Bir arkadaşımda eşin topuğuna bastıra bastıra ovalasın dedi (özellikle altını)bende çok olmuyor daha 2 defa oldu bunu duyduğumdan sonra olmadı denemedim olanlar denesin belki etkili olabilirbenimde sabaha karşı girdi suan resmen topallıyorum ayak parmaklarınızı geriye dogru ittirin bayağı faydası oluyor kızlar
Benim de plesanta aşağıdaydı. Ananem rahatsızlandı, memlekete gitmek zorunda kaldım. Doktor gidebilirsin sadece uçakta kanama olursa sorun olabilir dedi. Basınç kanamaya sebep olur mu diye sordum. Öyle bir bulgu yok dedi. Ben gittim. Bir sorun yaşamadım. X-ray'den de geçmedim. Kimse bir şey diyemez bu konuda.en son nelere dikkat edeyim dediğimde hiçbir şeye demişti.Ne istirahat önerdi ne de hareket kısıtladı ama tabii kadının aklına uçakla yolculuk yapacağım gelmemiştir. Bakalım sorayım da inşallah engel olmaz,çünkü keyfi bir seyahat de değil.
Ben evdeki bir geceliğimi ve arkası açık rahat sandaletimi alıp gideceğim o kadar haz etmiyorum lohusa kıyafetlerinden.Ben de dantel olayını süslü püslü terlik ve taç olayını pek sevmiyorum. Yani severim de bu piyasada cok trend olan şeyler benim tarzım değil galiba. Sonuçta yaz olacak. Ben normal bir gecelik alıcam dizlerimde. Uzun beni sıkar. Yaçlar yerinede belki minik kurdeleli bir toka gibi birşey olabilir çünlü bandana taç gibi şeyler bana hiç yakışmıyor ve bir süre sonra başımı agrıtıyor. Terlik olarak da http://www.shoerokee.com/goby-sandalet-terlik bunlardan birini alıcam. Sonra dışarda da giyerim.
Sana verdiği ultrason kağıdındaki değerleri ve kısaltmaları internetten girerek öğrenebilirsin. Ben kafa ve karın ölçümlerine öyle bakıyorum.Hmm anladım canım. Bana boyunu söylemedi hiç. Öyle haftasiyla uyumlu uyumsuz da demiyor. 1130 dedi kiloya sadece. Tansiyon da aç değildim ama ne bilim. İnşallah normaldir bi sıkıntı yoktur.
Canım çok sağol.. inşallah ikisinin de durumu iyidir ve daha iyi olur iyi ki haber verdin gün boyunca aklımda alan arkadaşlardan biriydi çok şükür iyi bi haber aldikARKADAŞLAR KARALULE DOĞUM YAPMIŞ. AZ ÖNCE GÖRDÜM VE BURDA PAYLAŞMAK İSTEDİM BENİM GİBİ MERAK EDENLER VARDIR DİYE.
Dün 19:59
Konu Sahibi : hidennisko
karaluleÜyeÜye
Yeni
Herkese merhaba sabah sezeryan ile doğumum ooldu. 870 gr doğdu bebişim. Şu an yenidoğan yoğun bakımda görebildim dokunabildim. Durumu stabil hale getirmişler. Çok şükür. Elimizden gelen dua. Allah'ım bütün bebekleri
Canim bence yeni doğan kıyafetini sıvı deterjanlar değil de granul toz ya da sabun tozu ile yika.. daha saglikliymis.. Bence de cantani hazırla dursun. Tek gebelik olmasına rağmen gorumceme doktoru her Hamile 6 aylıkken acil durum çantası hazırlamalı demiş. Hoş ben hazirlayamıyorum elimde bişey yok hepsini birileri alacak bana gönderecek de çanta hazorlicam gönderin hadi çanta hazorlicam da diyemiyorum heves ediyorlar biz alalım diye ama benim daha 1 ayim var sanırım çanta hazirlamayaGünaydın kızlar. Annem dün başımın etini yedi hastane çantanı ( benim ikiz bebiş durumumda bavul oluyor kendisi) hazırla nolur nolmaz diye. Önce yıkamaktan başlayayım bari de ne önerirsiniz bebek deterjanı olarak?
Bnm de cok asagidaydiBenim kız gün içinde çok hareketli değil yine çok altta minik kıpırdanmalar hissediyorum sadece.herkes mi orda hissediyor üste çıkan var mı göbeğin altında hep.dr um ikinci gebelik o yüzden altta olması normal dedi daha önce çocuk sahibi olmuş olan arkadaşlar siz de durum nedir oğlumu da çok geç hissetmiştim nadir hareket ederdi o yüzden şimdi pek endişe de etmiyorum gün içinde bi kaç kıpırdanma hissettiğim için.gün içinde genelde ayaktayım o yüzden belki hissedemiyor olabikirim
Bnm de cok asagidaydiBenim kız gün içinde çok hareketli değil yine çok altta minik kıpırdanmalar hissediyorum sadece.herkes mi orda hissediyor üste çıkan var mı göbeğin altında hep.dr um ikinci gebelik o yüzden altta olması normal dedi daha önce çocuk sahibi olmuş olan arkadaşlar siz de durum nedir oğlumu da çok geç hissetmiştim nadir hareket ederdi o yüzden şimdi pek endişe de etmiyorum gün içinde bi kaç kıpırdanma hissettiğim için.gün içinde genelde ayaktayım o yüzden belki hissedemiyor olabikirim
Gogus kismini rahat açabiliyorsan ve icine sigabiliyorsan evdeki gecelik olur tabiBen evdeki bir geceliğimi ve arkası açık rahat sandaletimi alıp gideceğim o kadar haz etmiyorum lohusa kıyafetlerinden.
GunaydiiinnGünaydın kızlar. Annem dün başımın etini yedi hastane çantanı ( benim ikiz bebiş durumumda bavul oluyor kendisi) hazırla nolur nolmaz diye. Önce yıkamaktan başlayayım bari de ne önerirsiniz bebek deterjanı olarak?
Cnm o modelin karyolası sallanıyor mu bide büyüyünce ebatları kaç oluyor
Hurc konusu cok mantikli canim sagol bana da fikir oldu.benim de ikiz.2 ayri hurc a kiyafetlerini siralarim.Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
Benimde bacaklarimda agri basladi ve kalcamda agri vardi.dun banada baslatti magnezyumB
Doktor bebeğin konumundandır dedi ve magnezyum verdi. Aylardır geçmeyen kuyruk sokumumdaki hafif ağrı bile geçti hemen magnezyum sayesinde inanamadım
Benim de bi bavulum var onu kullancam cnmGünaydın kızlar. Annem dün başımın etini yedi hastane çantanı ( benim ikiz bebiş durumumda bavul oluyor kendisi) hazırla nolur nolmaz diye. Önce yıkamaktan başlayayım bari de ne önerirsiniz bebek deterjanı olarak?
off gerçekten neymiş o biz doğuma gitcez o anasının nikahını istiyo sen tacı annene ver düğünde taksın de en kalitelisi 140-160 gidiyo 3 lü takım sezeryana gecelik diyolar ben 1 tkm pijama 1 tkm gecelik alçaktımBen de kendime alamadım ama pijama takımı düşünüyorum gecelikle rahat edemem gibi geliyor. Eminönü'ne gitcem bakmaya. Geçen avmde sordum 200 küsür dedi. Oldu canım sana iyi günler dedim. Bi de tacı var bunun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?