2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O normalde bizde de var tek yerde toplanmalar. Bi süre şişiyor geriliyor sonra yavaş yavaş kendini bırakıyor. İnş seninkiyle aynı şeydir. Kasılma değildir seninki de.

O normalde bizde de var tek yerde toplanmalar. Bi süre şişiyor geriliyor sonra yavaş yavaş kendini bırakıyor. İnş seninkiyle aynı şeydir. Kasılma değildir seninki de.
Insallaj canim.ama doktor dedi cok.fazla.olursa haberim olsun dedi.cunku bu toplanmalar agrisiz.da.olabilir fakat kasilma.olabilir dedi.nst de cikar.heralde..

Bugünkü ölçümlere göre 1236 gr ve 25+3 üz. Bi sorun yok gibi. Yüzünde kordon olduğu iÇin resim alamadık doğru dürüst :) bişey sorcam bu defa burnunu kocaman gördüm oğlumun yahu. Dr bişey demedi baya inceledi. Ama bana büyük geldi :))))

Insallaj canim.ama doktor dedi cok.fazla.olursa haberim olsun dedi.cunku bu toplanmalar agrisiz.da.olabilir fakat kasilma.olabilir dedi.nst de cikar.heralde..
Tabiki son sözü doktor söyleyecek canım:))) senin durumun özel biraz. Ama diğer gruptaki arkadaşlarla konuştuk bu öğlen bu konuyu. Çoğumuz yaşıyormuşuz :) tek noktayı tepeleştiriyor,otururken olursa pozisyon değiştirtiyor, yürürken olursa bir dakikalığına saygı duruşu yaptırıyor yolun ortasında:) ve bu bazen kasığa denk geliyo baya geriyor bizleri de.

Aynen canim.tesekkurler cevabin.icin

Yaw ben bu doktorları da bazen anlamıyorum. Şimdi benimki normal dedi. Ama bazıları da önemli bu toplanmalar diyor. Kafam karıştı iyice. İnternette de okudum normal diyor. Offf Allahın izniyle bi sağ salim dogsalar rahatlicaz.

Cnm gunde 8 veya 10 dan fazla oluyorsa doktora bilgi vermek lazimmis.bende arastirdim biraz..

25+3 mü? 28 demek istedin canım galiba .. sana öyle gelmiştir duruşu ile falan alakalıdır Bebek burnu ne kadar büyük olabilir:))

Cnm gunde 8 veya 10 dan fazla oluyorsa doktora bilgi vermek lazimmis.bende arastirdim biraz..

O zaman iyi canım ya. Bir gün çok oldu farkettim ki az su içmişim hemen fazla içmeye başladım şimdi 3 veya 4 ü geçmiyor. Hergun magnezyum da iciyorum. Bakalım ne olacak.

25+3 mü? 28 demek istedin canım galiba .. sana öyle gelmiştir duruşu ile falan alakalıdır Bebek burnu ne kadar büyük olabilir:))
Yani yüzünde kordonu vardı doğru dürüst göremedik gerçi. Burun diye kordon mu gördüm ki :)))) evet canım 28+5 . Nasıl düzeltmiş klavye öyle :)

Kızlar benim şu problem bugün baya bi canımı acıttı kanama oldu. Doktorumu aradım hemen. Sağolsun bitkisel bir merhem verdi. Ilık suyla duş aldıktan sonra bölgeye sürdüm çok iyi geldi rahatlattı. Allahım kimseye böyle şey yaşatmasın çok zor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Ama şükür iyiyim şimdi. İhtiyacı olan olursa tavsiye ederim merhemi

Yani yüzünde kordonu vardı doğru dürüst göremedik gerçi. Burun diye kordon mu gördüm ki :)))) evet canım 28+5 . Nasıl düzeltmiş klavye öyle :)
Aynı haftadayız bizde :)bakalım kim önce doğuracak kızlar daha erken doğar diyorlar ama bakalım hayırlısı ile sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza

Daha karar vermedim ama bübchen, sebamed veya mustela almayı düşünüyorum.

Ben iki anne önerisiyle bubchen aldim.

Bnm bir haftadır hergece kalcamin kuyruk sokumuna yakın iki yerden aşağı kadar kemik batıyor gibi. Hepte gece 3 ten sonra başlıyor. Yan yatmaktan diye dusunuyorum.

Çok Geçmiş olsun aman dikkat et kendine korkma da bişey olmaz Allah'ın izniyle

Hayırlı olsun. Fiyat hiç çok değil. Çok uygun. Ben de anlaştım. Hastane+yenidoğan çekimi+albüm 1100 tl. Her şey unutuluyor ama o fotoğraflar kalıyor.

Benim değerim ilaç kullanmama rağmen 3.5 civarı ama bunun için ayrıca doktora gittiğimde çok normal olduğunu söyledi bana doktor. Endokrinoloji de kadın doğum uzmanı da normal buldu yani. 2.5 altı gibi bir şey yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…