2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar iki gündür bebeğim çok az hareket ediyo endişelenmelimiyim sizce

Ne renk olucak odası?? Duvar kağıdı yarıya kadarmı? Ya biz hala karar veremedik. Bitince foto atarmısın ?

mobilyası beyaz, odasıda beyaza boyanacak, beşiğin arkasında duvar kağıdı pempe üzerine beyaz bulutlar yada yıldızlar yada şeritler tarzı bir kağıt alıcam daha almadım, yanı tek duvar kağıt olucak gerisi beyaz boya olucak, perdesi beyaz, fonları pembe olacak, halısıda pembe kenarları beyaz şerit ortasında adı yazacak halının başındada prenses tacı olucak aynı halı modelinden prenses tacı olan pembe beyaz avizesi olucak, bunlar kesin karar verdiklerimiz, birde belki duvarın ortasından bi karış kalınlığı olan mobilyadan şerit yapıyorlar üzerinede gene şekiller baskılar oluyor belki gümüş rengi öyle bişey ekleyebilirim ama onda net değiliz, hepsi geldikçe foto atarım buraya fikir olur, odasını atarım canım :)

ben valizde alıcam bu pembe sert olanlardan :) orta boy yeter zaten :) normaldede kullanabileceğimiz bişi zaten ama güzel oluyor yani derli toplu :)
bende valiz hazırlayacağım canım :) siyah valizim hazır mavi valiz almadım. kızım olsa pembe alırdım

Kızlar iki gündür bebeğim çok az hareket ediyo endişelenmelimiyim sizce

Say canım hareketlerini. İlk hareketinden sonra (illaki tekme olmak zorunda deil, dönme, itmede olur) saati not et ve saymaya başla yaz bi kenara 1-2-3... diye. 10. hareketinde tekrar saatine bak, eğer 2 saati aşmışsa, tatlı bişeyler ye baştan yap. Yine olmuyorsa bi doktoru ara bakalım. Biz geçen hafta kıpırdamıyor diye gittik, meğer poposunu dönmüş iç organlarımı tekmeliyormuş. Doktor hissetmemen normal dedi, gördük gayet iyiydi. Gördük dediğime bakma bir avuç popo gördük sadece :)

Canım çok sıkıntı çektin bu ara ama sonu güzel oldu
Allah ağız tadıyla bebişinle oturmayı nasip etsin
Göktuğ çok güzel bir isim ...

Benim arkadasim tum hamileliginde sigara icti. Yasi 41 di. Biraz da stresli bir hamileligi vardi ama bebek ve gelisimi cok iyi gidiyordu. Sob haftasinda hastalandi dr antibiyotik verdi. Bir cmt rutin kontrole gidiyor 34. Haftasinda hersey normal. Eve geliyor biraz uyuyor kalkiyor tuvalet ihtiyaci icin ve suyu geliyor tamamen. O gun dogum oldu. 2200gr 50cm dogdu bebis.
Hangisi etkili oldu erken dogumda bilmiyorum belki ust uste gelmiistir hersey

Al benden de o kadar daha izne ayrılmama 16 gün var ondan sonra inşallah başlayacağım
çok mu rahatım ne...neyse doktor kontrolünden sonra herşey her an değişebilir

H
Hayırlı olsun canım. Bence en önemlisi eş gerisine mecburen katlanıyoruz. Eşin de çok düşünceli davranmış. Oğlumuz olsaydı biz de Göktuğ ya da Göktürk koyacaktık.

ay bugünlerde ilk 3 ayda ki belirtileri yaşıyor gibiyim, sabah bulantıları oluyor arada, sürekli uyku hali var. Akşam 22:00 civarı en geç uyur oldum :)
son trimesterde böyle mi oluyor acaba?

Gece gaz sancısından ben de uyuyamadım. İnsan gaz olduğuna emin olsa çekecek sancıyı da gaz mıydı değil miydi karnım mı sertleşti derken sabah oldu.

Hayırlı kandiller kızlar..Rabbim kandili ve üç ayları istifade ederek geçirebilmeyi nasip etsin inşallah..
D Degemen çok geçmiş olsun,maalesef bazen görünmez kazalar olabiliyor.Bebiş etkilenmemiştir inşallah
@BahaRaslan99 çok hoş olmuş eşinin jesti,maşallah..Allah mutluluğunuzu daim etsin

Karnımda sertlik oluyor sanki bardak altlıgi buyuklugunde bir bolge gibi dusunun. Sonra dokunuyorum oraya seviyirum ittiriyorum falan kayboluyor baska yere geciyor. Acaba neresi diye dusunuyordum. Bugun arkadasim kafasi o dedi. Sizde de oluyor mu kafasi mi gercekten? Cook guzel ya..

ben bugün dayanamayıp yine ciciler aldım lcw den. istanbul a özel 50 tl alşverişe 15 tl indirim vardı.aşağıdakilerin hepsini 35,85 TL ye aldım.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Alıntısı2.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Alıntısı3.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 97
Bardak altligini abartmis olabilirim daha kucuk aslinda.

geçen bende elim karnımda hareketini beklerken elini hissettim.Avucumun içinden kaydı gitti resmen,inanılmaz bir duyguydu.artık her hareketlerini hissederiz yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…