- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Cok gecmis olsun canım bundan böyle hep güzel şeyler olsun hayatında inşallah hastalıklar uzak dursuncanım onun hikayesi 3 yıllık ...binde bir denilen ihtimaller hep beni buldu....
gebelik öncesinde kanser erken teşhis tedavi ye gitmiştim
tedavimi oldum..gel gör ki gebelikle beraber bağışıklık düştüğü için lezyonlar tekrarladı..tekrarlayan lezyonlara da kondilom deniyor...ben de dert çok hiç de bitmedi...ne yapayım Rabbimden gelene razıyım... buna da şükür..
Ay cnm yaaacanım onun hikayesi 3 yıllık ...binde bir denilen ihtimaller hep beni buldu....
gebelik öncesinde kanser erken teşhis tedavi ye gitmiştim
tedavimi oldum..gel gör ki gebelikle beraber bağışıklık düştüğü için lezyonlar tekrarladı..tekrarlayan lezyonlara da kondilom deniyor...ben de dert çok hiç de bitmedi...ne yapayım Rabbimden gelene razıyım... buna da şükür..
AA ben de adana dayım hangi Dr a gidiyorsunızMothercare daki satıcı bayan sakın uzun almayın dedi bana ama ben adanayım. Yinede oglumun kuzenlerinden lalma uzunlar var ben ona güveniyorum yaylaya çıkarsak serin olacaktır çünkü.
Canım 1.sorum cok hareket etmesiydi. 2.sorum ise vücudunun heryeri sanki ,aynı anda kuş cırpınıyo gibi aralıksız bi şekilde hareket ediyo.hani şuan dogsa bebegim o sekilde hareket eden bi bebek imkansız yani.Arada ben de hissediyorum ama bence bebişin hareketi değil o. Kas seyirmesi. Karın veya kasıklarındaki kaslar gerilip gevşiyor sonuçta. Bu durum seyirmeye sebep oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam ikinci soruşun bu?????
Canım yanlış anladın kusura bakma gerdim seni durup dururken:) ikinci soruşun mu diye sorma sebebim sadece sen ve ben miyiz bu hissi yaşayan yoksa üçüncü bi anne daha var mı onu merak ettim. Çünkü aynı belirtiden daha önce biri daha yazmıştı.... Burda hepimiz günlerce konuşuyoruz bir tek belirtiyi, bırak ikinci kez sormayı:)Canım 1.sorum cok hareket etmesiydi. 2.sorum ise vücudunun heryeri sanki ,aynı anda kuş cırpınıyo gibi aralıksız bi şekilde hareket ediyo.hani şuan dogsa bebegim o sekilde hareket eden bi bebek imkansız yani.
Doguma iki ay kaldı.gun gelir 3.yüde sorarım.yanıt vermek zorunda degilsiniz
Benim riskli gebelik oldugu için ebru tarıma gittim. Oncesinde bülent haydardedeoğluyduAA ben de adana dayım hangi Dr a gidiyorsunız
Ama dediğim gibiCanım 1.sorum cok hareket etmesiydi. 2.sorum ise vücudunun heryeri sanki ,aynı anda kuş cırpınıyo gibi aralıksız bi şekilde hareket ediyo.hani şuan dogsa bebegim o sekilde hareket eden bi bebek imkansız yani.
Yalnız iki kez hissettim tarifine uygun bişey . Sağ kasığımda ve aynı anda sol kasığın biraz üstünde... yani bu da bebeğin titreşimi olma ihtimalini bana da düşündürmüştü.ama imkansız dedim ve kas seyirmesi diye kanaat kıldım :))) çünkü ben normalde seyirme çok yaşarım. O seyirmelerden hiç farkı yok. Tek fark aynı anda iki farklı yerde olmasıCanım 1.sorum cok hareket etmesiydi. 2.sorum ise vücudunun heryeri sanki ,aynı anda kuş cırpınıyo gibi aralıksız bi şekilde hareket ediyo.hani şuan dogsa bebegim o sekilde hareket eden bi bebek imkansız yani.
