Şekeri ben de yaptırmadım dr sordum az önce yaptırmadım sorun olur mu diye bence gerek yok kilo sorunun yok bebek de normal dedi.Merhaba kızlar doktordan geldik biz 31 cm 720 gr olmuşuz...yine fotoğrafımız yok yine gostermedi kendini yaramaz ...şeker yüklemesinin bahsi bile geçmedi benimde işime geldi sesimi çıkarmadım .....ferro zinc daha kullanma dedi yerine gyno ferro sanol verdi ....24+ 4 gözüktü bu sefer de ultrason da normalde bi hafta geriydi hep ama şimdi iki hafta geri gözüktü bu bebe niye büyümüyor
Hiç yaptırasım yoktu doktorda bişi demeyince işime geldiŞekeri ben de yaptırmadım dr sordum az önce yaptırmadım sorun olur mu diye bence gerek yok kilo sorunun yok bebek de normal dedi.
Bu gidişle ilk sen doğuracaksın sanırım....allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ....çay içsem olmaz mı :)
Şekeri ben de yaptırmadım dr sordum az önce yaptırmadım sorun olur mu diye bence gerek yok kilo sorunun yok bebek de normal dedi.
Çayı iyi takip edemiyorum ben de sorma :)))) o denk gelirse Hayır diyemiyorum malesef. Ben gitgide Mayıs annesi oldum iyice:)Bu gidişle ilk sen doğuracaksın sanırım....allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ....çay içsem olmaz mı :)
Canım 57 ile başlayıp 63.5 - 64 gibi bişey oldum. Zayıfım hala göbeğim hariç :)))) aşırı bi kilon yok gördüğüm kadarıyla dedi. Demekki göze batan bi kilodan bahsediyor. Tartıdaki atıştan değil tahminimceKaç kilo almıştın, acaba kilo sorunu kaç kilo alınca başlıyorki, yaaaa benim canım cok tatlı istiyo ama kilo alıcam diye yiyemiyorum.
Yok canım kasılma değil. Dediğin gibi ya popo ya kafa. şuan o bahsettiğin tepecikle yazıyorum bunları :) 30 saniye sonra yavaş yavaş kayboluyorKızlar bişey sorucam, sizinde karnınız bir tarafa toplanıyormu sanki böyle bebeğin kafası yada poposu gibi, kısa bi süre öyle bir tepecik oluşuyo sonra geçiyo ama acayip bir his gerginlik kötü oluyorum. Kasılma böyle bişeymi? Hiç bilmiyorum gün içinde 3-4 ten fazla oluyo.
DEĞERin kaç çıktı canım?ayrıca özele gitmene gerek yok sağlık ocağında aile hekiminde test yapıp doktorunun önerdiği ilac yazabilir.bendede vardı yükseklik ben hep sağlık ocağında yaptırdım testArkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Canım 57 ile başlayıp 63.5 - 64 gibi bişey oldum. Zayıfım hala göbeğim hariç :)))) aşırı bi kilon yok gördüğüm kadarıyla dedi. Demekki göze batan bi kilodan bahsediyor. Tartıdaki atıştan değil tahminimce
internetten araştırınca kazıklandığımı anladım zatenBen nerdeyse yari fiyatina aldim. Ortada henuz bebis olmayinca esimin karni agrirken isittik ona kullandikama uzerindeki tarife gore yapinca asiri sicak oldu sanki bebege fazla gelir. Kontrollu isitmak lazim. Bi de hepsi birden agir geldi yarisini kullanmak lazim herhalde kucukken
Yok canım kasılma değil. Dediğin gibi ya popo ya kafa. şuan o bahsettiğin tepecikle yazıyorum bunları :) 30 saniye sonra yavaş yavaş kayboluyor
bendede anlamsız bir heyecan oluyo böyle düşündükçe kaç defa rüyalarıma girdi doğum anıYa şaka maka kalp atışı kız mı erkek mi derken 30. Haftalara yaklaşıyoruz. Bazen korkuyorum biliyor musunuz?
Fiyat cok iyi bence ya. Benim sorduklarimin masallahi var 2 3 bebek fotosu çıkar. Ist daysan ben de telefon istesem hatta olur muaz önce doğum fotoğrafçısı ile anlaştım sayılır. daha doğrusu bilgi almak için aradım kayıt yaptırdım .ilk kızımında fotoğraflarını çeken kişi. biraz tanıdık indirimi ile doğum öncesi ,doğum anı, bebek bakımı, bebekle ilk buluşma ve bir sonraki gün odada ailecek çekim olacak. 300 civarı poz 400 tl. sadece cd olarak vericekler . fiyat olarak yüksek gelebilir ama ben ilk kzımda iyiki çektirmişim demiştim. bunda da haksızlık olsun istemiyorum. zaten beşik, araba, puset gibi şeyleri almayacağım o sebeple bu kadarda olsun napalım.
Benimki bel bandi seklinde ama yatakli degil. Yan yatis yastigini reflu yatagiyla birlesik aldim kiraz çekirdeğini de bel banti olarak.internetten araştırınca kazıklandığımı anladım zatenebebekten başka şeylerde alırken onuda aradan çıkarayım demiştim neyse sağlık olsun. biraz araştırdım ısıtıp daha sonra soğutularakta kullanılıyormuş galiba tabi az kullanmak daha iyi olur sanırım. neyseki yan yatış özelliği işime yarayacak verdiğim para boşuna gitmemiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?