Ne renk olucak odası?? Duvar kağıdı yarıya kadarmı? Ya biz hala karar veremedik. Bitince foto atarmısın ?
bende valiz hazırlayacağım canım :) siyah valizim hazır mavi valiz almadım. kızım olsa pembe alırdımben valizde alıcam bu pembe sert olanlardan :) orta boy yeter zaten :) normaldede kullanabileceğimiz bişi zaten ama güzel oluyor yani derli toplu :)
Kızlar iki gündür bebeğim çok az hareket ediyo endişelenmelimiyim sizce
kızlar hepinize teşekkür ederim.
aileler yönünden şanssız olsam da şükür eşim iyi birisi. hepsi bir arada olmuyor demekki...
buna da şükür.
kardeşimle bile paylaşamıyorum çoğu şeyi. burda yazmak içimi dökmek iyi geliyor.
iyi ki varsınız.
Benim arkadasim tum hamileliginde sigara icti. Yasi 41 di. Biraz da stresli bir hamileligi vardi ama bebek ve gelisimi cok iyi gidiyordu. Sob haftasinda hastalandi dr antibiyotik verdi. Bir cmt rutin kontrole gidiyor 34. Haftasinda hersey normal. Eve geliyor biraz uyuyor kalkiyor tuvalet ihtiyaci icin ve suyu geliyor tamamen. O gun dogum oldu. 2200gr 50cm dogdu bebis.kızlar merhaba bugun bi tanıdığım doğum yaptı 7 bucuk aylık 1700 doğdu bebeği kız grip olmuş doktoruda düşük dozlu grip ilacı vermiş sanırsam o ilaç neden oldu erken doğuma çunkü bebek plesantadan ayrılmış sakın ola ki grip falan olursanız ilaç içmeye kalkmayın Allah korusun erken doğumu tetikliyor ben migren hastasıyım ama parol bile içemiyorum korkumdan
Valizinde yer kalırsa neden olmasın :))))))))bebek yağını götürmek gerekir mi bilemedim :)
Hayırlı kandiller kızlarbugünden beri gaz sancısı cekiorum işin ilginci artık yemek de yiyemıorum bulantım var ve mide yanmam da cabası bazen korkuorum normal sancı mı çekiorum die ana bildigin gaz sancısı yürüyemıorum da karnım taş oluo oglum içerde gaz olan yerlere vuruo bugün agladım artık saglıkla şu 53 günü bitirip oglumu kucagıma alaydım bi daha ne canta ne hediyelik hiçbişe hazır değil
Hayırlı olsun canım. Bence en önemlisi eş gerisine mecburen katlanıyoruz. Eşin de çok düşünceli davranmış. Oğlumuz olsaydı biz de Göktuğ ya da Göktürk koyacaktık.kızlar hepinize teşekkür ederim.
aileler yönünden şanssız olsam da şükür eşim iyi birisi. hepsi bir arada olmuyor demekki...
buna da şükür.
kardeşimle bile paylaşamıyorum çoğu şeyi. burda yazmak içimi dökmek iyi geliyor.
iyi ki varsınız.
ortaboy uçak valizi :) eşim içinde bişeyler götürmek gerekir gibi bilgisayar şarj aletleri falanValizinde yer kalırsa neden olmasın :))))))))
Gece gaz sancısından ben de uyuyamadım. İnsan gaz olduğuna emin olsa çekecek sancıyı da gaz mıydı değil miydi karnım mı sertleşti derken sabah oldu.Hayırlı kandiller kızlarbugünden beri gaz sancısı cekiorum işin ilginci artık yemek de yiyemıorum bulantım var ve mide yanmam da cabası bazen korkuorum normal sancı mı çekiorum die ana bildigin gaz sancısı yürüyemıorum da karnım taş oluo oglum içerde gaz olan yerlere vuruo bugün agladım artık saglıkla şu 53 günü bitirip oglumu kucagıma alaydım bi daha ne canta ne hediyelik hiçbişe hazır değil
taşıdılar mı bizi nolduk yaaa :)
Bardak altligini abartmis olabilirim daha kucuk aslinda.Karnımda sertlik oluyor sanki bardak altlıgi buyuklugunde bir bolge gibi dusunun. Sonra dokunuyorum oraya seviyirum ittiriyorum falan kayboluyor baska yere geciyor. Acaba neresi diye dusunuyordum. Bugun arkadasim kafasi o dedi. Sizde de oluyor mu kafasi mi gercekten? Cook guzel ya..
geçen bende elim karnımda hareketini beklerken elini hissettim.Avucumun içinden kaydı gitti resmen,inanılmaz bir duyguydu.artık her hareketlerini hissederiz yavaş yavaşKarnımda sertlik oluyor sanki bardak altlıgi buyuklugunde bir bolge gibi dusunun. Sonra dokunuyorum oraya seviyirum ittiriyorum falan kayboluyor baska yere geciyor. Acaba neresi diye dusunuyordum. Bugun arkadasim kafasi o dedi. Sizde de oluyor mu kafasi mi gercekten? Cook guzel ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?