- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Biriyle gorusmustum hatta sezeryan olanlari kabul ediyodu sadece. Kampanya yapmisti hamilelik cekimini de ucretsiz yapiyodu. Ama gittiiii gittiiibenim de ataşehir avicenna henüz sormadım,fotoğrafçı kabul edip etmediklerini.. doğumu da şimdilik normal istiyorum ama plesanta yerleşimine bağlı olarak sezeryana da dönebilir.
6,07 çıktı dahiliyeye gittim oda sağlık ocağının testine göre müdahale etmem dedi
İnşallah canım teşekkür ederim Allaha emanet artık hepimize yardım edecek o inşallah herkese içinde bana da yardım etsinHic canini sikma bu haftalara kdr 6ya anca ciktiysa degerin basta yuksek degilmis demektir. Ben ilac kullandigim halde ufak ufak artiyo deger cunku. Bi hapla dusururler 3 4 haftaya onu da. Usg fln da gercek tiroid hastasi misin yoksa hamilelikten mi cikti o anlasiliyor. Ki hamile olmayanlar icin ust deger 5. Buyuk ihtimalle bebise yetmiyo urettigin tsh. Basta ilaç tedavisine baslasan bile yeter bebek icin.
bakalım araştıracağım devlet için canım bi ilaç verseydi bu sonuca göre alırdım ama değerlendirmiyorum bile bunu dedicanım değerin çok yüksek değil ama gebelikte 2,50 altında olması gerekiyormuş
ne saçmalamış ya...bu arada sağlık ocağı ile hastane değerlerim benim aynı çıktı ...
benim değerim 4 tü 25 mclik başladım...şuan 2,80 civarı
euthrox mu ne ilacın ismini de tam yazamadım ama...
bağkursuz test fiyatı devlette fazla olmaz sanırım..
ilaç da zaten pahalı değil
Ben de ayni ilaci kullaniyorum ama 37.5mc benim. 3.9dan 1ayda 1.25e indi. Simdi de ufak ufak yukselerek 1.8e geldik. Doguma kdr idare etse yeter zatencanım değerin çok yüksek değil ama gebelikte 2,50 altında olması gerekiyormuş
ne saçmalamış ya...bu arada sağlık ocağı ile hastane değerlerim benim aynı çıktı ...
benim değerim 4 tü 25 mclik başladım...şuan 2,80 civarı
euthrox mu ne ilacın ismini de tam yazamadım ama...
bağkursuz test fiyatı devlette fazla olmaz sanırım..
ilaç da zaten pahalı değil
Haklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)Valla bebeklere almaya gelince paraları saçıyoruzda kendimize gelince kıyamıyoruz, aaaa bizimde hakkımız ama dimi valla cok beğendiysen al canım, sonucta hep kullancaksın onu sadece hastane için değilki. Atsana fotosunu bizde görelim ona göre yorum yapalım :)
olsun canım ne yapalım..Bebeklerimiz yeter ki normal yolla gelsin o da olmayıverir.Biriyle gorusmustum hatta sezeryan olanlari kabul ediyodu sadece. Kampanya yapmisti hamilelik cekimini de ucretsiz yapiyodu. Ama gittiiii gittiii
Yani olması gereken o ama beni orda test yaptırmaya mecbur tuttu resmen keşke bir ilaç verseydi diyorum o tahlil sonuçlarına göreCanım benim başta 6 civarıydı. 100 mg lık ilaçla iki haftada düştü. Bana da devlet hastanesindeki doktor ilk üç ay ilaç kullanılmaz demişti. Dahiliyeye gittiğimde çok kızdı nasıl ilaç kullanılmaz diye. Hemen doktorumu değiştirdim ben de. Özele gitmeye başladım ondan sonra. Ama benim bu anlattıklarım 6 haftalıkken falan. Senin bu zamana kadar 6 olduysa çok yüksek değildir. Ayrıca bu tahlil tutumunu hiç anlayamıyorum. Ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıyorum. Doktora sonra kontrole götürüyorum.
Ewet canım sezeryan benimki.inş vaktinden önce gelmek istemez kuzum.kızım 40.haftada dogmustu sezeryanlaöğretmensin dimi o zaman dediğin çok mantıklı. ben memurum benim için doğum için bi gün bile fazla çalışmanın doğum sonrasına çok artısı var inşallah allah izin verirde 37 nin sonuna kadar çalışabilirim.
yenidoğan için dalin çok önerilmiyor. bizim doktorumuz sebamed önermişti. ben ilkinde 1 yaşına kadar hep sebamed kullandım. şimdide öyle yapıcam inşallah.
maşallah bebeğine. ay zaman daralıyor dimi senin sezeryan olacak o zaman dimi.
az biraz enfeksiyon var. ilaç verebilir doktorun.yada bol bol su iç diycek.
kızlar ben ikinci hamileliğim olduğu için nacizane size tavsiyem. nasıl olacak diye şimdiden düşünmeyin. allah kolaylığını veriyor. bu günlerin tadını çıkarın. evet bebek hayatımızda çok şey değiştirecek uykusuz geceler, gazlı günler . doğum yaptığınız an ilahi olarak içinize yılların annesi gibi bir güç geliyor. bol bol dua edelim allah herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler versin inşallah.
Tabi cnm normal dogum olsun hayirlisiyla da ben de cok istiyorum. Millet normal dogumdan tirsar ben sezeryandanolsun canım ne yapalım..Bebeklerimiz yeter ki normal yolla gelsin o da olmayıverir.
onların yaptıkları kolaya kaçmaktan başka birşey değil,gece sıcak yataklarından kalkmaya üşendikleri için sezeryanlar yeter bize diyorlar.
Nerdrn aldınız hangi modeller canlar?
Canım ben aynılarını aldım ikisini de ama ikinciyi tavsiye etmiyorum düğmeleri göstermelik açılmıyor emzirmeye uygun değilbiraz geç oldu canım kusura bakma.waikiki den aldım,aşağıdaki ilk linkteki model. normal ev elbisesi gibi duruyor,fiyatı da gayet uygun.. Malum yazın bol bol üst değiştirme ihtiyacımız olacak.
İkinci linktekini de beğendim ama biranda ikisini de almayayım dedim,belki ilerleyen dönemde onu da alırım.
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2747106/521822
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2652021/517961
Bende temmuz a doğru gidiyorum aldığım 8 kilonun 1 kg bile bebeğe ait değilmiş :) anlaşılan yediklerim bana yarıyorÇayı iyi takip edemiyorum ben de sorma :)))) o denk gelirse Hayır diyemiyorum malesef. Ben gitgide Mayıs annesi oldum iyice:)
Emzirme yeri var mı acabaKızlar Oysho da gecelik ve pijama beğendim hastane için paraya kıyamadım( belki indirim olur bekliyorum
aa iyi ki almamışım o zaman,açılıyor diye almak istemiştim.Canım ben aynılarını aldım ikisini de ama ikinciyi tavsiye etmiyorum düğmeleri göstermelik açılmıyor emzirmeye uygun değil
İnşallah canım merakla bekliyorum :) bebek çantası aldın mı peki ?aa iyi ki almamışım o zaman,açılıyor diye almak istemiştim.
bir de kızıma çok ciciş şeyler aldım ama onları gelince paylaşırım inşallah.
yok onu almadım,şimdilik sadece kıyafete çalışıyorum.. Mayoral ın modellerini çok beğeniyorum ama hem pahalı hem de eşim ben onu taşımam diyor.sırt çantası alıcaz gibi gözüküyor amaİnşallah canım merakla bekliyorum :) bebek çantası aldın mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?