2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende ilk oğlumda 37 bitene kadar çalıştım bunda ise doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor zaten boşuna gitmiş olacak birde bebiş doğmadan oğlumla ilgilenirim biraz

öğretmensin dimi o zaman dediğin çok mantıklı. ben memurum benim için doğum için bi gün bile fazla çalışmanın doğum sonrasına çok artısı var inşallah allah izin verirde 37 nin sonuna kadar çalışabilirim.

aa oylemi inan benim daha ilk cocugum oldugu icin pekde bi fikrim yok bu konuda o yuzden fikirleriniz gorusleriniz onemli benim icin

yenidoğan için dalin çok önerilmiyor. bizim doktorumuz sebamed önermişti. ben ilkinde 1 yaşına kadar hep sebamed kullandım. şimdide öyle yapıcam inşallah.

maşallah bebeğine. ay zaman daralıyor dimi senin sezeryan olacak o zaman dimi.

az biraz enfeksiyon var. ilaç verebilir doktorun.yada bol bol su iç diycek.

Eveeet ben de ufaktan korkmaya başladım. Nasıl doğurcam, nasıl anne olcam. Bakabilecek miyim. Kafamda deli sorular..

kızlar ben ikinci hamileliğim olduğu için nacizane size tavsiyem. nasıl olacak diye şimdiden düşünmeyin. allah kolaylığını veriyor. bu günlerin tadını çıkarın. evet bebek hayatımızda çok şey değiştirecek uykusuz geceler, gazlı günler . doğum yaptığınız an ilahi olarak içinize yılların annesi gibi bir güç geliyor. bol bol dua edelim allah herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler versin inşallah.

Selam kızlar, bu işyeriyle ilgili şeyleri bende anlayamadım tam olarak. Kimsede bişey anlatmıyor işyerinde..
Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. 32. haftadan sonra gidip dr.dan çalışabilir yazısı alıcam. Peki 37 den doğuma kadar zamanda bir yazı vermiyor muyuz?
Doğumdan sonra doğum raporunu işyerine getirip vereceğiz, bu kısmıda anladım ama asıl anlamadığım şey eğer erken doğum yaparsam doğuma 3 hafta kala çıktım izne diyelm dönüşüm 4 ay sonra olmuyor mu? ne kadar erken doğum yaparsam dönüş sürem o kadar azalıyor mu? bu kısmı çözemiyorum.

erken doğum olursa o süre ekleniyor sonra. ben mesela 4 gün önce doğum yaptım beklenen tarihten 4 gün eklediler ücretli izin süreme. 37. haftada zaten doktor tekrar rapor veriyor. o raporu da iş yerine veriyoruz artık çalışmayacağız diye. sonra da doğum olunca doğum raporunu vericez.
Bence çok güzel, çok cici :) markası, fiyatı nedir canım?

bone club n11 de 68 tl .

ben sana açıklayayım 3 sene önce doğum yapıp 37. haftaya kadar çalışan bi insan olarak
32. haftan dolunca çalışabilir raporu alcaksın ve işe devam 5 hafta daha çalışıyorsun sonrasında ise 37. haftan dolunca tekrar gidip çalışamaz raporu alcaksın bu sefer ve izne çıkıyorsun bu süre zarfında ne zaman doğum yaparsan yap ister erken ister geç doğum sonrası iznin 8 hafta+çalıştığın 5 haftadır başka bi süre aktaramazsın doğum sonrasına

Teşekkürler, çok açıklayıcı oldu gerçekten. Peki doğum ücreti ve devletin vermiş olduğu süt parası vs. onları nasıl alacağız

Merhaba kızlar doktordan geldik biz 31 cm 720 gr olmuşuz...yine fotoğrafımız yok yine gostermedi kendini yaramaz ...şeker yüklemesinin bahsi bile geçmedi benimde işime geldi sesimi çıkarmadım .....ferro zinc daha kullanma dedi yerine gyno ferro sanol verdi ....24+ 4 gözüktü bu sefer de ultrason da normalde bi hafta geriydi hep ama şimdi iki hafta geri gözüktü bu bebe niye büyümüyor

Allah Allah doktor ne dedi peki niye geri görünüyormuşki, kilosu ve boyu gayet normal bence haftasına göre, genelde öyle oluyor o haftada.

Ferro Sanol'ü nasıl yutman gerektiğiyle alakalı bişey dedimi doktor? Sabah kahvaltı yapıyorum aradan 1-2saat gecmesini bekliyorum acıkmak için ondan sonra yutuyorum ama hiçte aç hissetmiyorum, aç olmak gerekiyormuş.

Bugün başladı öyle bir kampanya.. internet sitesinden bakabilirsnz ebebeğin

Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız

ben de hiç gitmedim daha zaten muayeneye belki 1 kere giderim muayene 200 doğum ise 1150 liraymış arayıp öğrendim doğum ücreti yugun geldi bana hemde yenidoğan yoğunbakım ünitesi var
Him evet baya uygunmus canim dogum.benim sezeryan olur büyük ihtimalle ama yenidogan yogunbakim olmasi da iyi..bu hafta icinde sanirim.karar vercem bakalim..

ben 2013 mayısta doğum yaptım. beklenenden 4 gün önce . benim eklemişlerdi. bende erken doğduğu zaman beklenen tarih arası fark ekleniyor diye biliyorum. gerçi devlet özel ayrımı varmı bilmiyorum. ben devletteyim.

Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız

ben sebamed alıcam. bizim doktorumuz hep onu önermişti.

Evet canım doğru söylüyorsun belki sadece devlette böyle bir şey vardır. Çünkü Kanunda okumuştum ben de memurum.

Siyetem Canim bizim senle sat tarihlerimiz ayni benim kizimda kendini hic gostermiyor bende pztesi gitmistim 832gram demisti ama haftasini falan hic soylemedi.Kilosu iyi keyfi yerinde.dedi o kadar zaten hicbir kontrolde soylemiyor onuda anlamis degilim.Bende gyno ferro kullaniyorum kalbini bulandirma kilosu haftasina gore iyi bence cok kafayı takarsanda tekrar gidip görün uzme kendini.Insallah hepimiz saglikli,sıhhatli guzel yavrularimizi alacagiz kucagimiza.Allahim yavrularimizi bize bagislasin

Canım ben önce chicco almıştım ama herkes yeni doğana sebamed önerince sebamed de aldım. Önce onu kullanıp bitircem. Chicco'ya sonra geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…