2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Olmaz mı benim de 4-4,5 ay bulantılarla geçti,18.Haftada rahatlamıştım biraz.Şekerin etkili olduğunu hiç bilmiyordum.Ben zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek çok az yiyordum ama taze sıkılmış meyve suları içiyordum her sabah ona bağladım en son.Salı günü 100lük yapılacak bana

Gerçekten de dedikleri gibiymiş. En rahat 2. Trimestr mış. Bakın 3 e gireceğiz sıkıntılar oluşmaya başladı. Ben de rahat geziyordum. İstediğim ağırlığı kaldırıyordum. Çok yoruyordum kendimi hamladığım zamanlar oluyordu. Kafama göre yiyordum içiyordum. Ama korktum. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Hiç belli olmaz birşey olsa vicdan azabıyla yaşanmaz.

Seni o kadar yürekten anliyorum ki Rabbim evladina güç versin. Sana sabir versin. Oyle mucizeleri duyuyoruz ki yaşamaz dedikleri bebekler hayata tutunuyor. Derdi herneyse şifası geliversin tez vakitte

Ben de saatlerdir sizi okuyorum insallah herkersey yoluna girer siz de bebeginiz de saglikla kavusursursunuz birbirinize..benim anlamadigim eksik okumus da olabilirim ama bebek nasil.oldu da 4 hafta birden geriledi..sadece suyu azaldi diye mi..yoksa zaten belli problemleriniz olmus muydu hamileliginizde ..acinizi desmek.istemem de insan bisey yapilabilit diye dusunu..

Kızlar gerçekten çok üzgünüm dünden beri grupta yaşananlardan ve yaşadıklarımızdan dolayı, bende de su gelişi durmuyor, Doktorumla görüştüm yarın a kadar hiç durmazsa yarın Adapazarı'ndaki doktora gideceğim bi bakacak, yada azıcık durursa pazartesi yi bekleyip İzmit e ona gideceğim, muhtemelen alacaklar bebeği , ciğer geliştirici bu akşamda vuruldum. Yarın tekrar görüşeceğiz netleşecek durumumuz. Keşke Biraz daha dayansak, artık bu haftalarda 1 gün bile çok önemli, inşallah pazartesi ye kadar biraz su gelişi durur. Ve dayanır miniğim.

H hazelnut123 canım suyun az olması bebeğin geri kalmasına sebep olmuyor mu, sen daha iyi biliyorsun? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Su eklediklerinde daha iyi kilo almıyor mu gelişimi daha iyi olmuyor mu senin bebişinin?[/QUOTE]

Evet, Su gelişimini etkiliyor ama sanırım böbrek problemi var zeynonun o yüzden mi ekleme yapmıyorlar acaba, bilemiyorum , benim bebek susuz kaldığında hemen geriye düşüyor haftasına göre.

Zeynosrkn84 Can'ım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum ,Allah tan ümit kesilmez , Rabbim neylerse en hayırlısını en güzelini eyler . Öyle düşünüyorum ben , hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah .

Allah yardimcin olsun 50lik icmesi kolaydida sonrasi kotuydu biraz.ben ekemek,pilav,makarna, patatesle yasiyodum et turu pek yiyemiyorumbulantilardan. Ama bi sekilde proteine donemcem artik.saglikla su 3 ayida gecirelim insallah.

Bilmiyorum su eklemeye ilgili bişey denmedi sanırım gelişmediği için gerek duymuyorlar yasa gereksiz buluyorlar ciğer geliştiriciyi dedim ona bile vursak nolcak ki doğsa yaşamaz dedi boşuna olur dedi Rabbim aklımı korusun inşallah zorr çok zor

Zeynosrkn84 H hazelnut123 ve karalule
Tüm gün aklımdan çıkmadınız. Üzülüp dua edip sessizce bekliyoruz hepimiz. Bugün hiç tadım tuzu yok. Hepimizin yok eminim. Markete gideyim biraz yürümüş olurum dedim ama yürüyemedim karnımdan. O kadar sert ve düşecek gibi ki. Eşim beni ben karnımı tuta tuta gidip geldik. 2 dk lık market yolu 10 dk sürdü. Evde bile aynıyım karnım alttan yarılacak gibi. Erken doğum riski olanların farklı farklı dertleri oluyor işte. Bu haftada bu kadar sert bir karın yürüyememek yatakta dönerken acı çekmek ya normal değil eminim. Allah ım her birimize huzur versin ve herşey Güzel olsun inşallah.