Ama açıklamasında yorgan yazmıyordu emin misin. Oyle ise 2 yorgan setten gelecek bir tane chiccodan. Şöyle yaparım annem bakacak bir yorgan annemde kalır biri bende. Kullanmasak da bilmiyorum ilk bebek olunca yorgun kullanılır dedim biz kullanıyoruz yaFunna bbay uyku seti icinde yorgan var
İki tane ordan yorganin olacak
Chicco olan onlara uyar
Diger yorganla beraber dort yorgan olacak
Cok gereksiz degil mi
Bide ben hic yorgan kullanamiyrm
Oglum terliye
Evler hep sicak
Pikeyle yatiyor yaz kis
Mersinde de var dr um. Bende dr coookAA ben de adana dayım hangi Dr a gidiyorsunız
Gecelikle normalde de rahat edemiyorum yukarı toplanıyor ya. Bebişin odası hazır olsun ev ile işim bitsin bakıcam artıkoff gerçekten neymiş o biz doğuma gitcez o anasının nikahını istiyo sen tacı annene ver düğünde taksın de en kalitelisi 140-160 gidiyo 3 lü takım sezeryana gecelik diyolar ben 1 tkm pijama 1 tkm gecelik alçaktım
Bu iç yorgan dediği iç yadtık dediği yoksa yorgan mı. Olaaamaz. Hakikaten ben ne yapacam bu kadar yorganı sanki çok yer var evde. OfffFunna bbay uyku seti icinde yorgan var
İki tane ordan yorganin olacak
Chicco olan onlara uyar
Diger yorganla beraber dort yorgan olacak
Cok gereksiz degil mi
Bide ben hic yorgan kullanamiyrm
Oglum terliye
Evler hep sicak
Pikeyle yatiyor yaz kis
Hayırlı haberlerini bekliyoruz yaradanım yar ve yardımcın olsunBugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun
Ewet canım gerilmiştim bu acıklamanı okumadan önce.yazdıgını yanlıs anlamışım kusura bakma.acıklama geregi duydugun içinde ayrıca teşekkürler:)Canım yanlış anladın kusura bakma gerdim seni durup dururken:) ikinci soruşun mu diye sorma sebebim sadece sen ve ben miyiz bu hissi yaşayan yoksa üçüncü bi anne daha var mı onu merak ettim. Çünkü aynı belirtiden daha önce biri daha yazmıştı.... Burda hepimiz günlerce konuşuyoruz bir tek belirtiyi, bırak ikinci kez sormayı:)
Anladım sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMersinde de var dr um. Bende dr coook
Bende de regl sancısı gibi bir ağrı oluyordu kasıklarımda. Bilmiyorum bahsettiğin şey mi? Dr a sordum rahim büyüdüğü için gerilmeden oluyor dedi.
Bende mersindeydim gecen yil. Bulent beyi tavsiye etmisti kendi doktorum riskli gebelikti ama gitmeye firsat olmadan kaybetmistim bebegimi. Nasil bi doktor rahimsel acidan riskli gebeliklere bakiyormus diye duydum hep.Benim riskli gebelik oldugu için ebru tarıma gittim. Oncesinde bülent haydardedeoğluydu
Ben de 3/6 da aldım mothercareden.Ben kasim dogumlu ogluma bile kullanmadim
Yenidogan grupta sakin uzun kollu body almayin
Giydirmesi cok zor
3/6 grupta alinabilir
Ben kisin kolsuz yada kisa kollu kullandim hep
Kv almis uzun kollu
Kiyafeti kalmadigi zamanlarda giydirdim ama ne eziyet ki oglum bir ayllikken 5600 gramdi
İriydi yani
SüperGogus ucu icin garmastan pomad
Sut artirici humana still tea
Cay icmen icin steril kendine ait bardaklarin(tek kullanimlik bardaklardan alabilirsin)
Kendin icin islak mendil, havlu pecete
Varsa gogus pompan
Evet cnm yorganda oluyor uyku setindeBu iç yorgan dediği iç yadtık dediği yoksa yorgan mı. Olaaamaz. Hakikaten ben ne yapacam bu kadar yorganı sanki çok yer var evde. Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?