Tekrar yapacagiz demedi yaa insallah yapmaz uc aylik seker tahlili varmis onu istedi 3tane kan tahlili. Birde proteine Agirlik ver dedi.bakalim ilk 5 ay bulantilarla ugrastim sanirim son 3 ayda bu sekerle gececek. Seninde bulantin oluyomuydu sekerde etkiliyomus
Seni o kadar yürekten anliyorum ki Rabbim evladina güç versin. Sana sabir versin. Oyle mucizeleri duyuyoruz ki yaşamaz dedikleri bebekler hayata tutunuyor. Derdi herneyse şifası geliversin tez vakitteAllah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo
Ben de saatlerdir sizi okuyorum insallah herkersey yoluna girer siz de bebeginiz de saglikla kavusursursunuz birbirinize..benim anlamadigim eksik okumus da olabilirim ama bebek nasil.oldu da 4 hafta birden geriledi..sadece suyu azaldi diye mi..yoksa zaten belli problemleriniz olmus muydu hamileliginizde ..acinizi desmek.istemem de insan bisey yapilabilit diye dusunu..Allah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo
Allah yardimcin olsun 50lik icmesi kolaydida sonrasi kotuydu biraz.ben ekemek,pilav,makarna, patatesle yasiyodumOlmaz mı benim de 4-4,5 ay bulantılarla geçti,18.Haftada rahatlamıştım biraz.Şekerin etkili olduğunu hiç bilmiyordum.Ben zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek çok az yiyordum ama taze sıkılmış meyve suları içiyordum her sabah ona bağladım en son.Salı günü 100lük yapılacak bana
Sen kaç haftalıktın?Zeynosrkn84 H hazelnut123 ve karalule
Tüm gün aklımdan çıkmadınız. Üzülüp dua edip sessizce bekliyoruz hepimiz. Bugün hiç tadım tuzu yok. Hepimizin yok eminim. Markete gideyim biraz yürümüş olurum dedim ama yürüyemedim karnımdan. O kadar sert ve düşecek gibi ki. Eşim beni ben karnımı tuta tuta gidip geldik. 2 dk lık market yolu 10 dk sürdü. Evde bile aynıyım karnım alttan yarılacak gibi. Erken doğum riski olanların farklı farklı dertleri oluyor işte. Bu haftada bu kadar sert bir karın yürüyememek yatakta dönerken acı çekmek ya normal değil eminim. Allah ım her birimize huzur versin ve herşey Güzel olsun inşallah.
Canim diger topikte gordum seni yazdim orayada normal 3000 sezeryan 3500 mus ama zam gelebilirmis.cok sukur bebek iyide bende seker cikti.diyet uygulayacam simdilik
Canim diger topikte gordum seni yazdim orayada normal 3000 sezeryan 3500 mus ama zam gelebilirmis.cok sukur bebek iyide bende seker cikti.diyet uygulayacam simdilik
Allah yardimcin olsun 50lik icmesi kolaydida sonrasi kotuydu biraz.ben ekemek,pilav,makarna, patatesle yasiyodumet turu pek yiyemiyorumbulantilardan. Ama bi sekilde proteine donemcem artik.saglikla su 3 ayida gecirelim insallah.
Canım çok zor valla Rabbim yardımcımız olsun bebeği besleyecek besinler araştırıp onları yesen ne bilim yada bir ilacı çözümü vardır belki tek doktorla kalmasan başka doktorlara da gitsen Allah yavrunu sana bağışlasınAllah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo
Bilmiyorum su eklemeye ilgili bişey denmedi sanırım gelişmediği için gerek duymuyorlar yasa gereksiz buluyorlar ciğer geliştiriciyi dedim ona bile vursak nolcak ki doğsa yaşamaz dedi boşuna olur dedi Rabbim aklımı korusun inşallah zorr çok zor
Gunaydin, insallah canimmAllahım bu sayfanın anneleri ve bebekleri için güzel bir gün olsun yüzümüz gülsün gözü yaşlı annelerin gözyaşları dinsin. Sen kimseyi evladiyla sınama. Bize yardım et Allahım.
Kızlar gerçekten çok üzgünüm dünden beri grupta yaşananlardan ve yaşadıklarımızdan dolayı, bende de su gelişi durmuyor, Doktorumla görüştüm yarın a kadar hiç durmazsa yarın Adapazarı'ndaki doktora gideceğim bi bakacak, yada azıcık durursa pazartesi yi bekleyip İzmit e ona gideceğim, muhtemelen alacaklar bebeği , ciğer geliştirici bu akşamda vuruldum. Yarın tekrar görüşeceğiz netleşecek durumumuz. Keşke Biraz daha dayansak, artık bu haftalarda 1 gün bile çok önemli, inşallah pazartesi ye kadar biraz su gelişi durur. Ve dayanır miniğim.
H hazelnut123 canım suyun az olması bebeğin geri kalmasına sebep olmuyor mu, sen daha iyi biliyorsun? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Su eklediklerinde daha iyi kilo almıyor mu gelişimi daha iyi olmuyor mu senin bebişinin?
Cnm sen yat bol bolZeynosrkn84 H hazelnut123 ve karalule
Tüm gün aklımdan çıkmadınız. Üzülüp dua edip sessizce bekliyoruz hepimiz. Bugün hiç tadım tuzu yok. Hepimizin yok eminim. Markete gideyim biraz yürümüş olurum dedim ama yürüyemedim karnımdan. O kadar sert ve düşecek gibi ki. Eşim beni ben karnımı tuta tuta gidip geldik. 2 dk lık market yolu 10 dk sürdü. Evde bile aynıyım karnım alttan yarılacak gibi. Erken doğum riski olanların farklı farklı dertleri oluyor işte. Bu haftada bu kadar sert bir karın yürüyememek yatakta dönerken acı çekmek ya normal değil eminim. Allah ım her birimize huzur versin ve herşey Güzel olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?