bende ilk oğlumda 37 bitene kadar çalıştım bunda ise doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor zaten boşuna gitmiş olacak birde bebiş doğmadan oğlumla ilgilenirim biraz
aa oylemi inan benim daha ilk cocugum oldugu icin pekde bi fikrim yok bu konuda o yuzden fikirleriniz gorusleriniz onemli benim icin
Kontrolden geldim.cok şükür hersey yolunda sayılır.29+3 günlük.mayısın 22 sine kadar dayanabilirse o zamana gün verdi.ama suyu fazla oldugu için ani su gelmesi olabilirmiş.agır iş ve ani hareketler yapma dedi.ayrıca o kanat cırpar gibi hareketlerinide sordum.o da suyla alakalıymıs.bundan önce idrarım pembe renk geldigi için idrar tahlili istedi.ins bişey cıkmaz.bizden şimdilik bu kadar.tüm hamişler inş güzel haberlerle gelirler.rabbim dertlilere dewa,hastalara şifa,hasta yakınlarına güç kuwet sabır versin ins
Kızlar şimdi baktım netten sonuca ama bişey anlamadım.saat dört bucuk gibi doktoru arıycam.ondan önce size sormak istiyorum yoksa meraktan catlıycam.lökosit 3-4. ,epitel hücre 8-9. Yazıyo ve referans aralıgı yazmıyo.ne ifade ediyo acaba bu degerler
Eveeet ben de ufaktan korkmaya başladım. Nasıl doğurcam, nasıl anne olcam. Bakabilecek miyim. Kafamda deli sorular..
Bence çok güzel, çok cici :) markası, fiyatı nedir canım?Eki Görüntüle 1968463 Eki Görüntüle 1968463 kızlar ekru renkli gecelik nasıl sizce.
ben de hiç gitmedim daha zaten muayeneye belki 1 kere giderim muayene 200 doğum ise 1150 liraymış arayıp öğrendim doğum ücreti yugun geldi bana hemde yenidoğan yoğunbakım ünitesi varFiyatlari nasilmis cnm peki.muayne ve dogum
erken doğum olursa o süre ekleniyor sonra. ben mesela 4 gün önce doğum yaptım beklenen tarihten 4 gün eklediler ücretli izin süreme. 37. haftada zaten doktor tekrar rapor veriyor. o raporu da iş yerine veriyoruz artık çalışmayacağız diye. sonra da doğum olunca doğum raporunu vericez.Selam kızlar, bu işyeriyle ilgili şeyleri bende anlayamadım tam olarak. Kimsede bişey anlatmıyor işyerinde..
Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. 32. haftadan sonra gidip dr.dan çalışabilir yazısı alıcam. Peki 37 den doğuma kadar zamanda bir yazı vermiyor muyuz?
Doğumdan sonra doğum raporunu işyerine getirip vereceğiz, bu kısmıda anladım ama asıl anlamadığım şey eğer erken doğum yaparsam doğuma 3 hafta kala çıktım izne diyelm dönüşüm 4 ay sonra olmuyor mu? ne kadar erken doğum yaparsam dönüş sürem o kadar azalıyor mu? bu kısmı çözemiyorum.
Bence çok güzel, çok cici :) markası, fiyatı nedir canım?
ben sana açıklayayım 3 sene önce doğum yapıp 37. haftaya kadar çalışan bi insan olarakSelam kızlar, bu işyeriyle ilgili şeyleri bende anlayamadım tam olarak. Kimsede bişey anlatmıyor işyerinde..
Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. 32. haftadan sonra gidip dr.dan çalışabilir yazısı alıcam. Peki 37 den doğuma kadar zamanda bir yazı vermiyor muyuz?
Doğumdan sonra doğum raporunu işyerine getirip vereceğiz, bu kısmıda anladım ama asıl anlamadığım şey eğer erken doğum yaparsam doğuma 3 hafta kala çıktım izne diyelm dönüşüm 4 ay sonra olmuyor mu? ne kadar erken doğum yaparsam dönüş sürem o kadar azalıyor mu? bu kısmı çözemiyorum.
ben sana açıklayayım 3 sene önce doğum yapıp 37. haftaya kadar çalışan bi insan olarak
32. haftan dolunca çalışabilir raporu alcaksın ve işe devam 5 hafta daha çalışıyorsun sonrasında ise 37. haftan dolunca tekrar gidip çalışamaz raporu alcaksın bu sefer ve izne çıkıyorsun bu süre zarfında ne zaman doğum yaparsan yap ister erken ister geç doğum sonrası iznin 8 hafta+çalıştığın 5 haftadır başka bi süre aktaramazsın doğum sonrasına
Merhaba kızlar doktordan geldik biz 31 cm 720 gr olmuşuz...yine fotoğrafımız yok yine gostermedi kendini yaramaz ...şeker yüklemesinin bahsi bile geçmedi benimde işime geldi sesimi çıkarmadım .....ferro zinc daha kullanma dedi yerine gyno ferro sanol verdi ....24+ 4 gözüktü bu sefer de ultrason da normalde bi hafta geriydi hep ama şimdi iki hafta geri gözüktü bu bebe niye büyümüyor
Bugün başladı öyle bir kampanya.. internet sitesinden bakabilirsnz ebebeğinCanım internetten bakın dediğine göre genel bi durum . Hiç de öyle sadece bizim mağazaya özel bi durum diye hissettirecek bişey söylemedi. 200 milyonluk bir ürüne 100 lira kadar çek veriliyor tahminen dedi. Bu 50 de olabilir 150 de dedi. Böyle bi kampanya. Ben bekliycem bakalım tabi durabilirsem sanmam ya :)
Him evet baya uygunmus canim dogum.benim sezeryan olur büyük ihtimalle ama yenidogan yogunbakim olmasi da iyi..bu hafta icinde sanirim.karar vercem bakalim..ben de hiç gitmedim daha zaten muayeneye belki 1 kere giderim muayene 200 doğum ise 1150 liraymış arayıp öğrendim doğum ücreti yugun geldi bana hemde yenidoğan yoğunbakım ünitesi var
Yalnız benim bildiğim kadarıylaeshma 'nın da dediği gibi bu son 3 hafta içerisinde diyelim ki ilk hafta doğum gerçekleşti kalan süre doğum sonrası izne ekleniyor. Canım bu arada @zehrayalcin87 çok güzel sorular soruyorsun sayende ben de bilgileniyorum :)
Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
Canım ben önce chicco almıştım ama herkes yeni doğana sebamed önerince sebamed de aldım. Önce onu kullanıp bitircem. Chicco'ya sonra geçerim.Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
şampuan,bebek yağı,losyon ve pişik kremini sebamed alacağım ben.Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?