Sen kaç haftalıktın?

Canim diger topikte gordum seni yazdim orayada normal 3000 sezeryan 3500 mus ama zam gelebilirmis.cok sukur bebek iyide bende seker cikti.diyet uygulayacam simdilik

Evet canım şimdi gördüm yazdığını. Fiyatlar tahmin ettiğim gibiymiş. Canım üzülme diyet ile kontrol altına alınır inşallah Rabbim dermansız dert vermesin. Hiç bozma moralini stres de etkiler

Canim diger topikte gordum seni yazdim orayada normal 3000 sezeryan 3500 mus ama zam gelebilirmis.cok sukur bebek iyide bende seker cikti.diyet uygulayacam simdilik

Evet canım şimdi gördüm yazdığını. Fiyatlar tahmin ettiğim gibiymiş. Canım üzülme diyet ile kontrol altına alınır inşallah Rabbim dermansız dert vermesin. Hiç bozma moralini stres de etkiler

Allah yardimcin olsun 50lik icmesi kolaydida sonrasi kotuydu biraz.ben ekemek,pilav,makarna, patatesle yasiyodum et turu pek yiyemiyorumbulantilardan. Ama bi sekilde proteine donemcem artik.saglikla su 3 ayida gecirelim insallah.

Amin canım inşallah dikkat edilince kontrol altına alınmayacak şeyler değil neyse ki.Allah dermansız dert vermesin

Canım çok zor valla Rabbim yardımcımız olsun bebeği besleyecek besinler araştırıp onları yesen ne bilim yada bir ilacı çözümü vardır belki tek doktorla kalmasan başka doktorlara da gitsen Allah yavrunu sana bağışlasın

Kızlarrr Bebek doğunca suyuydu esiydi falan filan kaç kilo giderki bizden toplam ? Daha önce Doğum yapanlar bilir yaklaşık hesabı

Canım dayanıklı ol bebeğin seninle oldukça dayanman gerek..
boşuna olacaksa da olsun...belki işe yarardı..

H hazelnut123 canım hastanede yatsan 1-2 hafta daha bebeği içerde tutma şansları yok mu?
Minik içerde ne kadar kalsa kardır...

şu saatte uyanığım siz ve bebekleriniz aklımdasınız

Allahım bu sayfanın anneleri ve bebekleri için güzel bir gün olsun yüzümüz gülsün gözü yaşlı annelerin gözyaşları dinsin. Sen kimseyi evladiyla sınama. Bize yardım et Allahım.
Gunaydin, insallah canimm
Basindan beri sikintili gebelikler oldu, gercekten haziran annelerinin gebeligi sikintili geciyor
Allah masum yavrularimizinkorusun insallah
Guzel haberlerinizi duyariz insallah
Zeyno lutfen baska dr git
Bilmiyrm boyle beklemelerine kiziyorum
Onlari sorumlu tutuyor gibiyimmm

Evet, Su gelişimini etkiliyor ama sanırım böbrek problemi var zeynonun o yüzden mi ekleme yapmıyorlar acaba, bilemiyorum , benim bebek susuz kaldığında hemen geriye düşüyor haftasına göre.

Zeynosrkn84 Can'ım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum ,Allah tan ümit kesilmez , Rabbim neylerse en hayırlısını en güzelini eyler . Öyle düşünüyorum ben , hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah .[/QUOTE]
Evde misin cnm yatirdilar mi seni

Cnm sen yat bol bol
Bi kac hafta dikkat et
Yormakendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…