2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım genelde iki hafta önce oluyor sezeryan, herşey yolundaysa 38de alıyorlar bazen 37de oluyor kuzenim öyle oldu benim 8 nisanda nst var sanırım daha net bi bilgi verir nstden sonra

Bizi de bilgilendirirsin, şimdiden hakkında hayırlısı

ben bugün dayanamayıp yine ciciler aldım lcw den. istanbul a özel 50 tl alşverişe 15 tl indirim vardı.aşağıdakilerin hepsini 35,85 TL ye aldım.
Çok güzellermiş güle güle giysin bebiş. Ben de kendime yasak koydum ama çok tatlı şeyler var yaa. Her gören çok almışsın artık alma diyor. Ben de iç geçirip almamaya çalışıyorum artık

Sigara da plesantanin erken ayrılmasını sağlıyor bence asıl sıkıntı odur. Hamilelik öncesi sigara tiryakisi olan biri olarak çok araştırmıştım.. bebegime ve kendime yaptığım en güzel sey sigarayı bırakmakti.

Son düzenleme:
Bu arada kızlar size de sormuştum sleepy nasıl prima mi alsam sleepy mi diye. En sonunda ucuz olduğu icin sleepy e karar vermiştim az önce bir kargo geldi sürpriz kargo ablamdan. Prima premiumun yenidogan setini almış. 1 numara 2 numara alt açma ve islak mendilerden oluşuyor. O kadar mutlu oldum ki.

Ben de tam yanlış sayfaya girdim diye çıkmaya çalışıyırdum ki baktım tanıdık herkes:))) gelmiş bizim bebişler :)

canım güle güle kullan. Ama ilerleyen dönem için bence sleepy i muhakkak dene. Hem yerli malı,hem de kaliteli diyorlar. O kadar para verip prima almaya gerek yok. Tabii birazda bebişin totosuna göre hareket edicez ama ben mecbur kalmadıkça prima kullanmayı düşünmüyorum

ayyy elbiseye bayıldım ne kadar şirin olur içinde
güle güle kullansın bebişin çok da uyguna almışsın
teşekkürler canım. Allah izin verirse kurban bayramında giydirmek için aldım elbiseyi

ay bugünlerde ilk 3 ayda ki belirtileri yaşıyor gibiyim, sabah bulantıları oluyor arada, sürekli uyku hali var. Akşam 22:00 civarı en geç uyur oldum :)
son trimesterde böyle mi oluyor acaba?
al bende okadar ya

Gece gaz sancısından ben de uyuyamadım. İnsan gaz olduğuna emin olsa çekecek sancıyı da gaz mıydı değil miydi karnım mı sertleşti derken sabah oldu.
heh bende aynı öyleyim sürekli endişe hadi oglum bi tekme hadi diyene kadar gerim gerim geriliorum

Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcam

kızlar termos alan var mı aranızda? İş arkadaşım doğum izninden döndü, gerekli olduğunu söyledi. Özellikle hastaneye kontrole gittiğinde emzirecek bir yer olmadığı için mama veriyormuş biberonla.

Kızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum

Kızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum

Aynı anda bende iki taraftada hissediyorum ama titreme çırpınma hissetmedim, onu kontrole gittiğinde Dr. söyle bence

Aynı anda bende iki taraftada hissediyorum ama titreme çırpınma hissetmedim, onu kontrole gittiğinde Dr. söyle bence

Evet canım sorarsam buraya da yazarım sanki böyle bi kuş çırpınması gibi hareketleri var onun ne olduğunu çözemedim hala

Canım ben alsam sleepy alırdım primaya para yetistiremem zaten. Ama o zamana kadar sleepy nin lansman fiyatı değişebilir

ay bugünlerde ilk 3 ayda ki belirtileri yaşıyor gibiyim, sabah bulantıları oluyor arada, sürekli uyku hali var. Akşam 22:00 civarı en geç uyur oldum :)
son trimesterde böyle mi oluyor acaba?
son 3 ay ilk 3 ayın tekrarı oluyor derlerdi... gerçekten öyleymiş... bazı şeylere midem bulanıyor.. yine uykusuzluk hali sürekli... çabuk yorulmak , moral değişikliği ve s... hep aynılarını yaşıyorum...

Canım ben bugün aynı şeyleri doktoruma sordum ritmik hareketlerin hıçkırık olduğunu söyledi ve yan yatıyor kafası solda popo kısmı sağda eller ayaklar sürekli çalışıyor o yüzden iki taraftan hissediyormuşum

İlk 3 aya ek olarak hemoroid belirtisi, mide yanması ve koca bir göbek dahil etmişler

O zaman desene bizim oğlanı sürekli hıçkırık tutuyor sen de mi aynı şeyi yaşıyorsun canım

Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcam

Tamam yan yatınca hissediyosan problem yok. Dediğim gibi pozisyonundan kaynaklıdır. Sıkma canını. Tecrübe ettim ben biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…