Esenboğa nın faredeceğini sanmıyorum ben Atatürk Havaalanında ve isviçrede geçmiştim. Hamileyim dedim beni ayrıca aldılar aradılar. Sıkıntı olmaz yaniSelam kizlar Ankara da yasayanlar icin birsey soracagim esenbogada xray cihazindan geciriyolar mi gecmek istemesek sorun cikartiyolar mi
Ya gülesim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu ne tatlı bişeydir böyle derken :)))))) bu cümle sevimli sempatik anların cümlesidir normalde :)))) ama ben onu bebişin tatlılığına veriyorum. O ne tatlı bişeydir öyleeeee:) Sonuç gzl çıksın yeterki. Bu da geçer
meşhur içecek bu muymuş?Eki Görüntüle 1965515
Kızlar ömrümü yedi bu ne tatlı bişeydir böyle 50lik valla hiçbişeymiş.İnşallah hiçbiriniz buna mecbur kalmazsınız.Ben ki tatlı delisiyim ona rağmen zorladı
Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)
çok teşekkeür ederim bende oyle yapayım ozamanben 3-4 ay önce sabiha gökçeni kullandım. ben geçmedim xrayden. ne olur ne olmaz yanıma yakın tarihli üzerinde gebelik haftamı yazan tahlil sonucuma da yanımda götürmüştüm.
Geçiyor da sakın kusma bu arada:) hadi sonucu bekliyoruz inş hayırlı haber verirsinEvet o sempatik gibi olmuş ama inan bana kendisi hiç sempatik değil :))) ilk saatimi doldurdum daha 2 saat var biter mi acaba bugün? :)
inşalahh öyledr çunku geçmek istemıyorumEsenboğa nın faredeceğini sanmıyorum ben Atatürk Havaalanında ve isviçrede geçmiştim. Hamileyim dedim beni ayrıca aldılar aradılar. Sıkıntı olmaz yani
Raporun varsa binebiliyorsun galiba dr dan alman lazım. Ama sormak lazım. Havayolu şirketine göre de degişiyor uygulamalaray benim sormak hiç aklıma gelmemişti,24 mart ta bende antalya ya gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar. Bir de uçağa binmekle ilgili şimdilik sıkıntı yok bizim için değil mi?32 den sonra mı sıkıntı oluyor?
Enteresandır hala 63-63.5Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)
Geçmezsin merak etme ben 3 aylık hamileydim fransaya gittim. Ne raporum vardı ne de halimden belli oluyordu yine de söyledim ve gecirdiler. Sıkıntı ılacagını sanmıyorum için rahat olsuninşalahh öyledr çunku geçmek istemıyorum
kan rüyayı bozar derler seninki bilinçaltı kabusu olmuş canum korkmaBen bugun cok kötü bi rüya gördüm. O kadar gercek gibiydi ki. Gece rahat pozisyon bulamadigim icin yari uyku modundaydim. Ruyamda uyaniyordum ayağa kalktigimda kan gördüm. Ama hamileyim ruyamdada. Eşimi kaldirdim oda sakin sakin kalkti. Sonra gercekten uyandim. Hemen lavaboya gittim kontrol icin.Sabahtan beri sersem gibiyim. Bebegin hareketlerini kontrol ediyorum pek oynamiyor gibi geliyordu cok sukur kipirdiyor. Ama cok sacma bi ruyaydi allak bullak oldum. Eşime surat yaptim boyle sebepsiz yere surat yapinca oda yapar. Sabah sabah suratlaştık.
dr dan rapor alman lazım sanırım ben öyle yapıştımay benim sormak hiç aklıma gelmemişti,24 mart ta bende antalya ya gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar. Bir de uçağa binmekle ilgili şimdilik sıkıntı yok bizim için değil mi?32 den sonra mı sıkıntı oluyor?
meşhur içecek bu muymuş?
kontrolüme daha 18 gün var bakalım bizde tanışma şerefine nail olacak mıyız?
Geçiyor da sakın kusma bu arada:) hadi sonucu bekliyoruz inş hayırlı haber verirsin
28. haftadan sonra doktor raporu ile binilebiliyor. Uçağa binmesinde sakınca yoktur yazan. Ondan önce gebenin beyanı esas. Yani sen 25. haftayım dersen, sormuyorlar rapor.ay benim sormak hiç aklıma gelmemişti,24 mart ta bende antalya ya gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar. Bir de uçağa binmekle ilgili şimdilik sıkıntı yok bizim için değil mi?32 den sonra mı sıkıntı oluyor?
Giderken 27 haftalık olacağım o zaman problem olmaz,zaten gitmeden doktoruma whapptan yazacağım. Aksi bir durum olursa uyarır herhalde28. haftadan sonra doktor raporu ile binilebiliyor. Uçağa binmesinde sakınca yoktur yazan. Ondan önce gebenin beyanı esas. Yani sen 25. haftayım dersen, sormuyorlar rapor.
Ama doğuma 1-2 hafta kalmışsa, hava yolu almama yetkisine sahip.
Giderken 27 haftalık olacağım o zaman problem olmaz,zaten gitmeden doktoruma whapptan yazacağım. Aksi bir durum olursa uyarır herhalde
Aferin kız dayan kusma :) benim bir anda geldi lavaboya zor yetiştim ve test iptal :/İçerken birkaç kere kusma isteği olmadı değil ama şimdi iyiyim sadece uykum geldi acayip :) sağol canım benim inşallah veririm güzel haberler sonuçlar çıkar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?