6,07 çıktı dahiliyeye gittim oda sağlık ocağının testine göre müdahale etmem dediDEĞERin kaç çıktı canım?ayrıca özele gitmene gerek yok sağlık ocağında aile hekiminde test yapıp doktorunun önerdiği ilac yazabilir.bendede vardı yükseklik ben hep sağlık ocağında yaptırdım test
Fiyat cok iyi bence ya. Benim sorduklarimin masallahi var 2 3 bebek fotosu çıkar. Ist daysan ben de telefon istesem hatta olur mu
Benim hastanede sadece yenidogan cekimi sertifikasi olan fotografcilari kabul ediyolarmis bi de oylesini arastirmam lazim simdi
6.07 çıktı canım ama doktor özel hastane olduğu için sanırım sağlık ocağının testiyle hareket etmem dedi ilaç parasında değilim de 7 çeşit test istedi onlar pahalı tutuyor canımcanım tsh için ilk 3 ay önemli diye biliyorum
bir de benim gittiğim doktor 50 ler 100 ler olmadıkça sıkıntı olmaz demişti senin değerin kaç ki
sağlık ocağında baktırabilirsin değerine ayrıca tsh ilaçları pahalı değil en fazla 5 tl
az önce doğum fotoğrafçısı ile anlaştım sayılır. daha doğrusu bilgi almak için aradım kayıt yaptırdım .ilk kızımında fotoğraflarını çeken kişi. biraz tanıdık indirimi ile doğum öncesi ,doğum anı, bebek bakımı, bebekle ilk buluşma ve bir sonraki gün odada ailecek çekim olacak. 300 civarı poz 400 tl. sadece cd olarak vericekler . fiyat olarak yüksek gelebilir ama ben ilk kzımda iyiki çektirmişim demiştim. bunda da haksızlık olsun istemiyorum. zaten beşik, araba, puset gibi şeyleri almayacağım o sebeple bu kadarda olsun napalım.
etti mi iki kişitabi canım veririm neden vermeyeyim. hatta instagram ya da face ten ilk adımlar photograpy diye girersen orda da görebilirsin çekimleri. sen istanbulun hangi bölgesindesin. her bölgeye giiyorlar mı bilmiyorum. benim hastanem avcılarda. teli bulmazsan bende yazarım sana
Hamilelikten önce çok zayıftım. Yani ben arayı kapattım desem yeri 4 kilo ile. Bebişin yaslanacağı küçük bi yağ tabakısı bile yoktu garibimin:) bunları anlattım ki sen 50 kilocukmuşsun. Senin benden daha çok hakkın var sanki. Ne biliyim ya bebişi omzuma koyup gazını çıkarcak olsam çocuk dile gelir Sağol anne ben kendim çıkarırım der. O derece kemik rahatsızlığı söz konusu :)Ya sorma bende 50 den 64'e geldim, benim doktorum öyle bir çemkiriyorki bana anlatamam. Yani 1 ay öncesine kadar yemeyi abarttığım doğrudur, ama birden öyle cemkirincede ekmek,tatlı,hamurişi,şeker,çay,kahve,tuz tamamen kestim hayattan zevk alamaz oldum. 1 aydırda hep aynı kilodayım ama tatlısızlık beni mahvediyo, valla bazen ağlıyorumİnşallah bu kontrolde bari bişi demezde bende azıcık bozarım diyeti
Yok canım başta hiç test yapılmadı bana bende bilgim olmadığı için hiç test yaptırmadım Allaha emanet artık yani Kızılaya gittim zaten canım test için 250 tl istediler birde tiroid için usg istedi oda ayrıTsh değerine sağlık ocağı neden bakmamış ki? tam kan sayımı vs hiç biri yapılmadı mı başta sana.
Belki sonradan yükselmiştir, hemen sıkma canını benimde karaciğer enzimim yüksek çıkmaya başladı ve hergün geçen yükseliyor. anneyi tehdit eden bir durum ama bol bol dua edip allaha sığınıyorum. İnşallah sağlıkla gelecekler.
