2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de genel olarak hazırlıklarımı yaptım ama bir çanta oluşturmadım henüz... yıkama ütüleme işleri bekliyor...

Havuzlu han a mı gittin? Valla oraya güveniyorum bende. Başka da alternatif gelmiyor aklıma

Ben istte yaşamıyorum oyüzden internetten almak zorundayım ya da çok bilinen markalardan şehrimde varsa olabilir ancak
İnternetten de alabilirsin tabi ama ben giyecek şeyleri güvenip alamıyorum. Görüp almam lazım artık ne bulabilirsem

Kızlar kaç tane hangi beden neler aldınız yetecek kadar ilk başlarda söylermisiniz fikir olması için

Geçen aylarda ve genel arastirmalarimda hep en erken 32 33. Haftalarda hazırlanıyor öyle gördüm eğer erken doğum riski yoksa. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım
Benim erken doğum riskim var be daha birşey almadım 30.haftaya gelirsem inşllah ozaman hazırlarım dedim

Daha hiçbişeyim hazır değil 30.haftaya gelirsem inşallah ozaman hazırlarım dedim bende erken doğumda bebek için sıkıntı olmazda anne için sıkıntı gecelik vs lazım

Erken doğum riski olan arkadaşlar hastane çantanızı yaptınızmı yada ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?ben daha hiçbirşey almadım 30uncu haftalarda alayım diyorum cesaret edemiyorum daha bişey almaya
Arkadaşım bende de var aynı sıkıntı ama bence başla yavaştan hem bebeğe hem kendine bak çol şükür 28 haftanın bitmesine az kaldı baya riskli haftaları atlatmışsın yavaş yavaş başla ancak olur hemde moral sanada bebeğe birşeyler aldıkça insan daha da güveniyor kendine allahın izniyle kucağımıza alıcaz bu sefer
İnşş bebişlerimizi

Cesarer edemiyorum bir türlü napayım erken doğum riskinmi var seninde anlarsın beni ozaman kayınvalidem alalım diye ısrar ediyo ben 30u bekleyelim diyorum..inşallah zamanında sağlıkla alırız kucağımıza

Benim erken doğum riskim var be daha birşey almadım 30.haftaya gelirsem inşllah ozaman hazırlarım dedim
Canım sen yine de bir gecelik evden de olur yika utule bikac camasir yika utule en azından evde olanlarla bi acil durum çantası hazırla. Zaten bebis erken gelse de onun eşyalarının acele hastanede olmasına gerek yok

Kızlar kaç tane hangi beden neler aldınız yetecek kadar ilk başlarda söylermisiniz fikir olması için
Canım 4 tane hastane çıkışı takım aldık her bedenden 4 5 tane tulum aldık kullanışlı değil ama ben seviyorum:) 6 şar tane zıbın takımı aldık 1 yasa kadar her bedenden. Esofman takımı aldık ufu açık olanlardan 9 10 parça biz damatlıgına kadar böyle yatırım yapcaz heralde :) odasına başlayacagız hafta içi beşik dolap ve bebek arabası hala oturmadı kafamda bu konuda hazırlıgı olan varsa bilgi alabilirim :)

Canım hiç olumsuz düşünme güzel olacak inşallah herşey...
Bak haftalar nasıl da ilerliyor şurada 30 u görmemize az kaldı...

Canım sen yine de bir gecelik evden de olur yika utule bikac camasir yika utule en azından evde olanlarla bi acil durum çantası hazırla. Zaten bebis erken gelse de onun eşyalarının acele hastanede olmasına gerek yok
Gecelikleri aldım birtek netten evet hazırlamam lazım artık

Bu gecelik sabahlık olayı beni de bi miktar germişti... çünkü her baktığım yerde dantelli güpürlü sıfır kullanışlı takımlara bir dünya para istiyorlar... ben pentiden bir takım almıştım daha önce... beyaz üzerine minik pembe kalpli bir gecelik sabahlık takım... bugün de pentiye öylesine girmiştim ve bu takımı buldum. Bana oldukça kullanışlı geldi.. en eğlenceli kısmı da sabahlığın sırtında "Best Mum" yazıyor size de fikir olur belki, internet sitesinde de var...

Eklentiler

• IMG_9876.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…