2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım madensuyu meyve süt gibi seyler tüketmiyomusun

Canım ben indirimdeyken nuna leaf almıştım. Oyuncağı falan yok ekstra alıcam.
Onu almasam tiny love almak istiyodum. Müzikli falan olması hoşuma gitmişti. Dönencesi de vardı.
Ben de nuna leaf aldım. Bayılıyorum sallanışına... kullanmak için sabırsızlanıyorum resmen. İnşallah kızım da beğenir.büyük kızım ve oğlum da bayıldı. Kutusuna koyup kalfırmasam üstünden inmeyeceklerdiBayağı sağlam ayrıca kızım otuz kilo. O bile binip sallandı

Bende 5,5 kilo aldım ama doktor bir sonraki kontrolde 1 kilodan fazla görmek istemiyorum dedi .zaten bu gidişle alamamda çünkü şekerim yüksek ve diyet yapıyorum. diyet yapmama rağmen açlık şekerim hala sınırım üstünde. her sabah akşam ölçüyorum. bakalım 5 gün sonra doktor ne diycek. ama diyete rağmen şeker yüksekse insüline başlayabiliriz dedi. anlamıyorum neden açlık şekerim hep yüksek çıkıyor. eşim bile şaşırıyor. tatlı hamur işi bunları tüketmiyorum , ekmek doktorun dediğince ve sadece tam buğday, meyve bile sadece günde 2 kere birer porsiyon. yemekten resmen aç kalkıyorum.

ilk kızımda da diyet yapmıştım ama onda bu kadar yüksek değildi şekerim.

Canım bir de kabak yemeden yapsaydın bu diyeti ayakta alkışlayacaktım seni:))))

Yedıklerın bana az gıbı geldi
Ara ogunler lazım
Daha kuvvetlı beslen
Dışarıda yedıgınde ızgara et ya da balık ye derım
Çorbadan daha saglıklıdır
Böyle bi beslenme tarzını ben ilk defa duyuyorum gercekten

Canım madensuyu meyve süt gibi seyler tüketmiyomusun
Süte alerjim var. Doğuştan tüketmiyorum. Onun yerine bol bol yoğurt, peynir yiyorum. Meyve de çok şekerli, haftada bir kere mevsim meyvesi tüketiyorum. Ama düşkün değilim.
Gebelik başladığından beri günde bir bardak çay ve su dışında gazlı içecek/şekerli içecek/kahve tüketmedim.

Aynen ben de hic dusunmuyorum kilo catlak bebegim saglikli olsun yeter kuzucugum insallh saglikli alirsin kucagina kuzum sayif dogan bebekler cabuk toparliyo dogunca takma kafana

Ben de 8.5 kilo aldım.26. Haftadayız. Önceki hamileliklerimi 12 kiloyla bitirmiştim. Bunda 15-18 bekliyorum. Malum yaşım 39... metabolizma iyice yavaşladı, vücut kilo almaya meylediyor resmen. Hamilelik de buna en elverişli dönem... sağlık olsun, tansiyon şeker problemi olmasın da kiloyu çok dert etmiyorum artık. Hergün 10.000 adım atıyorum oysa.

ne kullanıyosun canım ilaç ?
Nexstep 40 mg . Canım her gün aç karna kullan dedi Dr ama ben hergün kullanmıyorum kötü hissettiğim günlerde ve yemekten sonra midem bulanınca kullanıyorum hemen etkisini gösteriyor sağolsun:)

Böyle bi beslenme tarzını ben ilk defa duyuyorum gercekten
Dünkü menü örnekti :) Sebze yemeği tahıl olabilir, ne bileyim araya bulgur-pilav girebilir. Ancak temel beslenme bu:) Bebeğim bir hafta ileride, ben başladığım kilodayım, şeker sıkıntım yok, ödemim yok, halsizliğim yok, kabızlık yok, vitamin-hormon değerlerim düzgün. Diyetisyen ve doktor onaylıyor bu beslenmeyi. Benim için zorlukları var, insan oturup bir porsiyon baklava yemek istiyor, ama işte 9 aylığına bir sorumluluk aldıysak, en iyisini yapmalıyız bence.

Arkadaşlar şekerin tek diyeti şeker değildir. Tuz ve yağa da dikkat edin. Tuz da şeker kadar önemli. Masadan tam doymadan kalkmaya çalışın. Zor ama deneyin en azından :)))) benim midem bunların hepsine posta koydu zor olmuyor aç kalkmalar yağlı yemeklerden uzak durmalar vs. :)

Kızlar 2 gündür kızıma klasik müzik dinletilerine başladım. Kişilik gelişimine önemli katkıları varmış.Ergenlik dönemi sorunlarına kadar etkisi varmış.Sakin yatıştırıcı müzikler dinlemesi gerekiyormuş şu an bebişler bizim kalp atışımız nefes alış akciğer sesleri vb. metabolik sesleri duyuyormuş klasik müzikte bu seslere benzer nitelikteymiş.oğumdan sonra da bu müziği duymak rahatlatıyor sakin ve uzun uyku sağlıyormuş Pazar günü recep ivedik e gittik pişman oldum kızıma kötülük etmişim

Bende hep atarlı şarkılar dinliyorum ya çocuk atarlı olcak

en güzelini yapmışsın :) Benimki dün akşam biraz az kıpırdayınca son ses metal müzik açıp telefondan, karnıma yapıştırdım uyansın diye

Bende öyle pazar günü sanki canavarlaştı benim kız yüksek ses bide recep ivedik tekmelerin hatti hesabı yok ondanmış meğer
hahaha bizde recep ivedige gittik ve sinemanın gürültüsünden patır kütür yavrum ne yapcanı şaşırdı birazda üzüldüm rahatsızmı oldu acaba diye

Bende öyle pazar günü sanki canavarlaştı benim kız yüksek ses bide recep ivedik tekmelerin hatti hesabı yok ondanmış meğer
hahaha bizde recep ivedige gittik ve sinemanın gürültüsünden patır kütür yavrum ne yapcanı şaşırdı birazda üzüldüm rahatsızmı oldu acaba diye

Nexstep 40 mg . Canım her gün aç karna kullan dedi Dr ama ben hergün kullanmıyorum kötü hissettiğim günlerde ve yemekten sonra midem bulanınca kullanıyorum hemen etkisini gösteriyor sağolsun:)

hangi şikayet için vermişti bunu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…