2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hadi inş. İki haftaya razıyım ben. Bu dediklerini yapıyım bakim inş çözüm olur.bol su yoğurt ...bunları pek yemiyordum başlıyım sağlık önerilerin için . Aslında bilmediğim şeyler değil. Daha önce bu konuyu zirvede bırakmıştım. Deyemim çok. Ama o zamanlar başlarda dikkat etmemiştim. Şimdi başlardayım bu önlemler belki çare olur

Son zaman onerılıyor ya
Rısk olmadıkca sorun olmaz sanıyrm
Olsa uyarırdı dr
Ben ıstemıyrm hıc ılıskı
Cnm cekmıyor

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Ben riskli olanlarda son 3 ay yasak diye biliyorum. Burada biri yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım.
Ben de şuan riskli miyim değil miyim bilemediğim için hiç teşebbüs etmiyorum. 16. Haftada bi kanamam olmuştu. Doktor yasak demişti. Sonra bidaha olmadı ama doktor bizi unuttu sanırım

Çok geçmiş olsun. Ben hayatımda ilk defa karşılaştım, ama o bile bana yetti. Su zaten çok önemli. Bir de o itme olayı, ilk başta acıyor ama gerçekten geçiyor sonra.

Eveeet canım bendemsin kendisiyle tanıştık. çok afedersiniz. birden çıktı bişeyler eşimden utanıyorum valla kaşıntı acı var
Kaşıntı ile başlıyo. Başlarındaysan eğer beslenmeye dikkat ederek çözebilirsin belki. Ben deniycem bakalım.inş çözüm olur. Yoksa sonu kötü biter bu rüyanın :)))

Canım eğer buna bi kul sebep olsaydı galiba burdan birçok kişi toplanıp gelip bişeyler yapardık yani o derece üzüldük kuzuna ve benimsedik acını. Ama bazı durumlar var ki elin kolun Bacağın hiç bir işe yaramıyor işte(( çok ama çok üzüldüm. Emir allahın... Bu söz beni çok teselli eder böyle durumlarda.inş seni de eder.

Cnm kac cikiyor degerlerin
Cihazin markasi ile sikinti olabiliyor
Ama yaklasik cikar mesela bi olcersin 89 bi olcersin 93
O yuzden ilk olcumu esas almak iyi olur
Bide kan miktarinads bagli
Bazen az kan cikiyor az olcuyor o olcum hatali oluyor
Stripe yettigi kadar kan olmasi lazim

Çok geçmiş olsun. Ben hayatımda ilk defa karşılaştım, ama o bile bana yetti. Su zaten çok önemli. Bir de o itme olayı, ilk başta acıyor ama gerçekten geçiyor sonra.
Tşk ederim canım. Kimseye yaşatmasın allah başka.bir daha da karşılaşma . Dediklerin aklımda sağol

Senin için, bebeğin için dua edeceğim hayırlısı ne ise o olsun canım benim.

Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)

7 Yaa diyorum ya, benim ekstra iştahım açıldı da diyemem ama bildiğin su içsem yarıyor diyen insanlari şimdi daha iyi anlıyorum )

Bu arada sağlık ocağı kontrol günümdü bugün, gittim bebisimin kalp atışlarını dinledik, tartildik ki altı kiloyu gecmis aldığım kilo, kan ve idtar testi verdim, tansiyonumu da ölçturdum, şimdi gerçek doktoruma randevu bulursam gideceğim bakalım bu hafta bebisimin ne kadar olmuş

Kız sorsaydin ya

Ay harika olmuş bayıldımm.İnşallah hastane kapısına astığın günleri de görürsün canım

Çok iyi yapmışsın zaten bu haftalardan sonra idrar kan testleri,tansiyon her kontrolde olmalıymış.Bizim sağlık ocağı çok garip o yüzden orda yaptırmam ama geçen hafta ben de kan idrar vermiştim normal doktorumda.Minnoşlar artık 1 kiloya yaklaşmışlardır iyice ele avuca geldiler kuzucuklar

sabah ölçtüğümde 45 ,113,103,51 çıktı yani arada çok uçurum var ve 1 dakika arayla ölçümler. bende eczaneye sordum birde firmayı aradım. firma dönecek bakalım. tokluk şekeri mi ölçtüm onda sorun yok 129, 131 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…