off bende öleyim dün işlerim vardı fazlaca dolandım bugün pestiliö çıktıBen de bugün 5000 adım attım ama dökülüyorum
Güya yürüyüş iyi gelir diye yürüdüm ama geldiğimden beri kanepeyle bütünleşip köşe yastığı oldum resmen
Ben salı sorcam kısmetseCanım bendede oluyo aynı seyler.10 dakika bişe yürüyemiyorum.neredeyse hep ewdeyim o yuZden.bugun kontrolüm vardı ama hiç sormak aklıma gelmedi.
evet az su yüzünden olabilir bak mide yanmalarımdan ötürü azalttım suyu yaaaO toplanmaları ben sordum cumartesi günü. Ritmik ve uzun süreli değilse ve ağrı sanci kanlı akıntı eşlik etmiyorsa sorun yok dedi. Bir de ben farkettim az su içersem daha fazla oluyor.
Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum sonra kahvaltı yapıyorumAllah Allah doktor ne dedi peki niye geri görünüyormuşki, kilosu ve boyu gayet normal bence haftasına göre, genelde öyle oluyor o haftada.
Ferro Sanol'ü nasıl yutman gerektiğiyle alakalı bişey dedimi doktor? Sabah kahvaltı yapıyorum aradan 1-2saat gecmesini bekliyorum acıkmak için ondan sonra yutuyorum ama hiçte aç hissetmiyorum, aç olmak gerekiyormuş.
Teşekkür ederim canım ya bu da güzelmişfiyatı da uygun nerdeyse yarısı... bir bakayım pentiye olmazsa bunu alırım :)Canım oyshoda nekadardı bilmiyorum ama penti de benzeri böyle bişey var https://www.penti.com/gri-pembe-rosa-pijama-set-zidPNRSAPNT17IY-GPB
Hmmm tam istediğimden:) bi tane Deneyeyim bakıyım Lcw de var en yakın adres okarsk:)Esnemiyor ama yok gibi rahat baya
Arkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Cnm ya yukleme de sorun cikmadi ama olcuyorum yuksek geliyor banaay bu sıralar kafam bi dünya . şeker çıktıktan sonra diyet falan dengem altüst oldu. hergün yürüyüş yapmam gerkeiyor ama istanbulda havada yağmurlu çıkamıyorum yürüyüşe. 1 nisanda kontrol var doktora söyliycem bana bir hafta rapor versin en azından ufaktan işlerimi hallederim birazda dinlenirim. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca bi daha izin rapor şansım olmayacak.
Gündelik,Doğum sonrası evde giymek için aldım canım.. hava sıcak olunca çok sık üst değiştirme ihtiyacımız olacak malumBirinci çok güzelmiş güle güle kullan canım.. Hastane için mi aldın öyle gündelik için mi?
Cnm ya yukleme de sorun cikmadi ama olcuyorum yuksek geliyor banaay bu sıralar kafam bi dünya . şeker çıktıktan sonra diyet falan dengem altüst oldu. hergün yürüyüş yapmam gerkeiyor ama istanbulda havada yağmurlu çıkamıyorum yürüyüşe. 1 nisanda kontrol var doktora söyliycem bana bir hafta rapor versin en azından ufaktan işlerimi hallederim birazda dinlenirim. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca bi daha izin rapor şansım olmayacak.
ne zaman dogum yaparsan yap 16 haftan varSelam kızlar, bu işyeriyle ilgili şeyleri bende anlayamadım tam olarak. Kimsede bişey anlatmıyor işyerinde..
Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. 32. haftadan sonra gidip dr.dan çalışabilir yazısı alıcam. Peki 37 den doğuma kadar zamanda bir yazı vermiyor muyuz?
Doğumdan sonra doğum raporunu işyerine getirip vereceğiz, bu kısmıda anladım ama asıl anlamadığım şey eğer erken doğum yaparsam doğuma 3 hafta kala çıktım izne diyelm dönüşüm 4 ay sonra olmuyor mu? ne kadar erken doğum yaparsam dönüş sürem o kadar azalıyor mu? bu kısmı çözemiyorum.
Tsh aile hekimide bakabilir kiArkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Tsh aile hekimide bakabilir kiArkadaşlar çok moralim bozuk ya tsh değerime bakılmadı başta ilk hamileliğim olduğu için bende bilgisizdim ama kaç haftalık oldum artık bu saatten sonra ilaca başlasam da ne kadar etki eder bilmiyorum bunalıma girdim resmen bağkurum borçtan dolayı kullanılmıyor özele de gidiyorum dünya para şimdi tahlil için bir hafta daha bekleyeceğim doktora git ilaca başla çok geç kalınmış durumdayım inşallah bebeğim sağlıkla doğar
Cok biliyor allahim yaa6,07 çıktı dahiliyeye gittim oda sağlık ocağının testine göre müdahale etmem dedi
Arastirma hastanesi falan var mi sehirdeİşte bende onu anlamadım özel diye biraz yükleniyorlar gibi hissediyorum teşekkür ederim canım
Cnm bnmCanım benim başta 6 civarıydı. 100 mg lık ilaçla iki haftada düştü. Bana da devlet hastanesindeki doktor ilk üç ay ilaç kullanılmaz demişti. Dahiliyeye gittiğimde çok kızdı nasıl ilaç kullanılmaz diye. Hemen doktorumu değiştirdim ben de. Özele gitmeye başladım ondan sonra. Ama benim bu anlattıklarım 6 haftalıkken falan. Senin bu zamana kadar 6 olduysa çok yüksek değildir. Ayrıca bu tahlil tutumunu hiç anlayamıyorum. Ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıyorum. Doktora sonra kontrole götürüyorum.
ım magnezyum kullanıyomusunKizlar benim 2 gundur dinlenmeme ragmen karnim cok sertlesiyo.bebek bi yerde toplaniyor.doktora mesaj attim devam ederse yarin gel dedi.yarin gidicem sanirim.nst ye baglar belki.Insallah sanci degildirsanci cikarsa sanirim ilac basliyo kasilmalari azaltmak.icin.boyle bi.ilac kullanan var.mi
Kullaniyorum canim.hatta gunde 2.tane aldim ishal yapti.tek e indirdimCan
ım magnezyum kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?