- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Dünkü menü örnekti :) Sebze yemeği tahıl olabilir, ne bileyim araya bulgur-pilav girebilir. Ancak temel beslenme bu:) Bebeğim bir hafta ileride, ben başladığım kilodayım, şeker sıkıntım yok, ödemim yok, halsizliğim yok, kabızlık yok, vitamin-hormon değerlerim düzgün. Diyetisyen ve doktor onaylıyor bu beslenmeyi. Benim için zorlukları var, insan oturup bir porsiyon baklava yemek istiyor, ama işte 9 aylığına bir sorumluluk aldıysak, en iyisini yapmalıyız bence.
Valla canim 3 kilo bisey degil ben bu ay 5 kilo almisim ve ustelik seker cikti.allahtan ilk basta kilo kaybim vardi ama cok hizli bi sekilde geri aldim. Artik cok dikkat ediyorum. Kendi sagligim ve kizimin sagligi icin. Sende oyle dusun cok cok az ye tatli vs.zaten bebege bi yarari olmuyo bunlarin.24 haftalik olduk bugun ve ben bu ay tam 3 kilo almisjm ya nasil bukadar cabuk kilo aliyorum anlamadim tatli yemeyi cok seviyorum acaba ondan mi ya nasil birakicam bu tatli srevdami bilmiyorum
ay maşallah ne güzel bi bebek :)Kizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis.Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.
Demekki bizim beslenmemizle benegin gelişimi arasında cokda bi baglantı yokmus.yüzde 90 ı genetik sanırım.boy kilo filan yaniDünkü menü örnekti :) Sebze yemeği tahıl olabilir, ne bileyim araya bulgur-pilav girebilir. Ancak temel beslenme bu:) Bebeğim bir hafta ileride, ben başladığım kilodayım, şeker sıkıntım yok, ödemim yok, halsizliğim yok, kabızlık yok, vitamin-hormon değerlerim düzgün. Diyetisyen ve doktor onaylıyor bu beslenmeyi. Benim için zorlukları var, insan oturup bir porsiyon baklava yemek istiyor, ama işte 9 aylığına bir sorumluluk aldıysak, en iyisini yapmalıyız bence.
iyi güzel de 26. haftasına gelip hiç kilo almamak ne derece doğru ? nerden baksan bebeklerimiz 1 kilo civarında bu bebeğin kilosu da mı etkilemedi kilonbuzu? anlamadım ki...
fazla kilo almamak lazım ama hiç kilo almamak da bence doğru değil.
Kesınlıkle genetık onemlı ancak beslenme de çok onemlıDemekki bizim beslenmemizle benegin gelişimi arasında cokda bi baglantı yokmus.yüzde 90 ı genetik sanırım.boy kilo filan yani
Guzelmiş gercektenCanım ben bunu beğendim. Salıncak ta oluyor ayrılıp anakucağı da oluyor. Büyüyünce sallanan sandalye oluyor. Nasıl sence? Biraz pahalı ama sanki uzun süre kullanılacak bişey gibi..
http://www.444emarket.com/fisher-pr...-kucagi-ayni-gun-ucretsiz-kargo-bfh07-pmu6355
Senın yazdıgın ornek dıyetısyen nasıl onaylıyor anlamadımDünkü menü örnekti :) Sebze yemeği tahıl olabilir, ne bileyim araya bulgur-pilav girebilir. Ancak temel beslenme bu:) Bebeğim bir hafta ileride, ben başladığım kilodayım, şeker sıkıntım yok, ödemim yok, halsizliğim yok, kabızlık yok, vitamin-hormon değerlerim düzgün. Diyetisyen ve doktor onaylıyor bu beslenmeyi. Benim için zorlukları var, insan oturup bir porsiyon baklava yemek istiyor, ama işte 9 aylığına bir sorumluluk aldıysak, en iyisini yapmalıyız bence.
Ne bilim canım arkadas hiç dogru duzgun bişey yemiyo ve bebegim önde gidiyo diyo (ne derece dogur bişemeyiz tabi).bende ona istinaden öyle yazdım.cunkü tabikide beslenme cok önemli hamilelikte.ben 1.73 esim 1.85 ve kızım 50 cm dogmustu.suan ana sınıfında ve masallah görenler ikinci sinıfamı gidiyo diyolarKesınlıkle genetık onemlı ancak beslenme de çok onemlı
Ben uzun boyluyum esımde oyle
Oglum ırı, bu bebegımızde iri
Kuvvetlı beslenmelıyıZ
Vucudumuzdan cok şey eksılıyor
Dogum sonrası kalıtelı sute ıhtıyacımız var
Yemek konusunda sakınmak dogru degıl
Duzgun beslenmek onemlı
Bende katılıyrm cnmiyi güzel de 26. haftasına gelip hiç kilo almamak ne derece doğru ? nerden baksan bebeklerimiz 1 kilo civarında bu bebeğin kilosu da mı etkilemedi kilonbuzu? anlamadım ki...
Ben sana katılıyrm cnm dogru yazmıssın:)Ne bilim canım arkadas hiç dogru duzgun bişey yemiyo ve bebegim önde gidiyo diyo (ne derece dogur bişemeyiz tabi).bende ona istinaden öyle yazdım.cunkü tabikide beslenme cok önemli hamilelikte.ben 1.73 esim 1.85 ve kızım 50 cm dogmustu.suan ana sınıfında ve masallah görenler ikinci sinıfamı gidiyo diyolar
Ben de yaptırmamayı düşündüm dikkat ederim yediklerime dedim rahat edemedim yaptırdım ve şeker çıkmadı bayağı bir rahatladım psikolojik olarak belki sende de çıkmazTatlı porsiyonlarını azalt bende biraz şeker cıkınca korktum hiç yemiyorum zaten herseyde seker var cocugada zarar nefsini köreltcek kdr yemeye çalış
Ben 100 lük yükleymekten vazgectim dikkat ediyorum bakalım doktorada sölücem
Dr bana merak etme sen açlıktan ölmedıkce bişey olmaz demıştı:) tabı ılk aylarHerkese merhaba arkadaslar bende 23 haftalik hamileyim ve bulantilardan dolayi dogru duzgun bisey yiyememistim ama doktor iri bir bebegim oldugunu soyledi
iyi güzel de 26. haftasına gelip hiç kilo almamak ne derece doğru ? nerden baksan bebeklerimiz 1 kilo civarında bu bebeğin kilosu da mı etkilemedi kilonbuzu? anlamadım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?