2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kesinlikle gerekli.

ben beyazlar renkliler diye ayırmadım ama çok koyu renkli bişey almamışım yenidoğan. 3 -6 aylıkta var renkli onları daha yıkamadım zaten. deterjan bölümüne konuyor canım.

Cnm ben e bebek den almistim.subat indiriminde.ama baska sitelerde ya da marketlerde de vardir muhakkakyumusatici da aldim ama ilk aylar kullanmicam bebekler cok.hassas olduğu icin koku vs.alerji yapabilirmis
ben de yumuşatıcı kullanmayacağım aynı şekilde düşünüyorum

ben gerekir diye düşündüğümden uzun kollu da aldım akşamları serin olur diye.

Mothercare daki satıcı bayan sakın uzun almayın dedi bana ama ben adanayım. Yinede oglumun kuzenlerinden lalma uzunlar var ben ona güveniyorum yaylaya çıkarsak serin olacaktır çünkü.

Dalan roxy'i sulandırdın mı? Ben onunla yıkadığımda ermimemişti.
Yoo hic sulandirmadim
Nettede ben ilk deterjan arastirdigimda
Granul sabunlarla ilgili boyle seyler okuyordum
Hic basima gelmedi
Camasir miktarina gore bir ya da iki yemek kasigi kullaniyrm
Suan cift durulama yapmiyrm oglum buyudugu icin(27 aylik)

Canım ben de kondilom var..hamilelikle beraber hpv tekrar etti..Mecburi sezaryen...
bebeğin akciğerlerine bulaşma ihtimali varmış normal doğumda

Ben kasim dogumlu ogluma bile kullanmadim
Yenidogan grupta sakin uzun kollu body almayin
Giydirmesi cok zor
3/6 grupta alinabilir
Ben kisin kolsuz yada kisa kollu kullandim hep
Kv almis uzun kollu
Kiyafeti kalmadigi zamanlarda giydirdim ama ne eziyet ki oglum bir ayllikken 5600 gramdi
İriydi yani

Mothercare daki satıcı bayan sakın uzun almayın dedi bana ama ben adanayım. Yinede oglumun kuzenlerinden lalma uzunlar var ben ona güveniyorum yaylaya çıkarsak serin olacaktır çünkü.
Cnm serin olsa kisa kollu body uzerine uzun kollu zibin takim onun uzerine yelek giydirilir
Uzun kollu yenidogan alma derim

canım neden bu kadar erken alıyorlar bebeği...benim doktor niye bekletiyor ya da...
anlamadım ben bu değişiyor mu kişiden kişiye
38. hafta mıdır bunun sınırı?

Funna bbay uyku seti icinde yorgan var
İki tane ordan yorganin olacak
Chicco olan onlara uyar
Diger yorganla beraber dort yorgan olacak
Cok gereksiz degil mi
Bide ben hic yorgan kullanamiyrm
Oglum terliye
Evler hep sicak
Pikeyle yatiyor yaz kis

aaa ben de hiç dikkat etmedim demekki olmayacak ...
hay Allah ben de standart sanıyordum bunları

Ya kızlar bende kıyafetlerini falan yıkayacaktım hangi deterjanı yumuşatıcıyı alayım diye soracaktım.bu hacışakiri nerden aldınız her yerde bulabilirmiyim.
Ben haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Hacisakir neredeyse butun marketlerde var
En guzel kokan dalan roxy
Sonra dalin
Civilimde var dalan roxy

Gogus ucu icin garmastan pomad
Sut artirici humana still tea
Cay icmen icin steril kendine ait bardaklarin(tek kullanimlik bardaklardan alabilirsin)
Kendin icin islak mendil, havlu pecete
Varsa gogus pompan

Ben de öyle düşünmüştüm bol bol kısa kollu body bir kaç tane de ip askılı aldım 4-5 tane altı var en küçüklerinden sanırım yeterli olur ilk etapta...

Farkli birsey alintiladim ama sey dicektim
Renkliler hani kirmizi pembe falan varsa ayri yika derim
Var cnm genelde pembe mavionlari ayri yikarim.beyazlari ayri.4 makine filan.yikarim.zaten.kisa.program da düşük derecede yikamayi düşünüyorum.2 kez.de durulama yaparim.hijyenik olur sanirim

Hpv mi
Nasil yani
Nerden bulasti o sana
Kondilom nedir

canım onun hikayesi 3 yıllık ...binde bir denilen ihtimaller hep beni buldu....
gebelik öncesinde kanser erken teşhis tedavi ye gitmiştim
tedavimi oldum..gel gör ki gebelikle beraber bağışıklık düştüğü için lezyonlar tekrarladı..tekrarlayan lezyonlara da kondilom deniyor...ben de dert çok hiç de bitmedi...ne yapayım Rabbimden gelene razıyım... buna da şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…