Kızılaylar oluyor, onlardanda fiyat alabilirsin çok pahalı olmuyorlar. Araştır istersen
Cok tesekkurler bakayim bulurum inşallah. Anadolu yakasindayim ben gelir mi bilmiyorum. Tabi ben bi terslik olmadiktan sonra normal dogum istiyorum deyince de zaman saat belli olmadigindan pek yanasmiyolar. Benim sorduklarim en az 2kati fiyat olarak. Hatta bazilari abartti 1500 1800 diyen var. Tesekkur edip kapatiyorum onlara. Dugun fotograflari o kdr degiltabi canım veririm neden vermeyeyim. hatta instagram ya da face ten ilk adımlar photograpy diye girersen orda da görebilirsin çekimleri. sen istanbulun hangi bölgesindesin. her bölgeye giiyorlar mı bilmiyorum. benim hastanem avcılarda. teli bulmazsan bende yazarım sana
Ben de diyorum yakında küçük bi kesik açar kendine o Tepecik ten :) o kadar zorluyor düşünSanki böyle fırlıcak cıkcak gibi ordan. Ya cokta okumamak lazım aslında yok kasılmaymıs yok erken doğum belirtisiymiş burda başka bir sayfada yazmışlarda kafam allak bullak oldum. Neyseki yanlız deilmişim sağol :)
Yok canım başta hiç test yapılmadı bana bende bilgim olmadığı için hiç test yaptırmadım Allaha emanet artık yani Kızılaya gittim zaten canım test için 250 tl istediler birde tiroid için usg istedi oda ayrı
Evet canım oluyor :)güzel bir his bir yerde toplanıyor bebiş kasılıyor mu esniyor mu öyle bir şeyKızlar bişey sorucam, sizinde karnınız bir tarafa toplanıyormu sanki böyle bebeğin kafası yada poposu gibi, kısa bi süre öyle bir tepecik oluşuyo sonra geçiyo ama acayip bir his gerginlik kötü oluyorum. Kasılma böyle bişeymi? Hiç bilmiyorum gün içinde 3-4 ten fazla oluyo.
canım duruma göre bulduğumuz kişiyi birbirimize haber edelim mi?ben de anadolu yakasındayım,henüz hastaneye sormadım ama kabul ediyorlarsa bende istiyorum fotoğrafçı ile anlaşmak. 1000 liraya kadar kabulum,daha uygun olursa iyi olur tabii kiCok tesekkurler bakayim bulurum inşallah. Anadolu yakasindayim ben gelir mi bilmiyorum. Tabi ben bi terslik olmadiktan sonra normal dogum istiyorum deyince de zaman saat belli olmadigindan pek yanasmiyolar. Benim sorduklarim en az 2kati fiyat olarak. Hatta bazilari abartti 1500 1800 diyen var. Tesekkur edip kapatiyorum onlara. Dugun fotograflari o kdr degil
Sonı6,07 çıktı dahiliyeye gittim oda sağlık ocağının testine göre müdahale etmem dedi
Hic canini sikma bu haftalara kdr 6ya anca ciktiysa degerin basta yuksek degilmis demektir. Ben ilac kullandigim halde ufak ufak artiyo deger cunku. Bi hapla dusururler 3 4 haftaya onu da. Usg fln da gercek tiroid hastasi misin yoksa hamilelikten mi cikti o anlasiliyor. Ki hamile olmayanlar icin ust deger 5. Buyuk ihtimalle bebise yetmiyo urettigin tsh. Basta ilaç tedavisine baslasan bile yeter bebek icin.Yok canım başta hiç test yapılmadı bana bende bilgim olmadığı için hiç test yaptırmadım Allaha emanet artık yani Kızılaya gittim zaten canım test için 250 tl istediler birde tiroid için usg istedi oda ayrı
Cok iyi olur valla. 1000civari buldum bikac kisi ben de. Albumle beraber hem de. Ben kadikoy acibademde dogum yapacam nasipse. Sen nerdesin. Bi de normal mi sezeryan mi onlari da soruyolar hep. Bana bi de sertifikali olmasi lazimmiz hastane acisindan yoksa izin vermiyolarmiscanım duruma göre bulduğumuz kişiyi birbirimize haber edelim mi?ben de anadolu yakasındayım,henüz hastaneye sormadım ama kabul ediyorlarsa bende istiyorum fotoğrafçı ile anlaşmak. 1000 liraya kadar kabulum,daha uygun olursa iyi olur tabii ki
Kızlar Oysho da gecelik ve pijama beğendim hastane için paraya kıyamadım( belki indirim olur bekliyorum
İşte bende onu anlamadım özel diye biraz yükleniyorlar gibi hissediyorum teşekkür ederim canımSonı
6 çok yüksek bir değer değil okadar canını sıkma ne demek sağlık ocağı testine göre müdahale edemem benim doktorum testlerimi hep sağlık ocağında yaptırıyor özel doktor benimkide
Cok iyi olur valla. 1000civari buldum bikac kisi ben de. Albumle beraber hem de. Ben kadikoy acibademde dogum yapacam nasipse. Sen nerdesin. Bi de normal mi sezeryan mi onlari da soruyolar hep. Bana bi de sertifikali olmasi lazimmiz hastane acisindan yoksa izin vermiyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?