Arkadaşlar tavsiyem yakın çevrenizde yorgan yapan bir yer varsa eski usul pamuk sırıma yorgan yaptırmanız. Saten yüzlü falan değil bildiğiniz beyaz patiskadan sırıma yorgan olsun. Takın nevresime mis gibi.İki çocuğuma da uyku seti de küştüyü bebek yorganı da vardı ama annemin yaptırdığı pamuk yorgan kadar hiçbiri rahat ettirmedi bebeğimi. Hele penelophe diye kuştüyü yorgana öyle bir para vermiştimki hala içim acır...Ama açıklamasında yorgan yazmıyordu emin misin. Oyle ise 2 yorgan setten gelecek bir tane chiccodan. Şöyle yaparım annem bakacak bir yorgan annemde kalır biri bende. Kullanmasak da bilmiyorum ilk bebek olunca yorgun kullanılır dedim biz kullanıyoruz ya
Benimki de çırpınıyor gibi hareket ediyor. Bu sebepten korktuğumu ben de söylemiştim. Tövbe tövbe sanki can çekişiyor çırpınıyor gibi hissediyorum saçma biliyorum ama hangimiz normal düşünebiliyoruz ki:))Ewet canım gerilmiştim bu acıklamanı okumadan önce.yazdıgını yanlıs anlamışım kusura bakma.acıklama geregi duydugun içinde ayrıca teşekkürler:)
Çok beğendim süper olnuş. Sağlıkla kullanın inşallah... hazır tekstilden se böyle şeyleri çok seviyorum ben ama yapanım yok maalesefAnnem kırk yama kursuna gidiyor. 2 tane pikeden az kalın yorgan yaptı. Çok kullanışlı ve hafif oldular.
Ben Eminönü'ne gidip bakıcam. Daha çok çeşit var bir de daha uygun olabileceğini düşünüyorum. AVM'lerde çok pahalıKızlar hakkaten pijamaları nereden alıyorsunuz? Şöyle çok klasik olmayan ama şık ve çok bol durmayan fiyatı aşırıya kaçmayan modeller olan tavsiyeleriniz var mı?
Geçer çok ağrı oluyorsa parol içebilirsin. Bende de ağrı olmuştu ama dayanabilmiştim.Cuma günü tetanoz aşısı oldum dün akşamdan beri ağrısı giderek artıyoryarına geçer mi??
Hepsini bitirme bize de bırakEvet cnm bitiyor
Yarin yogun tempoyla baslar maalesef isim
H&m yakinda online satisa baslayacak
Yuzde yirmi acilis indirimi ile
Organik bodylerini cok begeniyrm ben
Bide cok tarz kiyafetleri var bebek grubunda
Dort gozle bekliyrm bakalim:)
Ben yun yatak yorgan yastık yaptırmak istiyorum. Ben hep yunde büyüdüm. Alerjimi yapar diye pamuk düşünüyorsun?Arkadaşlar tavsiyem yakın çevrenizde yorgan yapan bir yer varsa eski usul pamuk sırıma yorgan yaptırmanız. Saten yüzlü falan değil bildiğiniz beyaz patiskadan sırıma yorgan olsun. Takın nevresime mis gibi.İki çocuğuma da uyku seti de küştüyü bebek yorganı da vardı ama annemin yaptırdığı pamuk yorgan kadar hiçbiri rahat ettirmedi bebeğimi. Hele penelophe diye kuştüyü yorgana öyle bir para vermiştimki hala içim acır...
Demek üçüncü kişi sendin:))) o kötü ihtimal bir saniyeliğine aklımdan geçti nefes alamadım. Yok yok yok dedim yok öyle bişey:)))))Benimki de çırpınıyor gibi hareket ediyor. Bu sebepten korktuğumu ben de söylemiştim. Tövbe tövbe sanki can çekişiyor çırpınıyor gibi hissediyorum saçma biliyorum ama hangimiz normal düşünebiliyoruz ki:))
Canım ürünü aldığın zaman iade edebilirsin[/QUOTE
Park yatak olduğu için olabilirAldığım tüm nevresim ölçüleri 100 e 150 bu arada. Ben de daha küçüğüyle hiç karşılaşmamıştım şaşırdım. Demekki standart değil
Ewet ewet tam tarif ettigin gibi.doktora inanki nasıl anlatacagımı bilemiyodum.cok endişe ediyorum inş normaldir.16sına randewum.burda paylasırım inşBenimki de çırpınıyor gibi hareket ediyor. Bu sebepten korktuğumu ben de söylemiştim. Tövbe tövbe sanki can çekişiyor çırpınıyor gibi hissediyorum saçma biliyorum ama hangimiz normal düşünebiliyoruz ki:))
Hadi hayirlisi.canimkızlar rüyamda hastane çantamı hazırlıyordum... :)
ben dün eminönündeydim. klasik tek renk değil de alt kareli üst tek renk doğum sonrası için bi pijama takımı bulabildim sabahlıklı olanlar içime sinmedi dantelleri çok abartılı , yanlardan düğmeli arıyorum kolay emzirebilmek için bulamadım anlayacağın istediğim gibi doğum sonrası hastanede giyebileceğim diğer aldığım ev için idealBen Eminönü'ne gidip bakıcam. Daha çok çeşit var bir de daha uygun olabileceğini düşünüyorum. AVM'lerde çok pahalı
Geçen aylarda ve genel arastirmalarimda hep en erken 32 33. Haftalarda hazırlanıyor öyle gördüm eğer erken doğum riski yoksa. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canımErken doğum riski olan arkadaşlar hastane çantanızı yaptınızmı yada ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?ben daha hiçbirşey almadım 30uncu haftalarda alayım diyorum cesaret edemiyorum daha bişey almaya
Erken doğum riski olan arkadaşlar hastane çantanızı yaptınızmı yada ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?ben daha hiçbirşey almadım 30uncu haftalarda alayım diyorum cesaret edemiyorum daha bişey almaya
Saol canım kol ağrısına dayandım ama bugun baş ağrısı da yapınca aldım parol artık..Geçer çok ağrı oluyorsa parol içebilirsin. Bende de ağrı olmuştu ama dayanabilmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?