- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Kesinlikle gerekli.Kızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.
ben beyazlar renkliler diye ayırmadım ama çok koyu renkli bişey almamışım yenidoğan. 3 -6 aylıkta var renkli onları daha yıkamadım zaten. deterjan bölümüne konuyor canım.Bende ondan almistim.normal.camasir makinasi detarjan bölümüne konuluyo di mi cnm.2 kez durulama yapmayi düşünüyorum ben..bir de beyazlar renkliler diye yikiycam ama renkliler degisik marka.ürünler aldim.renk verir mi birbirine cok tereddut ediyorum
ben de yumuşatıcı kullanmayacağım aynı şekilde düşünüyorumCnm ben e bebek den almistim.subat indiriminde.ama baska sitelerde ya da marketlerde de vardir muhakkakyumusatici da aldim ama ilk aylar kullanmicam bebekler cok.hassas olduğu icin koku vs.alerji yapabilirmis
ben gerekir diye düşündüğümden uzun kollu da aldım akşamları serin olur diye.Kızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.
Mothercare daki satıcı bayan sakın uzun almayın dedi bana ama ben adanayım. Yinede oglumun kuzenlerinden lalma uzunlar var ben ona güveniyorum yaylaya çıkarsak serin olacaktır çünkü.Kızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.
Yoo hic sulandirmadimDalan roxy'i sulandırdın mı? Ben onunla yıkadığımda ermimemişti.
Doktorun neden sezeryan dedi.genelde ilklerde normal tercih ediliyo.benimde ikinci gebelik.düşügüde sayarsam üçüncü olacak.canım o acemilik hepimizde var.ilk dogumumu 2011 de yaptım .o yuzden suan yeni dogum yapacak gibi tecrubesiz hissediyorum kendimi.allahtan bu grup varda bişeyler ögreniyrz
Ben kasim dogumlu ogluma bile kullanmadimKızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.
Hpv miCanım ben de kondilom var..hamilelikle beraber hpv tekrar etti..Mecburi sezaryen...
bebeğin akciğerlerine bulaşma ihtimali varmış normal doğumda
Ben hala yumusatici kullanmiyrmben de yumuşatıcı kullanmayacağım aynı şekilde düşünüyorum
Cnm serin olsa kisa kollu body uzerine uzun kollu zibin takim onun uzerine yelek giydirilirMothercare daki satıcı bayan sakın uzun almayın dedi bana ama ben adanayım. Yinede oglumun kuzenlerinden lalma uzunlar var ben ona güveniyorum yaylaya çıkarsak serin olacaktır çünkü.
Kızlar ben 3 gecelik alıcam sezeyanda gecelik cok rahat oluo biri lohusa seti zaten böyle şık bişey ikisi de spor önü düğmeli gecelikler bide ben bimden büyük beden külotlar alıcam onlar col rahat oluo anane külotları gibi göbege kadar çıkıo bol bol bilekte çorap koycam emzirme atleti 2 tane lnsinoh krem rahat terlik bol kagıt havlu ve ıslak mendil vs cocukla benimkileri bi bavul yapcam inş bugün ütü günüm bakalım hayırlısıyla hazırlayayım inş saglıkla kucagıma almak nasip olur bide benim şafak 72
Farkli birsey alintiladim ama sey dicektimBenİm genelde.oluyo oyle cnm ya.agrili olmadigi surece korkma bu haftalardan sonra yalanci kasilmalar.olurmus
Funna bbay uyku seti icinde yorgan varYa şimdi size danışmak istediğim birşey var ya da hata yaptıysam siz yapmayın en azından. Bugün ebebek sayfasında funny baby uyku takımında indirim vardı. 2 tane uyku seti, alez falan aldım. Sonra dedimki park yataga uyumlu bir tane pamuk yatak alayım. Benim park yatagım 60×120 olunca o olculerde aldım. Sonra annem dediki yorganın varmıydı ben alayım karacada 90liraya vardı. Bende anne dur belki pahalıdır ben netten bir bakayım ona göre alırız dedim veeee sorun burada baslıyor.
Yorgan ölçüleri benim aldıgım nevresimden hep buyuk. Benim nevresim 90×120 yorganlar hep 90×145 civarı. Sadece bir tane chicco yorgan vardı o da 75× 110 du onu aldım buyuk olacagına kucuk olsun dedim.
hem de 39 liraya n11 den. Ay çok sinir oldum. Bu nevresim yorgan standaet olmuyor mu ya. Aman siz dikkat edin ya da ben birşeyleri kaçırıyorum.
Ya şimdi size danışmak istediğim birşey var ya da hata yaptıysam siz yapmayın en azından. Bugün ebebek sayfasında funny baby uyku takımında indirim vardı. 2 tane uyku seti, alez falan aldım. Sonra dedimki park yataga uyumlu bir tane pamuk yatak alayım. Benim park yatagım 60×120 olunca o olculerde aldım. Sonra annem dediki yorganın varmıydı ben alayım karacada 90liraya vardı. Bende anne dur belki pahalıdır ben netten bir bakayım ona göre alırız dedim veeee sorun burada baslıyor.
Yorgan ölçüleri benim aldıgım nevresimden hep buyuk. Benim nevresim 90×120 yorganlar hep 90×145 civarı. Sadece bir tane chicco yorgan vardı o da 75× 110 du onu aldım buyuk olacagına kucuk olsun dedim.
hem de 39 liraya n11 den. Ay çok sinir oldum. Bu nevresim yorgan standaet olmuyor mu ya. Aman siz dikkat edin ya da ben birşeyleri kaçırıyorum.
Ben haci sakirin kokusunu sevmiyrmYa kızlar bende kıyafetlerini falan yıkayacaktım hangi deterjanı yumuşatıcıyı alayım diye soracaktım.bu hacışakiri nerden aldınız her yerde bulabilirmiyim.
Gogus ucu icin garmastan pomadmaşallahın var canım. ben kendim için ne koymalıyım bir liste yapacağım. iki saten sabahlık, bir pijama ve bir gecelik koyacağım ikisi de önden açılan. sandaletim, diş fırçam, macun, kolonya, ped, çorap, emzirme atleti ve sütyeni, kilot, saç fırçam, saç bantlarım, birkaç şal, lasinoh göğüs ucu kremi aklımda şimdilik olanlar daha kendim için almadım birşey, bunlar evde var zaten, kendim için neler gerekecek başka?
Ben kasim dogumlu ogluma bile kullanmadim
Yenidogan grupta sakin uzun kollu body almayin
Giydirmesi cok zor
3/6 grupta alinabilir
Ben kisin kolsuz yada kisa kollu kullandim hep
Kv almis uzun kollu
Kiyafeti kalmadigi zamanlarda giydirdim ama ne eziyet ki oglum bir ayllikken 5600 gramdi
İriydi yani
Var cnm genelde pembe maviFarkli birsey alintiladim ama sey dicektim
Renkliler hani kirmizi pembe falan varsa ayri yika derim
Hpv mi
Nasil yani
Nerden bulasti o sana
Kondilom nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?