2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@arsin bebis iyi olsunda arastirma yap annelik böyle bisey hep en iyisini ogrenmeye calisiyoruz buarada gyno kan hapini bende sabah ac karnina içiyorum ,biraz bulanti oluyor ama idare ediyorum...istah konusunda benim istahim hep acik

Şekeri ben de yaptırmadım dr sordum az önce yaptırmadım sorun olur mu diye bence gerek yok kilo sorunun yok bebek de normal dedi.

Bu gidişle ilk sen doğuracaksın sanırım....allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ....çay içsem olmaz mı :)

yoooookk çay içemezsin şöyle yapman lazım, C vitamini emilimini artırıyor, su yerine portakal suyuyla iç yada üzerine bi mandalina bi kivi bişey ye. En faydalısı o şekilde.

Şekeri ben de yaptırmadım dr sordum az önce yaptırmadım sorun olur mu diye bence gerek yok kilo sorunun yok bebek de normal dedi.

Kaç kilo almıştın, acaba kilo sorunu kaç kilo alınca başlıyorki, yaaaa benim canım cok tatlı istiyo ama kilo alıcam diye yiyemiyorum.

Bu gidişle ilk sen doğuracaksın sanırım....allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ....çay içsem olmaz mı :)
Çayı iyi takip edemiyorum ben de sorma :)))) o denk gelirse Hayır diyemiyorum malesef. Ben gitgide Mayıs annesi oldum iyice:)

Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar

Kızlar bişey sorucam, sizinde karnınız bir tarafa toplanıyormu sanki böyle bebeğin kafası yada poposu gibi, kısa bi süre öyle bir tepecik oluşuyo sonra geçiyo ama acayip bir his gerginlik kötü oluyorum. Kasılma böyle bişeymi? Hiç bilmiyorum gün içinde 3-4 ten fazla oluyo.

Kaç kilo almıştın, acaba kilo sorunu kaç kilo alınca başlıyorki, yaaaa benim canım cok tatlı istiyo ama kilo alıcam diye yiyemiyorum.
Canım 57 ile başlayıp 63.5 - 64 gibi bişey oldum. Zayıfım hala göbeğim hariç :)))) aşırı bi kilon yok gördüğüm kadarıyla dedi. Demekki göze batan bi kilodan bahsediyor. Tartıdaki atıştan değil tahminimce

Yok canım kasılma değil. Dediğin gibi ya popo ya kafa. şuan o bahsettiğin tepecikle yazıyorum bunları :) 30 saniye sonra yavaş yavaş kayboluyor

DEĞERin kaç çıktı canım?ayrıca özele gitmene gerek yok sağlık ocağında aile hekiminde test yapıp doktorunun önerdiği ilac yazabilir.bendede vardı yükseklik ben hep sağlık ocağında yaptırdım test

canım tsh için ilk 3 ay önemli diye biliyorum
bir de benim gittiğim doktor 50 ler 100 ler olmadıkça sıkıntı olmaz demişti senin değerin kaç ki

sağlık ocağında baktırabilirsin değerine ayrıca tsh ilaçları pahalı değil en fazla 5 tl

Tsh değerine sağlık ocağı neden bakmamış ki? tam kan sayımı vs hiç biri yapılmadı mı başta sana.
Belki sonradan yükselmiştir, hemen sıkma canını benimde karaciğer enzimim yüksek çıkmaya başladı ve hergün geçen yükseliyor. anneyi tehdit eden bir durum ama bol bol dua edip allaha sığınıyorum. İnşallah sağlıkla gelecekler.
Kızılaylar oluyor, onlardanda fiyat alabilirsin çok pahalı olmuyorlar. Araştır istersen

Ya sorma bende 50 den 64'e geldim, benim doktorum öyle bir çemkiriyorki bana anlatamam. Yani 1 ay öncesine kadar yemeyi abarttığım doğrudur, ama birden öyle cemkirincede ekmek,tatlı,hamurişi,şeker,çay,kahve,tuz tamamen kestim hayattan zevk alamaz oldum. 1 aydırda hep aynı kilodayım ama tatlısızlık beni mahvediyo, valla bazen ağlıyorum İnşallah bu kontrolde bari bişi demezde bende azıcık bozarım diyeti

internetten araştırınca kazıklandığımı anladım zaten ebebekten başka şeylerde alırken onuda aradan çıkarayım demiştim neyse sağlık olsun. biraz araştırdım ısıtıp daha sonra soğutularakta kullanılıyormuş galiba tabi az kullanmak daha iyi olur sanırım. neyseki yan yatış özelliği işime yarayacak verdiğim para boşuna gitmemiş olsun

Kızlar kafama takılıyo bu sat ile döllenme arası mesafe. Haftası SAt ile uyumlu olanlara bişey sorcam. Hesaplamayı za göre sattan kaç gün sonra başlamış oluyor hamileliğiniz? Nette bunu açıklayan hiç yazı bulamadım. Drlar da malum dinleme özürlü :)

Yok canım kasılma değil. Dediğin gibi ya popo ya kafa. şuan o bahsettiğin tepecikle yazıyorum bunları :) 30 saniye sonra yavaş yavaş kayboluyor

Sanki böyle fırlıcak cıkcak gibi ordan. Ya cokta okumamak lazım aslında yok kasılmaymıs yok erken doğum belirtisiymiş burda başka bir sayfada yazmışlarda kafam allak bullak oldum. Neyseki yanlız deilmişim sağol :)

Fiyat cok iyi bence ya. Benim sorduklarimin masallahi var 2 3 bebek fotosu çıkar. Ist daysan ben de telefon istesem hatta olur mu
Benim hastanede sadece yenidogan cekimi sertifikasi olan fotografcilari kabul ediyolarmis bi de oylesini arastirmam lazim simdi

Benimki bel bandi seklinde ama yatakli degil. Yan yatis yastigini reflu yatagiyla birlesik aldim kiraz çekirdeğini de bel banti olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…