2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım Allah yardımcın olsun

canım doktorun ne diyor... Kaçıncı haftaya kadar bu şekilde idare edermiş?
sürekli yatmaktan tansiyon düşüklüğü olur ameliyat olduğum dönemden biliyorum
lavaboya kalktığımda bile başım dönüyordu

Canim bence ikea olan beşiği de 2 sene kullanirsin en az.. 1000 lira fazla veermektense ilerde bebis buyuyunce daha güzel bi yatak alırsın çocuk yatağı.. bi de sallanma özelliği anneden anneye değişir ben sallamaya alıştırmak istemediğim için özellikle sallanmayan seçtim. Ama çalışan annesindir rahat etmek istersin sallanan bakabilirsin

Teşekkürler canım yorumun için. Mantıklı söylediklerin. İlerde daha güzel yatak alırım.

Hiç kullanmadım. Rahat bi kumaş değil miydi bu. 100 de 100 pamuk olunca??? Rahatsızlık veren tarafı nedir canım bunun. Tecrüben sıfır bu konuda
Ben saten kullandım ve memnun kalmadım hıı sen memnun kalmış olabilirsin ben ilk gebeliğimde kulladım. Bu sefer penye tercih edicem bilip bilmeden tecrübemi sorgulama

Canım çok geçmiş olsun inşallah görürüsün 30lu haftaları..bende yatıyorum sürekli benim başım dönmüyor ama kalp çarpıntısı oluyor sanırım yatmaktan ama sen yinede ihmal etme tansiyonunu sabah akşam ölç

Arkadaşlar kocaelinde oturan varmı biz buraya yeni taşındığımız için çarşılarını çok bilmiyorum bilen varsa nerelere gidelim alış veriş için yardımcı olabilirlermi

Aslında bize Sakaryada yakın alış veriş için oraya da gidebiliriz yani Sakaryada oturan arkadaşlardan da yardım alabiliriz biz alışverişe yeni başlıycaz

şikayetlerim artınca başlıyorum :) geçince tekrar başlayana kadar bırakıyorum

Bana ayrı magnezyum vermedi gynoferra içinde var sanırım bir gün ilacı aksattim gece kramp girdi, şimdi daha düzenli alıyorum ama yani neden gece girer bu kramp ve o ne acıdır öyle allahım
Gynoferon kullanıyorum içerisinde sadece demir ve eser miktarda folik asit var

Ben saten kullandım ve memnun kalmadım hıı sen memnun kalmış olabilirsin ben ilk gebeliğimde kulladım. Bu sefer penye tercih edicem bilip bilmeden tecrübemi sorgulama
Ya çok pardon gerçekten. Bir harfe bütün mesajımı yakmışsın:) tecrübeM sıfır yazdım aslında, yazdığımı sanmıştım daha doğrusu klavye azizliği üzgünüm Mesajın başında saten hiç kullanmadım yazdım zaten ordan anlayabilirdin kullanmadığımı aslında ama neyse dikkatten kaçmış sanırım. Tecrübem olsa buraya sorar mıyım

Neyse canım bende yardımcı olmak için sana yazmıştım çünkü ben kullandım memnun kalmadım ter çekmiyor canımşahsen tavsiye etmiyorum

Neyse ben tecrübenden faydalanayım yine de eğer öfke geçtiyse :))) terletiyor mu çok mu sağa sola kayıyor??? Şık duruyor ama kullanımı kötüyse almam asla

Neyse canım bende yardımcı olmak için sana yazmıştım çünkü ben kullandım memnun kalmadım ter çekmiyor canımşahsen tavsiye etmiyorum
Owwww yok kalsın o zaman. Sağol ya valla. sepetten çıkarıyorum direkt. Çünkü çok çok ter sorunumuz olacak doğumdan sonra .

Kizlar basur oldum yardim edin
Napayim
Oturamayacak kadar kotuyummm
Dr ilac vericek gidersem
Napayim
Akil verin bana nolur

Onceleri yan duruyordu şimdi poposu aşağıdaymış onun için tam goremedik bir turlu son gittiğimdede tam gozukmuyor ama kıza benziyor gibi dedi inşallah normal pozisyona doner birazcik donmus nede olsa onceden yan duruyodu artık sabahlari yuruyus yapayim diyorum belki hareket edersem doner minnakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…