2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim de ataşehir avicenna henüz sormadım,fotoğrafçı kabul edip etmediklerini.. doğumu da şimdilik normal istiyorum ama plesanta yerleşimine bağlı olarak sezeryana da dönebilir.
Biriyle gorusmustum hatta sezeryan olanlari kabul ediyodu sadece. Kampanya yapmisti hamilelik cekimini de ucretsiz yapiyodu. Ama gittiiii gittiii

6,07 çıktı dahiliyeye gittim oda sağlık ocağının testine göre müdahale etmem dedi

canım değerin çok yüksek değil ama gebelikte 2,50 altında olması gerekiyormuş
ne saçmalamış ya...bu arada sağlık ocağı ile hastane değerlerim benim aynı çıktı ...
benim değerim 4 tü 25 mclik başladım...şuan 2,80 civarı
euthrox mu ne ilacın ismini de tam yazamadım ama...

bağkursuz test fiyatı devlette fazla olmaz sanırım..
ilaç da zaten pahalı değil

İnşallah canım teşekkür ederim Allaha emanet artık hepimize yardım edecek o inşallah herkese içinde bana da yardım etsin

Kızlar kuyruk sokumunda ağrı olan var mı 3-4 gündür kuyruk sokumunda ağrım var. Çalıştığım için sürekli sandalyede oturuyorum. Gittikçe daha kötü oluyor sanki. Oradaki kemik ağrıyor gibi. Başka yaşayan var mı, yada duydunuz mu kimseden? Normal bişey mi?

Canım benim başta 6 civarıydı. 100 mg lık ilaçla iki haftada düştü. Bana da devlet hastanesindeki doktor ilk üç ay ilaç kullanılmaz demişti. Dahiliyeye gittiğimde çok kızdı nasıl ilaç kullanılmaz diye. Hemen doktorumu değiştirdim ben de. Özele gitmeye başladım ondan sonra. Ama benim bu anlattıklarım 6 haftalıkken falan. Senin bu zamana kadar 6 olduysa çok yüksek değildir. Ayrıca bu tahlil tutumunu hiç anlayamıyorum. Ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıyorum. Doktora sonra kontrole götürüyorum.

bakalım araştıracağım devlet için canım bi ilaç verseydi bu sonuca göre alırdım ama değerlendirmiyorum bile bunu dedi

Ben de ayni ilaci kullaniyorum ama 37.5mc benim. 3.9dan 1ayda 1.25e indi. Simdi de ufak ufak yukselerek 1.8e geldik. Doguma kdr idare etse yeter zaten

Haklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)

Eklentiler

• IMG_1333.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1335.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
Biriyle gorusmustum hatta sezeryan olanlari kabul ediyodu sadece. Kampanya yapmisti hamilelik cekimini de ucretsiz yapiyodu. Ama gittiiii gittiii
olsun canım ne yapalım..Bebeklerimiz yeter ki normal yolla gelsin o da olmayıverir.
onların yaptıkları kolaya kaçmaktan başka birşey değil,gece sıcak yataklarından kalkmaya üşendikleri için sezeryanlar yeter bize diyorlar.

Yani olması gereken o ama beni orda test yaptırmaya mecbur tuttu resmen keşke bir ilaç verseydi diyorum o tahlil sonuçlarına göre

kızlar ebebekte 19 mart a kadar kampanya var. 250 tl alışverişe 50 tl kupon veriyorlar. ben o kadar tutarlı bir şey almayacağım için işime yaramıyor..

Ewet canım sezeryan benimki.inş vaktinden önce gelmek istemez kuzum.kızım 40.haftada dogmustu sezeryanla

Tabi cnm normal dogum olsun hayirlisiyla da ben de cok istiyorum. Millet normal dogumdan tirsar ben sezeryandan
800civari albumle yapanlardan biriyle anlasicam artik. Haberleselim

Nerdrn aldınız hangi modeller canlar?

biraz geç oldu canım kusura bakma.waikiki den aldım,aşağıdaki ilk linkteki model. normal ev elbisesi gibi duruyor,fiyatı da gayet uygun.. Malum yazın bol bol üst değiştirme ihtiyacımız olacak.

İkinci linktekini de beğendim ama biranda ikisini de almayayım dedim,belki ilerleyen dönemde onu da alırım.

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2747106/521822
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2652021/517961

Canım ben aynılarını aldım ikisini de ama ikinciyi tavsiye etmiyorum düğmeleri göstermelik açılmıyor emzirmeye uygun değil

Çayı iyi takip edemiyorum ben de sorma :)))) o denk gelirse Hayır diyemiyorum malesef. Ben gitgide Mayıs annesi oldum iyice:)
Bende temmuz a doğru gidiyorum aldığım 8 kilonun 1 kg bile bebeğe ait değilmiş :) anlaşılan yediklerim bana yarıyor

Canım ben aynılarını aldım ikisini de ama ikinciyi tavsiye etmiyorum düğmeleri göstermelik açılmıyor emzirmeye uygun değil
aa iyi ki almamışım o zaman,açılıyor diye almak istemiştim.
bir de kızıma çok ciciş şeyler aldım ama onları gelince paylaşırım inşallah.

İnşallah canım merakla bekliyorum :) bebek çantası aldın mı peki ?
yok onu almadım,şimdilik sadece kıyafete çalışıyorum.. Mayoral ın modellerini çok beğeniyorum ama hem pahalı hem de eşim ben onu taşımam diyor.sırt çantası alıcaz gibi gözüküyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…