2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yorulmadim ama sanki gaz vardı bide kabızlık gibi Bisey. Onlar mi yapıyor acaba dediniz gibi.
olabilir işte afedersin benim az bi gazım olsa acaip dikilio

Ben nevresimleri diktirdim 2 takım sizce yeter mi?
bir de pike takımı diktirdim.
Benimde 2 takım nevresim bikaç pikem var bi arkadasım çarsaf takımın olsun daha cok dedi kusarsa yastık kılıfı ve caraaf lazım oluo dedi
Kızlar üçüncüye oluyo bu. Kafam zonkluyo gibi. Bütün atsrdamarlarım coşmuş gibi hissediyorum. Nabzımı saydım 95 çıktı. Acaba tansiyonla mı ilgilidir. Sizde oldumu böyle bişey?
canım bende de ara ara oluodu böyle tansiyon aletim var bakıodum yüksek deildi ama önlem amaçlı limon sıkıp içiodum sonra boynumdaki agrının vurdugunu fark ettik bide dr stresten uzak dur haber bile izleme dedi bende artık kaçıorum öle yerler ve haberlerden

Aynen bendede oldu bayadır çekiyorum kabızlık oluyor bendede suluda beslensem aynı demekki genelde her hamilede oluyor çok aciyor sonra kolay değil valla Allah yardımcımız olsun.

Çok ilginc gebeler neden yiyemezmiş acaba bende çok severim baklayı

Bende 25 haftalığim ama bende daha el ayak şişlik olmadı ama bir haftada 4 kilo birden almışım çok şaşırdim ama acayip yorgunluk oluyor azıcık iş yapsam yoruluyorum sanırım biraz sulu beslensem iyi olacak yoksa bu kadar şişersek biraz zor doğururuz yandık
Gunaydin kizlar 25 haftalik hamileyim sabah kalktigimda el ve ayaklarimin sis oldugunu fark ettim sizinde elleriniz ayaklariniz sisiyor mu?

Aynen bendede oldu bayadır çekiyorum kabızlık oluyor bendede suluda beslensem aynı demekki genelde her hamilede oluyor çok aciyor sonra kolay değil valla Allah yardımcımız olsun.
Kabızlık yok canım bende rahat tuvalete çıkıyorum ama 1 gün çok zorlamışım şişti orası. Merhem aldım 1 tane sürüyorum her gün. Acısı geçti bir kaç güne şişlik de iner diye ümit ediyorum

Hiç sorma canım ya ben hala inanamıyorum valla.7. Haftalardan nerelere geldik Allah tamamına erdirsin. Yakında doğum şekilleri konuşulmaya başlanır valla çok heyecanlanıyorum:))
Hiç sorma canım ya ben hala inanamıyorum valla.7. Haftalardan nerelere geldik Allah tamamına erdirsin. Yakında doğum şekilleri konuşulmaya başlanır valla çok heyecanlanıyorum:))
Gerçekten çok çabuk zaman geçiyor daha dun gibi mide bulantısi mide yanmasiyla uğraşiyorduk şimdi doymak nedir bilmiyorum şiştikçe şişiyorum ben birde benim bebek popo aşagida duruyormuş donermi acaba daha once yan duruyordu şimdi popo aşağidaymiş

Bende heyecandan hic bakamiyorum ultrasona gıcık doktorlar resimde vermiyorlar bende 25 haftalığım poposu aşagıdaymış ama kıza benziyor dedi bizimkine ikincide kız olcak demekki sağlıklı olsun tabi hic farketmiyor

Canım kaç haftalıktın sen

Canım şimdi okudum diğer mesajlarını 25sin sanırım. Hala kıza benziyor demeleri .. allah allah neden netleşmedi ki hala. Yanlış da olsa bi teşhis konulmalıydı sanki şimdiye. Bebişe bak sen ne Nazlı çıkmış o öyle. Kızdır bence de kıza benziyo nazlı boncuk ))))

Kilo sanirim bende baya bi aldim bu ay pantalonlarim iyice dar gelmeye basladi cunku o yorgunluk bendrede var

Kızlar beşik konusunda çok kararsızım. Karar verip almam lazım artık ama bir türlü veremedim. Yardımcı olun. Çekmecesi olsun istiyorum çünkü dolabında yok. Odasında gömme dolap var, çekmecesiz. Ön parmaklıklar çıksın istiyorum. Sallanma şart mı bilmiyorum. İki model baya aklımda . Sizce hangisi? İkea olan 500 civarı, diğeri 1500 civarı. Ama 1 yıl falan daha fazla kullanır ve büyük bazası var. Bir de çilek var 500 o da ama çekmecesi yok ve ön parmaklıklar çıkmıyor.

Eklentiler

• IMG_1922.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1953.webp
    11 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1925.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 62
Bendede kramp oşdu ilk defa baldırımda aslında 1 ay once magnezyum tablet verdi ama ben hiç içmedim olmuyo diye şimdi arada içicem sanırım kalsiyum bazen az alıyrm onceden daha dikkatliydim onunda etkisi olabilir.
Magnezyum tableti hangi zaman aralıgında içiyorsunuz?

Canım benmde oluyor bazen pozisyon değiştiriyorlar sanırım içeri doğru olunca hareket hissetmiyoruz sende git bi sağlık ocağına kalp atışını dinle rahatlarsın ben öyle yaptım 2 gün daha Yok denecek kadar hareket etmedi sonra düzeldi hatta hemşirede dedi pozisyon değişmiş sanırım öncekinde burda değildi diye benimde basından beri problem yapıyorum ama artık yolunu buldum kalbini dinliyorum Doğum yapan arkadaşlar hergün duamdasınız hastaneden kucağınızda sağlıkla alacaksınız insallah sadece sabır Ve dua

Günaydın arkadaşlar beni sormuşsunuz sağolun, doktora gidip geliyoruz, amnioinfüzyon şu anda haftada 2 defa yapılıyor, su artık daha az duruyor bebek hareket ettikçe daha fazla gidiyor, hareket etse bi türlü su gelecek diye korkuyorum , etmese ayrı bi türlü korkuyorum. Hiç bir türlü mutlu olamıyorum, hormonlardan mı yaşadığım stresten mi bilmiyorum kaç gündür her şeye ağlıyorum. Su geldikçe geriliyorum , üzülüyorum Allah yardım etsin hepimize , inşallah sağlıklı olarak hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucaklarımıza.
Birde dün sabah ilk defa başım döndü sabah ve daha sonra gün boyu devam etti mesela yemek yemek için oturuyorum başım. 3-4 saniye dönüyor , uzanıyorum yine aynı şey , döndükten sonra tansiyon umu ölçtüm yüksek biraz, ama dönmediği , hareket etmediğim zaman normal. Yine yüksek seyrederse tansiyonum doktora gittiğimde idrar testi yaptırayım protein kaçağı varmı diye. Sizde de sürekli yatan arkadaşlar oldumu , oluyor mu böyle şeyler.

Zeynosrkn84 karalule Allah yardımcınız olsun, habersiz bırakmayın yazın fırsat buldukça dualardasınız.

Bana ayrı magnezyum vermedi gynoferra içinde var sanırım bir gün ilacı aksattim gece kramp girdi, şimdi daha düzenli alıyorum ama yani neden gece girer bu kramp ve o ne acıdır öyle allahım

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar.bol dinlenmeli bı gün olsun
Diycem ama nerde çalışınca haftasonu hep yoğun geçiyor.utu yapicak oturduğum yerde nasıl biter bu utuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…