- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
haklısın canımYüksek değil canım sonucun iyi çıkmış,biraz dikkat edersin ekmek tatlı tüketimine
Tatlım bana diyetisyenim her gün bir bardak kefir verdi. Eğer içebiliyorsan hiç bir zararı yok endişelenme.[/QUOTE]Hayırlı olsun bebişiniz. bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. +8 çok iyiymiş. bu ay dengesiz beslendiğim için kilomu da dert ediyorum ben. hani düzgün beslensem aldığım kilo umurumda olmayacak. acilen çeki düzen vermeliyim kendime. tebrikler size azminiz için. topaç gibi de bebeğiniz olmuş, darısı başımıza.
ben haftada 5 gün muz yiyorum, kefir içmeye de başladım ancak kefiri çok sık içme diye yorumlar alınca haftada 1 içmeyi düşünüyorum. kafam karıştı şimdi. yoksa haftada 3 defa içmeyi düşünüyordum.
Bakayim cnm sagol
Alirim ya napayim
Mecburum bulamiyrm
Bankada calisiyrm
Cesit cesit giyinmek gerekiyor
Çok güzel olmuşlar,eline sağlık.. Bu tarz kapı süslerini bende çok beğeniyorum,ortalama maliyeti ne kadar tuttu ?günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Sundan sordumdün gece oldu mesela ama çok nadir oluyor oda çok sıkıntı yaratmıyor.
Evet cnm guzel gercektenAynen havalar ısınsın diyorum artık. Koca kışı kısa paçalarla geçirdim. Kilotlu çorap giymek zorunda kaldım ki nefret ediyorum darlıyo beni.
Ya tamam bilekte giyiyorum normalde de arkadaş kar kış biraz uzun boylu olanları düşünseler. Yani allahtan üstte salaş kıyafetler çoğaldı da son senelerde rahat ettim.
Yine de uzun boylu olmak güzel bence :)
iyi madem. meyveli kefire devam :)Tatlım bana diyetisyenim her gün bir bardak kefir verdi. Eğer içebiliyorsan hiç bir zararı yok endişelenme.
Cnm cok guZel begenmissinSiyah Hamile Bell Bottom Jean
http://m.trendyol.com/-/UrunDetay/159315/27475185
Siyah Hamile Pantolon 3417Yp
http://m.trendyol.com/-/UrunDetay/159315/27474836
Bunlar var mesela canımlilipit
Demi cnm yACanım benim boyum uzun değil 1.66. Ama ben de o kısa pantolonlara uyuz oluyorum. Tüm kış zorluk yaşadım Ankara'nın ayazında.
Valla çok zor ya benimde hala ağrıyor yeni başladı bende ben daha magnezyum kullanmaya başlamadım belki geçer o zamanNe zmndir cekiyorum kuzum ben o agriyi magnezyumda kullanıyorum gene ayni dr sorucam kontrolumde butun gun bacaklarimda agriyla geziyirum sonra
Günde ne kadar tuketiyosun.doktor bir kere dedi ama benim gece bacak agrılarım hep var uyusuyo resmen.bide eczacı bir bardak suya hazırla demişti ama prospektüsünde yarım bardak yazıyo.sen nasıl yapıyosunBenimki de o :) Damak zevki demek, korkunç geliyor bana. Neyse ki hemen bitiyor :) Teşekkür ederim canım
Tiroidit farklı bi rahatsızlık canım. Bi dönem bu rahatsızlığı geçiyorsun vücudun bu savaştan yenik veya galip çıkıyo. Bir de beraberlik durumu var ki bu senin durumuna benziyor:) ben galip çıkmışım haberim yok tesadüfen öğrendim zaten rahatsızlığımı da. Ama Antikor galip de çıksam yüksek olacak hep. Ama sonuçta normalitesini kaybetti tiroitlerim her ne kadar galip çıksam da. Hamilelik tetikleyebilir. Nasıl gebeliğin oluştu peki tedavi falan?? Tsh çok büyük problem bu konuda araştırdığım kadarıylaHamilelikte tiroit hormonu bebek buyudukce yetersiz kaliyor bu yuzden kullandigim ilacin dozunu her ay artirarak ilerliyoruz, tsh 2,5 altinda tutmaya calisiyrz
Antikor sorunum yok
Senin nasil seyrediyor
Antikor fazla olmasi durumunu hic bilmiyrm
Gebelikte artiyor mu
Endokrinolojiye gittin mi hic
haşimato hastalığından mı bahsediyorsun canım anti tpo dğerlerinin yüksek olması yaniTiroidit farklı bi rahatsızlık canım. Bi dönem bu rahatsızlığı geçiyorsun vücudun bu savaştan yenik veya galip çıkıyo. Bir de beraberlik durumu var ki bu senin durumuna benziyor:) ben galip çıkmışım haberim yok tesadüfen öğrendim zaten rahatsızlığımı da. Ama Antikor galip de çıksam yüksek olacak hep. Ama sonuçta normalitesini kaybetti tiroitlerim her ne kadar galip çıksam da. Hamilelik tetikleyebilir. Nasıl gebeliğin oluştu peki tedavi falan?? Tsh çok büyük problem bu konuda araştırdığım kadarıyla
Eki Görüntüle 1964106 Bu arada kizlar defactoda yuzde yirmi indirim var arti kargo bedava
Su pantslon nasil
Günde ne kadar tuketiyosun.doktor bir kere dedi ama benim gece bacak agrılarım hep var uyusuyo resmen.bide eczacı bir bardak suya hazırla demişti ama prospektüsünde yarım bardak yazıyo.sen nasıl yapıyosun
Vucut tiroit bezine savas acip antikor uretiyor sanirim, ama hamilelikte bu durum nasil tedavi ediliyorTiroidit farklı bi rahatsızlık canım. Bi dönem bu rahatsızlığı geçiyorsun vücudun bu savaştan yenik veya galip çıkıyo. Bir de beraberlik durumu var ki bu senin durumuna benziyor:) ben galip çıkmışım haberim yok tesadüfen öğrendim zaten rahatsızlığımı da. Ama Antikor galip de çıksam yüksek olacak hep. Ama sonuçta normalitesini kaybetti tiroitlerim her ne kadar galip çıksam da. Hamilelik tetikleyebilir. Nasıl gebeliğin oluştu peki tedavi falan?? Tsh çok büyük problem bu konuda araştırdığım kadarıyla
Aa dogru diyorsun bak hic bakmamistimkarın kısmı normal panatolona benziyor. ben de deactodan almıştım. benimkinin paçası normal paça, bel kısmıda nerdeyse göğsüme kadar çıkıyor. çok kullanışlı. göbek kısmına yine bak istersen
Evvet tam da o canım :) arkadaşın bu konuda bilgisi olmadığı için kafa karıştırmak istemedim bildikleri üzerinden anlatmaya çalışıyordum:))) ben de rahatsızlık sahibi olduğum gün bile sıfır bilgi sahibiydim Dr eline kağıt kalem alıp anlatmıştı en son:)haşimato hastalığından mı bahsediyorsun canım anti tpo dğerlerinin yüksek olması yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?