- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Hadi inş. İki haftaya razıyım ben. Bu dediklerini yapıyım bakim inş çözüm olur.bol su yoğurt ...bunları pek yemiyordum başlıyımGünaydın hanımlar,
Hemoroid bende de çıkmıştı birkaç hafta önce, doktorumun dediklerini yaptım. Şu anda tamamen kayboldu.
Bol su içtim, bol yoğurt yedim, karbonhidrat zaten yemiyordum, bunun dışında en önemlisi her tuvalete gittiğimde, affedersiniz elimle deliğe geri ittim o balonu. Bu çok önemliymiş, damar topağını geri itmek- o hareketi yapmak- küçülmesine yardımcı oluyor.
İlaç kullanmadım, kayısı vs yemedim. Akşamları yoğurt, bol su ve elle geri itme. Sanırım 2 haftada düzeldi.
Son zaman onerılıyor ya
Rısk olmadıkca sorun olmaz sanıyrm
Olsa uyarırdı dr
Ben ıstemıyrm hıc ılıskı
Cnm cekmıyor
Çok geçmiş olsun. Ben hayatımda ilk defa karşılaştım, ama o bile bana yetti. Su zaten çok önemli. Bir de o itme olayı, ilk başta acıyor ama gerçekten geçiyor sonra.Hadi inş. İki haftaya razıyım ben. Bu dediklerini yapıyım bakim inş çözüm olur.bol su yoğurt ...bunları pek yemiyordum başlıyımsağlık önerilerin için . Aslında bilmediğim şeyler değil. Daha önce bu konuyu zirvede bırakmıştım. Deyemim çok. Ama o zamanlar başlarda dikkat etmemiştim. Şimdi başlardayım bu önlemler belki çare olur
Kaşıntı ile başlıyo. Başlarındaysan eğer beslenmeye dikkat ederek çözebilirsin belki. Ben deniycem bakalım.inş çözüm olur. Yoksa sonu kötü biter bu rüyanın :)))Eveeet canım bendemsin kendisiyle tanıştık. çok afedersiniz. birden çıktı bişeyler eşimden utanıyorum valla kaşıntı acı var
Canım eğer buna bi kul sebep olsaydı galiba burdan birçok kişi toplanıp gelip bişeyler yapardık yani o derece üzüldük kuzuna ve benimsedik acını. Ama bazı durumlar var ki elin kolun Bacağın hiç bir işe yaramıyor işteSelam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Cnm kac cikiyor degerleringünaydın kızlar inşallah güzel haberler alabilceğimiz bi hafta olur hepimiz için.
bizimde cumartesi günü şeker yüklememiz vardı şekerim 186 çıktı ki normalde 130 un altı olması gerekiyordu. doktor dahiliye ye gönderdi. o da diyet verdi bi haftalık birde bir hafta sabah akşam aç tok ölçüm yapıcağım.lilipit canım sana birşey sorucam sen ölçüm yaptığın için özellikel sana sormak istedim. sabah aç karnına 4 kere ölçüm yaptım dördüde farklı sonuçlar çıktı. neden böyle oluyor. makine ile mi ilgili dir yoksa başka bi sebep olabilir mi?
dahiliye doktoru son 3 aylık şekerin iyi demekki sen şeker hastası değilsin ama sadece hamileliğe mahsus şekerin var dedi. ama ölçüm değerlerim yüksek çıkarsa insülin başlanabilirmiş. dünden beri diyetteyim ama açlık şekerim hala yüksek çıkıyor anlamadım gitti. eşim bile şaşırıyor sen birşey yemedin ki ne şekeri diyor.
doktor kontrolünde de çok şükür bebeğim iyiymiş. ben hareketlerini az hissettiğimi söyleyince günde 10 tane hissetmen lazım bu haftalarda dedi. idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaç vericek. ama ondan önce tek kullnaımlık toz olan ilaçtan verdi.
çok nefes nefese kaldığımı söyleyince reflü olabilir dedi. reflü kalp hastalıklarını taklid edermiş. bu arada 5,5 kilo almışım hamileliğin başından beri. aslında normal ama ben 77 ile hamileliğe başlayınca çok dedi. bir sonraki kontrolde 1 kilodan fazla asla istemiyorum dedi. gerçi kilo artışı şekere de bağlıymış.
bizde haberler böyle ilk hamileliğimi diyetle tamamladım bakalım bu hamileliğimde durum ne olacak. insüline gerek kalmasında napalım kızım için bu seferde diyete razıyım.
Tşk ederim canım. Kimseye yaşatmasın allah başka.bir daha da karşılaşma . Dediklerin aklımda sağolÇok geçmiş olsun. Ben hayatımda ilk defa karşılaştım, ama o bile bana yetti. Su zaten çok önemli. Bir de o itme olayı, ilk başta acıyor ama gerçekten geçiyor sonra.
Senin için, bebeğin için dua edeceğim hayırlısı ne ise o olsun canım benim.Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Super olmus bayildim saglikla al kucagina Ela bebegiKızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Yaa diyorum ya, benim ekstra iştahım açıldı da diyemem ama bildiğin su içsem yarıyor diyen insanlari şimdi daha iyi anlıyorumGünaydın canım sana da :) seninle hemen hemen aynıyız ve o iştah bende de başladı.Gece uyanıyorum ve karnımın aç olmasından gözüme uyku girmiyor.Eğer bişeyler yesem kilonun önüne geçemicem napacaz bilmiyorum
teşekkür ederizzz :)Super olmus bayildim saglikla al kucagina Ela bebegi
Kız sorsaydin yaKIRMIZILIKUCUKKIZ
Ben riskli olanlarda son 3 ay yasak diye biliyorum. Burada biri yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım.
Ben de şuan riskli miyim değil miyim bilemediğim için hiç teşebbüs etmiyorum. 16. Haftada bi kanamam olmuştu. Doktor yasak demişti. Sonra bidaha olmadı ama doktor bizi unuttu sanırım
Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
7
Yaa diyorum ya, benim ekstra iştahım açıldı da diyemem ama bildiğin su içsem yarıyor diyen insanlari şimdi daha iyi anlıyorum)
Bu arada sağlık ocağı kontrol günümdü bugün, gittim bebisimin kalp atışlarını dinledik, tartildik ki altı kiloyu gecmis aldığım kilo, kan ve idtar testi verdim, tansiyonumu da ölçturdum, şimdi gerçek doktoruma randevu bulursam gideceğim bakalım bu hafta bebisimin ne kadar olmuş
Çok güzel olmuşKızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Kız sorsaydin ya
Cnm kac cikiyor degerlerin
Cihazin markasi ile sikinti olabiliyor
Ama yaklasik cikar mesela bi olcersin 89 bi olcersin 93
O yuzden ilk olcumu esas almak iyi olur
Bide kan miktarinads bagli
Bazen az kan cikiyor az olcuyor o olcum hatali oluyor
Stripe yettigi kadar kan olmasi lazim
Eki Görüntüle 1962902 Canım bizde bu dolaptan aldık tekzenden.350 liraydı.o yuzden 1000 liraya sasırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?