2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tatlım bana diyetisyenim her gün bir bardak kefir verdi. Eğer içebiliyorsan hiç bir zararı yok endişelenme.[/QUOTE]
iyi madem. meyveli kefire devam :)

Bakayim cnm sagol
Alirim ya napayim
Mecburum bulamiyrm
Bankada calisiyrm
Cesit cesit giyinmek gerekiyor

bonprix diye bir site var. ben ordaki modelleri beğenyorum. azıcık pahalı lceye gör ama 2-3 parçadan bişey olmaz. ben kendime salopet alıcam :)

günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Çok güzel olmuşlar,eline sağlık.. Bu tarz kapı süslerini bende çok beğeniyorum,ortalama maliyeti ne kadar tuttu ?

bir de biz hala isim bulamıyoruz,şimdilik iki isim üzerinde yoğunlaştık.ikimizinde beğendiği isimler Zeynep ve Nisanur.. ama hangisi olsun bilemiyoruz

Evet cnm guzel gercekten
Top yutmus gibi gorunuyruz :))
Valla bende hamile kiyafeti degil salas normal kiyafetler giyiyrm hep, iyiki moda valla:)))
Havalar isininca kapri niyetine giyeriz o pantalonlari artik

Tatlım bana diyetisyenim her gün bir bardak kefir verdi. Eğer içebiliyorsan hiç bir zararı yok endişelenme.
iyi madem. meyveli kefire devam :)

bonprix diye bir site var. ben ordaki modelleri beğenyorum. azıcık pahalı lceye gör ama 2-3 parçadan bişey olmaz. ben kendime salopet alıcam :)[/QUOTE]
Ahaa super
Bakiyrm hemen :)

Bu arada kizlar defactoda yuzde yirmi indirim var arti kargo bedava
Su pantslon nasil

Benimki de o :) Damak zevki demek, korkunç geliyor bana. Neyse ki hemen bitiyor :) Teşekkür ederim canım
Günde ne kadar tuketiyosun.doktor bir kere dedi ama benim gece bacak agrılarım hep var uyusuyo resmen.bide eczacı bir bardak suya hazırla demişti ama prospektüsünde yarım bardak yazıyo.sen nasıl yapıyosun

Tiroidit farklı bi rahatsızlık canım. Bi dönem bu rahatsızlığı geçiyorsun vücudun bu savaştan yenik veya galip çıkıyo. Bir de beraberlik durumu var ki bu senin durumuna benziyor:) ben galip çıkmışım haberim yok tesadüfen öğrendim zaten rahatsızlığımı da. Ama Antikor galip de çıksam yüksek olacak hep. Ama sonuçta normalitesini kaybetti tiroitlerim her ne kadar galip çıksam da. Hamilelik tetikleyebilir. Nasıl gebeliğin oluştu peki tedavi falan?? Tsh çok büyük problem bu konuda araştırdığım kadarıyla

haşimato hastalığından mı bahsediyorsun canım anti tpo dğerlerinin yüksek olması yani

Eki Görüntüle 1964106 Bu arada kizlar defactoda yuzde yirmi indirim var arti kargo bedava
Su pantslon nasil

karın kısmı normal panatolona benziyor. ben de deactodan almıştım. benimkinin paçası normal paça, bel kısmıda nerdeyse göğsüme kadar çıkıyor. çok kullanışlı. göbek kısmına yine bak istersen

Günde ne kadar tuketiyosun.doktor bir kere dedi ama benim gece bacak agrılarım hep var uyusuyo resmen.bide eczacı bir bardak suya hazırla demişti ama prospektüsünde yarım bardak yazıyo.sen nasıl yapıyosun

Benim ölçekli bardağım var kek kurabiye için kullandığım, oradan 125 ml (yarım bardak) ayarlayıp ölçüsüne göre içiyorum. Tam karışmıyor, içmeden bir de kaşıkla karıştıyorum. Yemekten sonra içiyorum ben. Acaba muz ile desteklesen olmaz mı? Onda da var magnezyum. Günde 1 kere.

Vucut tiroit bezine savas acip antikor uretiyor sanirim, ama hamilelikte bu durum nasil tedavi ediliyor
Cok gecmis olsun
Ben gebe kalmada hic sikinti yasamadim sukurler olsun
Bnm asiri yuksek degildi tsh degerim
İlk gebeligimde 25 mg kullanma duzeyindeydim, gebelik sonrasi 50 mg olarak kldi bende
İkinciye hemen hamile kaldim
Yumurtaliklarimi etkilememis demek ki
Cunku tiroit etkiliyor
Herseyi etkiliyor aslinda
Omur boyu benle bu rahatsizlik
Hergun ilac kullaniyrm 2010 yilindan beri
Senin antikor durumun nasil ortaya cikti

Aa dogru diyorsun bak hic bakmamistim

haşimato hastalığından mı bahsediyorsun canım anti tpo dğerlerinin yüksek olması yani
Evvet tam da o canım :) arkadaşın bu konuda bilgisi olmadığı için kafa karıştırmak istemedim bildikleri üzerinden anlatmaya çalışıyordum:))) ben de rahatsızlık sahibi olduğum gün bile sıfır bilgi sahibiydim Dr eline kağıt kalem alıp anlatmıştı en son:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…