bence erken degil canım bizde çilek romantic baby olanı aldık geniş geniş çok güzel hemen getiriceklerdi ama mayısa istedik odayı ancak boşaltırız alınca insanın kafasından yük kalkmış oluyo ister istemez bide onu düşünüyosun sürekliKızlar bebek odası aldınız mı ya yoksa erken mi daha ?? Biz Pazartesi almayı düşünüyoruz 1,5 ayda anca geliyormuş.
Benim de aklimda ilk sirada bunlar var canim.hatta baska bi sitede 179 tl mart ayi boyunca
aynen canım bende çok yedim yiyorumda ondan sanırım daha hiç agrım felan yok çok şükür inşallahta olmaz faydasını gördüğümü düşünüyorumKızlar kas eklem ağrılarınız kramplar için muz yiyin günde 1 tane devası o çok faydalı bebeğede magnezyum kalsiyum folik asit b6 vit. açısından zengin içerikli benim şükür hiç ağrım sızım olmadı bi belim ağrıyo oda ağırlık merkezi değişiyor o yüzdenmiş sizde yiyin mutlaka
Aynen cnm besigin baska odada tasinmasi da onemli.park besik bez olduğu icin kalitesiz buluyo ise.onun gibi tasinabilen ahsap besiklere bak bir de cnm.tekerlekli modelelr var guzel.foto yukleyebilirsem paylasayim durbenim de mantığım aynı da eşim park beşikleri çok kalitesiz buluyor...
ama bence park beşik çok kullanışlı
emeklemeye başladığında içine koyarım oyuncak ta koyarım rahat rahat yemek yaparım mesela mutfakta
istediğim odaya taşırım tekerli ne de olsa
ben gene de park beşik yapıp sonra bu evden taşınıp güzel bir oda kurmayı hayal ediyorum
Enn son baktigim model bu cnm.3 kademeli.sallanabilir.yan citalar cikabikir.2 yorum var sadece ama 2 si de memnun baya.bi de az once lilipit in paylastigi model var.o daha şık duruyo ama yan çıta lar bunda cikiyobenim de mantığım aynı da eşim park beşikleri çok kalitesiz buluyor...
emeklemeye başladığında içine koyarım oyuncak ta koyarım rahat rahat yemek yaparım mesela mutfakta
ben gene de park beşik yapıp sonra bu evden taşınıp güzel bir oda kurmayı hayal ediyorum
Bak bunlar da kullanisli ama olculeri kucuk.bi de fiyat pahali birazbenim de mantığım aynı da eşim park beşikleri çok kalitesiz buluyor...
İkeadakine benziyor ne kadar mış bu kaç yaşa kadar yatarBen çileğin internet sitesinden bitane beşik beğendim ama mağazada bakmadım siz gördünüz mü nasıldır sizce bi bakar mısınız kızlar
Bak bunlar da kullanisli ama olculeri kucuk.bi de fiyat pahali biraz
Hahaa iyice karistirdim kafani.ben gibi oldun sen deevet canım 689 bu ölçü için ideal değil 60 *120 daha iyi bence
ama sallanabilir olması da iyi bir özellik
jokerdekine ben de baktım fiyatı çok cazip
ve ölçüsü park beşikler kadar sanırım tekerleri de var..
ahşap olanından kademe ayarı yapılması iyi olmuş...kafam çok karışık
öyle geliyorki bu gidişle hiç aklımda olmayan birşeyi alacağım :)
Evet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyinkaralule dogum yapmissin
Gecmis olsun, iyi misin??
Bebeginde iyidir umarim
Allah bebegine saglik sihhat versin insallah
Bugun sen mi gitmiştin canım, sonuçlar nasıl çıktı?
Kızlar 100grlik şerbeti içtim o kadarda zor bişey değilmiş şekeri sevmeme ragmen nefes almadan hızlıca içtim ilk saat hemen geçti kanı verdim 2. Ve 3. Saat bekliyorum bebek cok hareketli:)
Hahaa iyice karistirdim kafani.ben gibi oldun sen de
Evet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin
bence erken degil canım bizde çilek romantic baby olanı aldık geniş geniş çok güzel hemen getiriceklerdi ama mayısa istedik odayı ancak boşaltırız alınca insanın kafasından yük kalkmış oluyo ister istemez bide onu düşünüyosun sürekli
Sen hangi siteden bakıyorsun?Benim de aklimda ilk sirada bunlar var canim.hatta baska bi sitede 179 tl mart ayi boyuncasonra arastirirken baska bi model gordum az once yine kafam karisti gordugum model 3 kademeli yuksekli ayari var.bi de yan çıta lar indirilebilir olmasi guzel.cok kararsizim cokkk ikea nin kiler hosum gidiyo fakat sallanmiyo onlar
Inşallah bebeğin ve sen bu savaşı kazanacaksınız. O minik bir mucize.. dualarimiz seninle canimEvet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?