2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yani bebek ve sen iyi isen, söylenecek laf yok, maşallah iyi iradeliymişsin, bende zayıf omru hayatımda ilk defa 61i gördüm tartıda sanırım 6.5 kiloda ben aldım 27+3deyim

Bebek iyi olsun 20-30 kilo alıyım önemli değil diyorsunuz da. Kilo alıyorum diye üzülenlerin bir çoğu da bebek için meraklanıyor. Kendimden biliyorum. Her gittiğimde doktor fırça atıyor demek ki iyi bişey değil çok kilo almak. Doktorun benim vücudumun güzelliğini düşünüp kilo alma diyecek hali yok. Bebeği düşünüyor. Doğumu düşünüyor. Aşırı kilo aldığım için normal doğum şansımı kaçırmak istemiyorum mesela. Yada bebek 4 kilo 4 buçuk kilo olup normal doğumda sorun yaşasın istemiyorum. Herşeyin dengesini bulmak lazım.

Kizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis. Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.

Eklentiler

• IMG_6916.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_6919.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6923.webp
    11 KB · Görüntüleme: 96
24 haftalik olduk bugun ve ben bu ay tam 3 kilo almisjm ya nasil bukadar cabuk kilo aliyorum anlamadim tatli yemeyi cok seviyorum acaba ondan mi ya nasil birakicam bu tatli srevdami bilmiyorum
Valla canim 3 kilo bisey degil ben bu ay 5 kilo almisim ve ustelik seker cikti.allahtan ilk basta kilo kaybim vardi ama cok hizli bi sekilde geri aldim. Artik cok dikkat ediyorum. Kendi sagligim ve kizimin sagligi icin. Sende oyle dusun cok cok az ye tatli vs.zaten bebege bi yarari olmuyo bunlarin.

ay maşallah ne güzel bi bebek :)
isim buldunuz mu buarada? biz bulduk nihayet.
julian olacaktı sizde galiba ?

Demekki bizim beslenmemizle benegin gelişimi arasında cokda bi baglantı yokmus.yüzde 90 ı genetik sanırım.boy kilo filan yani

Demekki bizim beslenmemizle benegin gelişimi arasında cokda bi baglantı yokmus.yüzde 90 ı genetik sanırım.boy kilo filan yani
Kesınlıkle genetık onemlı ancak beslenme de çok onemlı
Ben uzun boyluyum esımde oyle
Oglum ırı, bu bebegımızde iri
Kuvvetlı beslenmelıyıZ
Vucudumuzdan cok şey eksılıyor
Dogum sonrası kalıtelı sute ıhtıyacımız var
Yemek konusunda sakınmak dogru degıl
Duzgun beslenmek onemlı

Senın yazdıgın ornek dıyetısyen nasıl onaylıyor anlamadım
Az o az
Bende dıyet yaptım bır oncekı gebelıgımde
Senın beslenmen normal beslenme
Bu gebelık ıcın yeterlı degıl cnm
Mesela şekerı olab pilav yemez
Et ile pilav yenmez
Et ile portakal suyu ıcılır
Bır suru detay var
Sen yıne de artır beslenmenı
Eksıgı var
Dısarıda yenılecekse ben yıne et taraftarıyım ve yıyorumda :) çorbalar guvenılır gelmıyor bana
Ayrıxa ben tavukta tuketmıyrm
Hormonlu hepsı:)

Ne bilim canım arkadas hiç dogru duzgun bişey yemiyo ve bebegim önde gidiyo diyo (ne derece dogur bişemeyiz tabi).bende ona istinaden öyle yazdım.cunkü tabikide beslenme cok önemli hamilelikte.ben 1.73 esim 1.85 ve kızım 50 cm dogmustu.suan ana sınıfında ve masallah görenler ikinci sinıfamı gidiyo diyolar

Bende katılıyrm cnm
Bıde kılo alma durumunun mevcut fızıklede alakası var
HAnı mesela kılolu bırı otuz kılo alsa onun olusturdugu rısk zayıf bırı gıbı degıldır
Dogumu ıcın dıkkatlı olmalıdır
Ben bes aydan sonra 18 kılo aldım
4100 gr oglumu normal dogurdum
Dogum sonra 68 kıloma gerı dondum
40 cıktıgında 70 kılo falandım
Boyum 18o bu arada
Saglıklı beslendıgınızı dusunuyorsanız cok endıse etmeyın
Tabıkı20+ fazla kılo:)

Ben sana katılıyrm cnm dogru yazmıssın:)
Yeme ıcme ıle olacak sey degıl
Plesantan beslemıyorsa bebegı
Ne yesen kar etmez

Ben de yaptırmamayı düşündüm dikkat ederim yediklerime dedim rahat edemedim yaptırdım ve şeker çıkmadı bayağı bir rahatladım psikolojik olarak belki sende de çıkmaz

Herkese merhaba arkadaslar bende 23 haftalik hamileyim ve bulantilardan dolayi dogru duzgun bisey yiyememistim ama doktor iri bir bebegim oldugunu soyledi

Katılıyorum. Normal kiloda olan her insan sağlıklı olmadığı gibi bebeğin normal kiloda olması da ihtiyacı olan herşeyi alabildiğini göstermez bence. Acımasız diyet listelerini hamilelikte pek doğru bulmuyorum. Ne biliyim ceviz bebeğin zeka gelişimi için iyi diyorlar mesela. Bunun gibi birsürü şey var.. Süt, yoğurt, pekmez, muz çeşitli meyveler, çeşitli sebzeler... Çok büyük şeker sorunum olmadığı sürece büyük konuşmayayım ama öyle bir diyet yapmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…