2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Anladım canım bizde soğuk alıcaz o halde çok sağol

canım bu hafta bim e geldi dalin ürünleri.
bende alacağım uğrayamadım.

Evet açıklama geldi. O zaman biz soğuk alcaz.Sağol canım

Nasıl haberi oluyo bu milletin de hemen kapışıyorlar yahu. Bende indirim takip olayı sıfır. Allah gönlüme göre veriyor diye tatlıya bağlıyım konuyu:)))))) çünkü tesadüfen yakalarsam yakalıyorum yoksa malum fiyattan alıyorum mecburen.
Bu arada ben de sordum nasıl haberimiz olucak bu Şenlikten diye, internetten veya arayıp sorarak dedi. Bence bulunduğunuz şehirde bi ebebek mağazasını arayıp sorun.ne zaman ve nerelerdeyemiş şenlik. Tam ödeme yaparken adam kasada söyledi. Ayrıntıları öğrenecek vaktim olmadı

Her şehirdeki e-bebek için gecerlimi acabaaaa??? Bizde almayalım eğer öyleyse şimdi. Ama sanırım bu şenlik bitek İstanbul'da oluyo dimi?
Canım internetten bakın dediğine göre genel bi durum . Hiç de öyle sadece bizim mağazaya özel bi durum diye hissettirecek bişey söylemedi. 200 milyonluk bir ürüne 100 lira kadar çek veriliyor tahminen dedi. Bu 50 de olabilir 150 de dedi. Böyle bi kampanya. Ben bekliycem bakalım tabi durabilirsem sanmam ya :)

Pek yorulcak biseyde yapmadim ama aksam yatmadan biraz tursu yemistim belkide o yuzden olmustur artik yemiycem

kizlar gunaydin bugun 28. haftamdayim seker yuklemesi testi icin geldim hastaneye bekliyorum kac vermek icin o ictgimiz sey nasil kotu icimi yakti resmen insallah iyi cikar sonuc babam seker hastasi oldugu icin riskli grupta sayilirim
Ben icerken de tokluk icin beklerken de gayet iyiydim ama toklugu verip eve gecince fenalastim. Kulaklarim uguldadi halden dustum. 2 3 saat yatip anca kendime geldim

günaydın kiraz çekirdekli reflü yatağından kullanan varmı ? dün ebebekte 84 liraya aldım bu yan yatırma işlevinden dolayı birde çekirdekleri ısıtıp kullanılabiliyormuş.
Ben nerdeyse yari fiyatina aldim. Ortada henuz bebis olmayinca esimin karni agrirken isittik ona kullandik ama uzerindeki tarife gore yapinca asiri sicak oldu sanki bebege fazla gelir. Kontrollu isitmak lazim. Bi de hepsi birden agir geldi yarisini kullanmak lazim herhalde kucukken

Kontrolden geldim.cok şükür hersey yolunda sayılır.29+3 günlük.mayısın 22 sine kadar dayanabilirse o zamana gün verdi.ama suyu fazla oldugu için ani su gelmesi olabilirmiş.agır iş ve ani hareketler yapma dedi.ayrıca o kanat cırpar gibi hareketlerinide sordum.o da suyla alakalıymıs.bundan önce idrarım pembe renk geldigi için idrar tahlili istedi.ins bişey cıkmaz.bizden şimdilik bu kadar.tüm hamişler inş güzel haberlerle gelirler.rabbim dertlilere dewa,hastalara şifa,hasta yakınlarına güç kuwet sabır versin ins

Kızlar şimdi baktım netten sonuca ama bişey anlamadım.saat dört bucuk gibi doktoru arıycam.ondan önce size sormak istiyorum yoksa meraktan catlıycam.lökosit 3-4. ,epitel hücre 8-9. Yazıyo ve referans aralıgı yazmıyo.ne ifade ediyo acaba bu degerler

Canim 0 ile 5 arasinda diye.hatirliyorum referans degerler..cok.hafif enfeksiyon olabilir.buyuk ihtimal bol.su ic dicek doktorun.veya toz.ilac verir.benim 60 larda cikiyordu antibiyotik.kullanmıştım..sıkıntı yapsa senin cok.hafif.benim 13 cikmisti onda da saglik ocagindaki doktor ilac vermedi su ic dedi sadece..

Benim de yaklasik öyleydi. Hafif bi enfeksiyon var ama hamilelerde normal demisti doktorum. Ayaklarini sicak tut bol su ic gecer dedi ilac vermedi. Gecmis olsun

Bende o değerler genelde daha fazla çıktı hep. Ama doktor ilaç falan vermedi. Yanma, koku gibi şikayetler vsr mı diye soruyo zaten. Hatta en sonki tahlilde 30-40 lardaydı galiba ama şdrar kültüründe üreme olmadı yazıyordu. Doktor da akıntı karışmış olabilir tahliline, o yüzden ilaç vermiyorum bol su iç demişti.

Yuruyus bikac gundur yapmiyorum hava yagmurlu diye kilo cok almadim tuzda pek yemiyorum
Benim bazen otururken bile şişiyo ayaklarım. Çalışıyorsan uzatarak çalış. Evdeysen ayaklarını biraz yüksek yere uzat düzeliyor. Yüzüğü bende çıkardım valla. Eşim başlarda bozuluyordu da halimi gördükçe ayakkabılarımı bile giydiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…