2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar az yürüdügümde kasıklarım agrıo artık bide bebek ortada toplanıp dikilo illa bacaklarımı açarsam o da gevşio cok yoruluorum sizde de oluo mu böyle bişiler salı günü dr randevum var meraktan catlıcam

Kızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
Ben mustela aldım vücut bakımı için. Deterjan da uni baby ve dalin almıştım ama şimdi şüpheler oluştu. Arap sabunu falan mı kullansak

Ben de bugün 5000 adım attım ama dökülüyorum
Güya yürüyüş iyi gelir diye yürüdüm ama geldiğimden beri kanepeyle bütünleşip köşe yastığı oldum resmen

Canım bendede oluyo aynı seyler.10 dakika bişe yürüyemiyorum.neredeyse hep ewdeyim o yuZden.bugun kontrolüm vardı ama hiç sormak aklıma gelmedi.

O toplanmaları ben sordum cumartesi günü. Ritmik ve uzun süreli değilse ve ağrı sanci kanlı akıntı eşlik etmiyorsa sorun yok dedi. Bir de ben farkettim az su içersem daha fazla oluyor.

Çok
Haklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)
Çok hoşmuş. Ama sanki esnemeyen kumaştan gibi .
Bende temmuz a doğru gidiyorum aldığım 8 kilonun 1 kg bile bebeğe ait değilmiş :) anlaşılan yediklerim bana yarıyor
Ben hikayeleri dinleyip en son doğum yapan olmayı tercih ederdim. OlduM olası listebaşı olmayı sevmem :)

Canim Yanliz Degilsin bendede oluyor ilk oldugunda cok korktum birsey oldu sandim bir tarafa toplandi dedigin gibi tepecik olustu resmen sonra düzeldi heralde kendini geriyor o sira öyle oluyor.. korkmaa sende gün icinde oluyor kac kere bende

Haklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)
Bu kumaş pijamalar baya meşhur bu yaz. En sevdiğim kumaştır ama esnemeyen kumaşlar alt olunca rahat olur mu ki ???? Hamile olmasam şimdiye çoktan deneyecektim bi tane de işte göbekten test edemem diye beklemedeyim bakalım

Arkadaslar merhaba benim de kontrol vardı bugün bebegin gelişimi önden gidiyor 2-3hafta kadar 1370 gr normalde 1100 civari olmalı dedi şeker yükleme yaptirmams açlık tokluk sekerine baktirmstm saglik ocağında o da normal çıkmıştı ikisi de onu tekrarlayalm dedi iri bebek olma ihtimali mi var acaba canım sıkıldı böyle bi durumla karsılasan var mı?

Yürüyünce olan sertleşip toplanmayı ben de sormuştum. Doktor Yürüyünce olması normal dinlenirken oluyorsa dikkate almak gerekir dedi. Günde bir saat yürü dedi bana. Ama ben azcık yürüsem akıntım artıyor. Korkuyorum bırakıyorum hemen.

Mrblar bişey sorsam??? Avcılar'da hangi hastaneye gidiyorsun ??? Memnun musun ayrıca? Dr arıyorum da hala bulamadım

Birinci çok güzelmiş güle güle kullan canım.. Hastane için mi aldın öyle gündelik için mi?

Arkadaslar olumlu düşünün güZel şeyler konusalım alacaklarımız bebişin odası vs
Cok neti didiklemeyin karamsarlaşırsınız doktorunuza güvenin tedbiri elden bırakmayın bir de hala kitabınız yoksa alın orda hersey net sade kafa bulandırmıyor :)

1 saat yürüsem beni acilden toplarlar herhalde 20 dk yürüdüm bugün şuan gözlerim kapanıyor...
öyle yorgunum ki

8+5 bide erken doğum yaparsa kaç gün önce yaptıysa o kadar bende oğlumda 8+5 13 hafta birde beklenen doğum tarihinden 5 gün önce doğduğu için 13h+5 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…