2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben magvital kullanıyorum.tadı aynen limonlu soda gibi,asitli biraz.istersen doktorunla konus degiştir
Benimki de o :) Damak zevki demek, korkunç geliyor bana. Neyse ki hemen bitiyor :) Teşekkür ederim canım

Zaten bunlari magazada deneyecegim cnm
Denediklerim kisa oldu bunlarda bakayim bi
Tesekkur ettim:)

Ya bunlari bilekte yapiyorlar
Bana kapri gibi oluyor delirecem:)))

tadından dolayı bende içemiyorum magnezyumu.

Bende cok korkmustum
Simdi olmuyor cok sukur yanma ama
İlerleyen haftalarda olabilir belki
İnsan farkli birsey oldugunda endiseleniyor ister istemz:)

kızlar beşiğin içine nasıl yataklar aldınız, visco, latex yada diğerlerinden karar veremedim fikre ihtiyacım var

Ben de bir araştırmaya giriştim son olarak Pukka home bambu ortapedik yatağını alıcam galiba internetten kaliteli gibi duruyor bakalım

Ya bunlari bilekte yapiyorlar
Bana kapri gibi oluyor delirecem:)))

Aynen havalar ısınsın diyorum artık. Koca kışı kısa paçalarla geçirdim. Kilotlu çorap giymek zorunda kaldım ki nefret ediyorum darlıyo beni.
Ya tamam bilekte giyiyorum normalde de arkadaş kar kış biraz uzun boylu olanları düşünseler. Yani allahtan üstte salaş kıyafetler çoğaldı da son senelerde rahat ettim.
Yine de uzun boylu olmak güzel bence :)

Canım benim boyum uzun değil 1.66. Ama ben de o kısa pantolonlara uyuz oluyorum. Tüm kış zorluk yaşadım Ankara'nın ayazında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…