2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.

Bence yapabilirsin. Bu şekilde para kazanan çok insan var. Denemekten bişey kaybetmezsin.

Çok tatlı. Kullandığın günleri de nasip etsin allah inş. Yani odanız kapı süsünüz vs derken senin bebeği merak etmeye başladım iyice:)

Ufak bir nazarlık mı ekleseniz? Renkler hep aynı tonlarda olmuş, biraz kontrast istiyor sanırım.

ellerinize sağlık, mutlulukla kullanın.

Vallahi süper olmuş canım ela bebişin süsü ellerine sağlık Allah nasip ederse hastane ikramlıkları vs süsleri kendimiz yapıcaz maliyet nerdeyse yarı yarıya iniyo biz kınada dağıttığımız malzemeleri hep kendimiz yaptık annem teyzem ben 1200 tl lik malzeme 500 tl hallettik hepsinin malzemesi satılıyo elinden geliyosa gerek yok boşa para vermeye

Çok güzel olmuş canım bende yapmk istiyorum böyle Eminönüne gidicem inş. Liste yapıp mı gitsem yoksa orda bu malzemelerden oluyo diye yönlendiriyolar mı acaba? Ben mevlüt için hediyelikleride kendim yapıcam inş

bence çok güzel ben de bunun benzerini çilekte gördüm naturel serisi..
3 kapılı dolap +büyüyen beşik+ çamaşırlık 3000 tl

canım benim çok üzgünüm.. ne desem de acını hafifletsem bilemiyorum..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir.. Rabbim 2 evladına sağlık sıhhat versin..
Ben çıkmadık candan umut kesilmez diyorum..
yine de senden güzel haberler almayı bekliyorum

ben hediyelikler için de aldım birsürü şey fakat esnaf çok kötü kime ne kaptırırsam olayı çok fazla, yanındakine ayrı sölüyo sana ayrı söylüyo fiyatları bile, ben ilk kez gittim pek bilmiyordum, sen kendi kendine arayıp bulacaksın ve inanılmaz kalabalıktı cumartesi günü zor yürüdüm, çalışmıyosan hafta içi git daha az kalabalık oluyormuş, internetten beğendiğin modellerin fotolarını alın, malzemeler hep heryerde dolu zaten alıp silikon tabancanızda varsa yapması çok kolay hemde tasarruflu

aynen bende aldım hepsini daha bisürü şey aldım hediyelikler için onlarıda kendim yapıcam inş. yapınca atarım fotolarını :)

Nursecm....................Erkek...............isim..........51kg-57kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-63kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-58kg
Alnilam........................Erkek.................isim
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-65kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-70kg
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…