2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım beğendiğine çok sevindim ve aynı fikirleri ben de aklımdan geçirmişdim. Niye daha önceden o doktoru bulmadık diye..
canım benim tanıdığım arkadaşlar hamileliğin başından beri o iğneden yapıyor 9 ay boyunca.. yani bazen oluyor böyle korkulacak bir durum olsa doktor söylerdi zaten. o iğnelerini ihmal etme yeter ki... ne kaldı zaten 3 aycık.. az sabret ..
bu arada yarın ben odaları gezmek istiyorum sen baktın mı hiç odalara?

canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Aylardır sürekli tedirginlikten hamileliğin keyfini de yaşayamadık ama yine de çok şükür
tek bebeklerimiz sağlıklı doğsun da...az kaldı canım...

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen

aaaa canım benim Rabbim Cuma günü yüzü suyu hürmetine sağlıklı doğum nasip etsin...
İnşallah herşey normal gelişir
senden ben ve bebeğim sağlıklıyız mesajı alırız
Rabbim yar ve yoldaşın olsun korusun ikinizi de

canım çok geçmiş olsun düştü mü kuzunun ateşi...
neyi var boğaz enfeksiyonu mu

Ayy onu dicektim unutmuşum. Baktım baktım. Ben beğendim çünkü büyük ferah geldi bana. Banyo wc de güzel. İki yataklı odalarmış önceden. Sonra hrkez tek istediği için tek yatağa düşürülünce haliyle odalarda büyük büyük olmuş. İyi de olmuş. Ama ben gisbir deki odaları gezmediğim için mukayese edemiyorum. Sonuçta bana özel olması temiz olması kafi benim için.

Ben Gerçekten bi garibim ama :))) Doğum Yaklaştı korkuyorum kilo aldım kıyafetlerime bakıp bakıp süzülüyorum 34 bedendim şimdi 40 beden doğumdan sonra ne giycem

Kızlar bir kara buluttur dolaşıyor üstümüzde...
Ama unutmayalım her kara buluttan sonra rahmet düşer toprağa
Umutsuz olmayalım...
Bu da geçer ya Hu diyelim..
Allah ın izniyle sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alacağız...
şimdi zorluk çektiğimiz o minikler inşallah sımsıkı tutunacak hayata...

Birbirimize dua edelim ...Hamişlerin duası kabul olur...

Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip et...Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip et... Sen ol dersin ve herşey oluverir...Arkadaşımız karalule nin bebeğini koru..Rabbim sen olmazları olur edensin.Sana hiçbirşeyin zorluğu yoktur....Hepimize muştular duymak nasip eyle..

Zeynosrkn84 canım sen ne yaptın.. Merak içindeyim bugün senin için de ayrıca dua ettim...
inşallah bu sefer dengesiz bir doktora denk gelmemişsindir...

hayırlı günler kızlar bende 61-66,5 oldum. Kilo çok önemli değil inanın ,dikkat edelim tabii ama o kadar takılmayalım ona.Diğer gruptan bir arkadaşımızı bugün doğuma aldılar,daha 25.haftadaydı
Hamilelerin duası kabul olurmuş,Cuma gününün yüzü suyu hürmetine ona da dua eder misiniz?

efsunsuz canım sen benden biraz önde oldugun için senin yorumları okumadan direk alttaki hamilelik takvimini okuyorum:)sonra yorumuna bakıyorum.sende yazanlar bi kaç gün sonra bende de yaZacagı üçin önceden bilgişeniyorum:)bu sefer baya kısa bilgi vermişler

Çok üzüldüm inşallah bebegi de kendi de iyi olur allah yardimcisi olsun

Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm inşallah ikisi de hiçbir sorunu çıkmadan evlerine dönerler sağ salim

Hastaneden geldik malesef hiç umut yok suyu komple bitmiş kuruda yavrum 4 hafta olmuş gerilik doktor eğer haftanla uyusaydı şimdi alırdım bebeği dedi ama malesef 21 haftada kaldı yavrum miniğim kuzumm içim yanıyor İnanın kalbi bile zayıflamış zor duyuluyor dedi artık bekliyoruz Yani artık yolun sonuymuş Rabbim bilir ama bitti herşey Rabbim sizin evlatlarınıza ömür versin

Offf... size niye su eklemeyi denemiyolar. O bekle ne olacaksa o olacak denmesi ne demk iyi bilirim. Deneseniz keske. 2 3 gun ilerlese gelisimi kar sonucta. Allah yardım etsin bebise kuvvet versin. Hamileligin her ani mucize zaten. Belli mi olur size de bi rahmet umut kapisi acilir

Rabbim şu mübarek günde yardımcın olsun,sana ve diğer evlatlarına ömür versin inşallah. Yine de Allah'tan umut kesilmez dualarımız seninle..

Su eklemeli bir olay değil dedi bebek büyümüyor dedi doğsada yaşamaz dedi bilmiyorum yıkıldım Rabbim sabır versin nefes alamıyırum

Off çok üzüldüm ya gerçekten. Allah yardimcin olsun güç kuvvet versin size. Biliyoruz ki o bi alır bin verir. Lütfen üzülmeyin inşallah ahirette karşılar annem diye Şefaatçi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…