2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar tavsiyem yakın çevrenizde yorgan yapan bir yer varsa eski usul pamuk sırıma yorgan yaptırmanız. Saten yüzlü falan değil bildiğiniz beyaz patiskadan sırıma yorgan olsun. Takın nevresime mis gibi.İki çocuğuma da uyku seti de küştüyü bebek yorganı da vardı ama annemin yaptırdığı pamuk yorgan kadar hiçbiri rahat ettirmedi bebeğimi. Hele penelophe diye kuştüyü yorgana öyle bir para vermiştimki hala içim acır...

Uzun kollu çıtçıtlı birkaç tane body aldım ben... diyarbakırda yaşıyorum ve burası o dönemde çok sıcak olacak... sadece body ile yatırabilmek için aldım sırf. Sanki yenidoğduğunda kolları kısa olursa üşür gibi geliyor. İki kat giydirsem de fazla gelir. En azından tek kat uzun kollu body iyi olur diye düşündüm

Ewet canım gerilmiştim bu acıklamanı okumadan önce.yazdıgını yanlıs anlamışım kusura bakma.acıklama geregi duydugun içinde ayrıca teşekkürler:)
Benimki de çırpınıyor gibi hareket ediyor. Bu sebepten korktuğumu ben de söylemiştim. Tövbe tövbe sanki can çekişiyor çırpınıyor gibi hissediyorum saçma biliyorum ama hangimiz normal düşünebiliyoruz ki:))

Annem kırk yama kursuna gidiyor. 2 tane pikeden az kalın yorgan yaptı. Çok kullanışlı ve hafif oldular.
Çok beğendim süper olnuş. Sağlıkla kullanın inşallah... hazır tekstilden se böyle şeyleri çok seviyorum ben ama yapanım yok maalesef

Benim de annem çok hevesli. Anne diyorum nereye koyacam ben bu kadar şeyi. Hepsi lazım deyip yapıyor bakalım.

Kızlar hakkaten pijamaları nereden alıyorsunuz? Şöyle çok klasik olmayan ama şık ve çok bol durmayan fiyatı aşırıya kaçmayan modeller olan tavsiyeleriniz var mı?
Ben Eminönü'ne gidip bakıcam. Daha çok çeşit var bir de daha uygun olabileceğini düşünüyorum. AVM'lerde çok pahalı

Evet cnm bitiyor
Yarin yogun tempoyla baslar maalesef isim
H&m yakinda online satisa baslayacak
Yuzde yirmi acilis indirimi ile
Organik bodylerini cok begeniyrm ben
Bide cok tarz kiyafetleri var bebek grubunda
Dort gozle bekliyrm bakalim:)
Hepsini bitirme bize de bırak haber verirsen seviniriz cnm.

Ben yun yatak yorgan yastık yaptırmak istiyorum. Ben hep yunde büyüdüm. Alerjimi yapar diye pamuk düşünüyorsun?

Demek üçüncü kişi sendin:))) o kötü ihtimal bir saniyeliğine aklımdan geçti nefes alamadım. Yok yok yok dedim yok öyle bişey:)))))

Ewet ewet tam tarif ettigin gibi.doktora inanki nasıl anlatacagımı bilemiyodum.cok endişe ediyorum inş normaldir.16sına randewum.burda paylasırım inş

Ben Eminönü'ne gidip bakıcam. Daha çok çeşit var bir de daha uygun olabileceğini düşünüyorum. AVM'lerde çok pahalı
ben dün eminönündeydim. klasik tek renk değil de alt kareli üst tek renk doğum sonrası için bi pijama takımı bulabildim sabahlıklı olanlar içime sinmedi dantelleri çok abartılı , yanlardan düğmeli arıyorum kolay emzirebilmek için bulamadım anlayacağın istediğim gibi doğum sonrası hastanede giyebileceğim diğer aldığım ev için ideal

Erken doğum riski olan arkadaşlar hastane çantanızı yaptınızmı yada ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?ben daha hiçbirşey almadım 30uncu haftalarda alayım diyorum cesaret edemiyorum daha bişey almaya

Erken doğum riski olan arkadaşlar hastane çantanızı yaptınızmı yada ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?ben daha hiçbirşey almadım 30uncu haftalarda alayım diyorum cesaret edemiyorum daha bişey almaya
Geçen aylarda ve genel arastirmalarimda hep en erken 32 33. Haftalarda hazırlanıyor öyle gördüm eğer erken doğum riski yoksa. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım

Erken dogum riskim yok ama bir heves yapıyorum. Çoğu şeyi tamamladım. Pek eksiğim kalmadı. Hem doguma kadar taksitleri de oderim rahat ederim yazın diye dusunuyorum. Tanıdıgım biri 34. Haftada hazır degildi cantası falan birden supriz suyu geldi hoop hastane dogum. Bebek küvözde kaldı 10 gun zaten bebek için sıkıntı yoktu ama geceliği bile yoktu hastaneye giderken. Yine de 30. Haftada basla 34 lere bırakma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…