum. Sonuçta bana özel olması temiz olması kafi benim için.canım beğendiğine çok sevindim ve aynı fikirleri ben de aklımdan geçirmişdim. Niye daha önceden o doktoru bulmadık diye..
canım benim tanıdığım arkadaşlar hamileliğin başından beri o iğneden yapıyor 9 ay boyunca.. yani bazen oluyor böyle korkulacak bir durum olsa doktor söylerdi zaten. o iğnelerini ihmal etme yeter ki... ne kaldı zaten 3 aycık.. az sabret ..
bu arada yarın ben odaları gezmek istiyorum sen baktın mı hiç odalara?
Ben Gerçekten bi garibim ama :))) Doğum Yaklaştı korkuyorum kilo aldım kıyafetlerime bakıp bakıp süzülüyorum 34 bedendim şimdi 40 beden doğumdan sonra ne giycemKız alemsin haa :) iyiyim çok şükür
Benim önden gidiyormuş canım 1kilo olmuş şeker yüklemesi yaptı ama üç saat önce kahvaltı yaptıydım
Sağol canım iyiymiş
:))) sanada başarılar canım :)
Bizim kuzu iri galiba biraz o zaman :)
Bende ısırırım onu :)
Kızlar şeker sınırda çıktı acaba üç saat önce kahvaltı yaptığımdanmı ki
Benim 22 martta şeker yüklemem doktor sadece erken gel 2 saat arayla kan alcaz dedi açlıkla ilgili bişey demediKiz sana ne diyim ben 10 saatlik aclik istedi benden
Yuksek sesle muzikgi tam dayamada yanina al telin yuksek sesini ac zarar vermez herlade ya ben her gun mecbur oglani oyle salliyorumO zaman yüksek seste mi acayim müzıgı :) zarar verir diye kisiyorum ben..neyse sabredemicem ama yine de cabalicam :)
Çok üzüldümhayırlı günler kızlar bende 61-66,5 oldum. Kilo çok önemli değil inanın ,dikkat edelim tabii ama o kadar takılmayalım ona.Diğer gruptan bir arkadaşımızı bugün doğuma aldılar,daha 25.haftadaydı
Hamilelerin duası kabul olurmuş,Cuma gününün yüzü suyu hürmetine ona da dua eder misiniz?
hayırlı günler kızlar bende 61-66,5 oldum. Kilo çok önemli değil inanın ,dikkat edelim tabii ama o kadar takılmayalım ona.Diğer gruptan bir arkadaşımızı bugün doğuma aldılar,daha 25.haftadaydı
Hamilelerin duası kabul olurmuş,Cuma gününün yüzü suyu hürmetine ona da dua eder misiniz?
Offf... size niye su eklemeyi denemiyolar. O bekle ne olacaksa o olacak denmesi ne demk iyi bilirim. Deneseniz keske. 2 3 gun ilerlese gelisimi kar sonucta. Allah yardım etsin bebise kuvvet versin. Hamileligin her ani mucize zaten. Belli mi olur size de bi rahmet umut kapisi acilirHastaneden geldik malesef hiç umut yok suyu komple bitmiş kuruda yavrum 4 hafta olmuş gerilik doktor eğer haftanla uyusaydı şimdi alırdım bebeği dedi ama malesef 21 haftada kaldı yavrum miniğim kuzumm içim yanıyor İnanın kalbi bile zayıflamış zor duyuluyor dedi artık bekliyoruz Yani artık yolun sonuymuş Rabbim bilir ama bitti herşey Rabbim sizin evlatlarınıza ömür versin
Rabbim şu mübarek günde yardımcın olsun,sana ve diğer evlatlarına ömür versin inşallah. Yine de Allah'tan umut kesilmez dualarımız seninle..Hastaneden geldik malesef hiç umut yok suyu komple bitmiş kuruda yavrum 4 hafta olmuş gerilik doktor eğer haftanla uyusaydı şimdi alırdım bebeği dedi ama malesef 21 haftada kaldı yavrum miniğim kuzumm içim yanıyor İnanın kalbi bile zayıflamış zor duyuluyor dedi artık bekliyoruz Yani artık yolun sonuymuş Rabbim bilir ama bitti herşey Rabbim sizin evlatlarınıza ömür versin
Off çok üzüldüm ya gerçekten. Allah yardimcin olsun güç kuvvet versin size. Biliyoruz ki o bi alır bin verir. Lütfen üzülmeyin inşallah ahirette karşılar annem diye Şefaatçi olur...Hastaneden geldik malesef hiç umut yok suyu komple bitmiş kuruda yavrum 4 hafta olmuş gerilik doktor eğer haftanla uyusaydı şimdi alırdım bebeği dedi ama malesef 21 haftada kaldı yavrum miniğim kuzumm içim yanıyor İnanın kalbi bile zayıflamış zor duyuluyor dedi artık bekliyoruz Yani artık yolun sonuymuş Rabbim bilir ama bitti herşey Rabbim sizin evlatlarınıza ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?