Cok tesekkür ederim, hepimizin bebislerine masallah. Adlariyla yasasinlarYa ben joe yide sevmiştim :)
Gercı seceneklerın hepsı cok guzeldı:)
Bencede cok guzel bır bebek
Maşalla
Bı dahakı kontrole ne dıcek bakalkm dr :)Evet isteyerek oldu ama esim erkek oldugunu duyunca cook uzuldu ben hep hayirli saglikli olsun yeter dedim ama bu bana hic erkek gibi gelmiyo cunku daha onceki hamileliklerimde cok rahat bi hamilelik gecirdim bunda cok zorlandim bulantilar kusmalar yanmalar Allah sonumu hayir etsin insallah..
HahahhahahaahŞimdi hiç öle derdim yok günüm aşagı yukarı belli nasipse dr her kontrolde bakıo erkendogum riski açılma var mı die sonra da sen açılmıon zaten maşşalah ceviz gibi dio Bu gebeliğimde öle oldum ki hiçbirşeyi takmıom daha amaaan saglıklı olalımda nası okursa olsun modundayımHahahha iyymiş :)))
Ozaman sımdıden ara ogune hurma veren dıyetısyen ve doktorların bıldıgı var demek:)
Ben acılcam dıye plates topunun uzerınde yuvarlana yuvarlana bı hal oldum
:)
Doktorum sorunca kiziyo ikinci duzey ultrasonda radyoloji uzmani da erkek dedi ama bilmiyorum iste .bi umut mu desem artikBı dahakı kontrole ne dıcek bakalkm dr :)
O zaman cnm sen kız bekleme daha bencede:)Doktorum sorunca kiziyo ikinci duzey ultrasonda radyoloji uzmani da erkek dedi ama bilmiyorum iste .bi umut mu desem artik
Ibrahim melihO zaman cnm sen kız bekleme daha bencede:)
Isımlerı nedır çocukların
Fıkır olur belkı bızede
irosss ömer aras koycak bak o guzel
Bnm oğlumda ibrahimIbrahim melih
Esat
Ama buna daha hic isim dusunmedik??
Julian ismini çok beğeniyorum... Bizim de Tibet olacak ) nihayet karar verdik.Canim tesekkürlerBiz de karar verdik artik, Julien Can olacak Siz ne karar verdiniz?
Bencedeneyse doguma daha var buluruz insallah guzel bisey.Bnm oğlumda ibrahim
İbrahim tugrul
Melih guzel benım seceneklerım arasında aslında ama eşim pek sıcak bakmıyr
E tabı dusunmessın kız olacak beklentısı var ya :))
Rica ederim canım inş çare olur sana daçok teşekkür ederim, bende doktora danışayım da alayım yanma bulantı var bendede
İnş düşündüğün gibi olur gönülden diliyorum bunu bak :)))) zımbırtı :))))))))Ahahah sana yaranılmıyor:) Çikolata zımbırtı yiyeceğime arada hormonlu sebze iyidir:) Bak seni dinledim domatesi kestim :)
bence cok guzel bir düşünce. Gelisimle ya da sutle ilgili tavsiye isteyen olursa yardimci oluruz tabi ama dedigin gibi ayrintili olarak bebegimizin ne kadar iyi oldugunu anlatmamiz bazi anneleri uzebilir cok dogruArkadaşlar bırsey dıyecegım ama kırılmayın kotu nıyetle soylemıyrm
Gebelıgı sıkıntılı arkadaslarımız var
Kımse kotu nıyetle bırsey paylasmıyrz işin özü
Bende aynı seyı yapmış olabılırım hatırlamıyrm
Bebegım önde tarzl seyler yazmamaya özen gostersek olur mu?
Hamılelık işte, bu durumdan uzulen arkadaslar olabılır
Etkılenen olabılır
Bılmıyrm soyledıgıme katılmayan da olabılır
Gunlerdır burada cok uzulduk, hala rısklı gebelıgı olan arkadaslar var
Nerden bılıyrm bılıyor musunuz, belkı size gore sorun edılmeyecek bırsey olabılır, kasım annelerınde emzırme konusunda sutum şöyle böyle dıye yazan oluyordu, bana gore sorun yoktu, meğer onları okuyup ne kadar ağlayan uzulen anne olmuş
Insan bılemıyor kım ne kadar etkılenır
Kizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis.Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.
Hosgeldiinselam hanımlar bende haziran annesiyim ama bu grubu yeni gördüm, başka bir grup var orada konusuyorduk, ama baktım oradan bazı arkadaşlar buradada var burayada dahil olmak istedim :)
Maşallah kuzucugaa. Bizim 3 boyutlu fotogafimiz yok o yüzden bayılıyorum bu fotolara neyse inşallah 3 ay sonra 5 boyutlu minciririzKizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis.Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.
Haklısın canım.. insan heyecanla mutlulukla bazen anlatıyor burada ama üzduklerimiz varsa affola .. dikkat etmek lazım doğru diyorsunArkadaşlar bırsey dıyecegım ama kırılmayın kotu nıyetle soylemıyrm
Etkılenen olabılır
Nerden bılıyrm bılıyor musunuz, belkı size gore sorun edılmeyecek bırsey olabılır, kasım annelerınde emzırme konusunda sutum şöyle böyle dıye yazan oluyordu, bana gore sorun yoktu, meğer onları okuyup ne kadar ağlayan uzulen anne olmuş
katiliyorum ve bence genetik daha agir basiyo ben 1.58 im esim 1.72 minyon uz yani oglum da minyon dogdu hala oyle devam ediyo ben 12 kilo almistim valla cok da kismadim kendimi herseyden yemistim yani hamilelikte 300-400 kalori daha fazla alinmasi gerekiyor normal beslenmedenKesınlıkle genetık onemlı ancak beslenme de çok onemlı
Ben uzun boyluyum esımde oyle
Oglum ırı, bu bebegımızde iri
Kuvvetlı beslenmelıyıZ
Vucudumuzdan cok şey eksılıyor
Dogum sonrası kalıtelı sute ıhtıyacımız var
Yemek konusunda sakınmak dogru degıl
Duzgun beslenmek onemlı
sıf bu yuzden çok uzun zamandr yazamıyorum buraya hiç birsey onların yerıne kendımı koyunca çok kötü oluyorum Rabbim yardımcıları olsunArkadaşlar bırsey dıyecegım ama kırılmayın kotu nıyetle soylemıyrm
Etkılenen olabılır
Evet bakıcam modellere. Dediklerine dikkat ederim. Gidip görmem lazım sonra pişman olmamak içinChıcco balloon diye bir model var guzel gıbı
Bıde şu tınt lovelar çokmeşhur
Tesekkürler canim ben de Tibet`i cok begendim :)Julian ismini çok beğeniyorum... Bizim de Tibet olacak ) nihayet karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?