- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.
Oluyor canım ama sen yine de kendi sağlık ocağına sorKızlar şeker testi sağlık ocağında oluyor mu
Eşin sorsun olmadi benimki sorardı kesin öyle bi durumda. Şimdi netten bakıyor bişey olmazmış diyorne biliyim ya utandım. Bir de doktor erkek diye.
Çok tatlı. Kullandığın günleri de nasip etsin allah inş. Yani odanız kapı süsünüz vs derken senin bebeği merak etmeye başladım iyice:)Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
çok güzell allah sağlıkla doğmayı nasip etsin :)Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
olabilir deneyeceğim teşekkürler :)Ufak bir nazarlık mı ekleseniz? Renkler hep aynı tonlarda olmuş, biraz kontrast istiyor sanırım.
ellerinize sağlık, mutlulukla kullanın.
Vallahi süper olmuş canım ela bebişin süsü ellerine sağlık Allah nasip ederse hastane ikramlıkları vs süsleri kendimiz yapıcaz maliyet nerdeyse yarı yarıya iniyo biz kınada dağıttığımız malzemeleri hep kendimiz yaptık annem teyzem ben 1200 tl lik malzeme 500 tl hallettik hepsinin malzemesi satılıyo elinden geliyosa gerek yok boşa para vermeyeKızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Çok güzel olmuş canım bende yapmk istiyorum böyle Eminönüne gidicem inş. Liste yapıp mı gitsem yoksa orda bu malzemelerden oluyo diye yönlendiriyolar mı acaba? Ben mevlüt için hediyelikleride kendim yapıcam inşKızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Kızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Niye uykularım kaçar oldu anlayamıyorum.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.
Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Kızlar şeker testi sağlık ocağında oluyor mu
Kızlar cumartesi günü emin önüne gittim alış veriş yaptık, ben bu kapı süsünden yaptıracaktım internette fiyatları 100 tl idi, gezerken malzemeleri gördüm, hesapladım 52 liraya falan denk geldi, aldım ablamla birlikte yaptık nasıl olmuş ponçiğimin süsü teyzeleri :)Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944 Eki Görüntüle 1962944
Çok güzel olmuş canım bende yapmk istiyorum böyle Eminönüne gidicem inş. Liste yapıp mı gitsem yoksa orda bu malzemelerden oluyo diye yönlendiriyolar mı acaba? Ben mevlüt için hediyelikleride kendim yapıcam inş
Vallahi süper olmuş canım ela bebişin süsü ellerine sağlık Allah nasip ederse hastane ikramlıkları vs süsleri kendimiz yapıcaz maliyet nerdeyse yarı yarıya iniyo biz kınada dağıttığımız malzemeleri hep kendimiz yaptık annem teyzem ben 1200 tl lik malzeme 500 tl hallettik hepsinin malzemesi satılıyo elinden geliyosa gerek yok boşa para vermeye
bizde dun boyattık kızımın odasını ama yalın beyaz a üzerine sticker yapıştıracağım için renk tercih etmedim....sizin oğlan da mışıl mışıl uyur inşallah odasındaKızlar bugün kuzumun odasını boyattık çok güzel oldu
O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
bunları hastanede mi dağıtacaksın mevlitte mi ....ben hala ne yapacağıma karar veremedim....cok güzel olmuşlar bu arada isim işlemek de güzel fikirmişO zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
Çok tatlı. Kullandığın günleri de nasip etsin allah inş. Yani odanız kapı süsünüz vs derken senin bebeği merak etmeye başladım iyice:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?