- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Evet canım genelde iki hafta önce oluyor sezeryan, herşey yolundaysa 38de alıyorlar bazen 37de oluyor kuzenim öyle oldu benim 8 nisanda nst var sanırım daha net bi bilgi verir nstden sonra
Çok güzellermiş güle güle giysin bebiş. Ben de kendime yasak koydum ama çok tatlı şeyler var yaa. Her gören çok almışsın artık alma diyor. Ben de iç geçirip almamaya çalışıyorum artıkben bugün dayanamayıp yine ciciler aldım lcw den. istanbul a özel 50 tl alşverişe 15 tl indirim vardı.aşağıdakilerin hepsini 35,85 TL ye aldım.
Sigara da plesantanin erken ayrılmasını sağlıyor bence asıl sıkıntı odur. Hamilelik öncesi sigara tiryakisi olan biri olarak çok araştırmıştım.. bebegime ve kendime yaptığım en güzel sey sigarayı bırakmakti.Benim arkadasim tum hamileliginde sigara icti. Yasi 41 di. Biraz da stresli bir hamileligi vardi ama bebek ve gelisimi cok iyi gidiyordu. Sob haftasinda hastalandi dr antibiyotik verdi. Bir cmt rutin kontrole gidiyor 34. Haftasinda hersey normal. Eve geliyor biraz uyuyor kalkiyor tuvalet ihtiyaci icin ve suyu geliyor tamamen. O gun dogum oldu. 2200gr 50cm dogdu bebis.
Hangisi etkili oldu erken dogumda bilmiyorum belki ust uste gelmiistir hersey
ben bugün dayanamayıp yine ciciler aldım lcw den. istanbul a özel 50 tl alşverişe 15 tl indirim vardı.aşağıdakilerin hepsini 35,85 TL ye aldım.
canım güle güle kullan. Ama ilerleyen dönem için bence sleepy i muhakkak dene. Hem yerli malı,hem de kaliteli diyorlar. O kadar para verip prima almaya gerek yok. Tabii birazda bebişin totosuna göre hareket edicez ama ben mecbur kalmadıkça prima kullanmayı düşünmüyorumBu arada kızlar size de sormuştum sleepy nasıl prima mi alsam sleepy mi diye. En sonunda ucuz olduğu icin sleepy e karar vermiştim az önce bir kargo geldi sürpriz kargo ablamdan. Prima premiumun yenidogan setini almış. 1 numara 2 numara alt açma ve islak mendilerden oluşuyor. O kadar mutlu oldum ki.
teşekkürler canım. Allah izin verirse kurban bayramında giydirmek için aldım elbiseyiayyy elbiseye bayıldım ne kadar şirin olur içinde
güle güle kullansın bebişin çok da uyguna almışsın
al bende okadar yaay bugünlerde ilk 3 ayda ki belirtileri yaşıyor gibiyim, sabah bulantıları oluyor arada, sürekli uyku hali var. Akşam 22:00 civarı en geç uyur oldum :)
son trimesterde böyle mi oluyor acaba?
heh bende aynı öyleyim sürekli endişe hadi oglum bi tekme hadi diyene kadar gerim gerim geriliorumGece gaz sancısından ben de uyuyamadım. İnsan gaz olduğuna emin olsa çekecek sancıyı da gaz mıydı değil miydi karnım mı sertleşti derken sabah oldu.
Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcamSay canım hareketlerini. İlk hareketinden sonra (illaki tekme olmak zorunda deil, dönme, itmede olur) saati not et ve saymaya başla yaz bi kenara 1-2-3... diye. 10. hareketinde tekrar saatine bak, eğer 2 saati aşmışsa, tatlı bişeyler ye baştan yap. Yine olmuyorsa bi doktoru ara bakalım. Biz geçen hafta kıpırdamıyor diye gittik, meğer poposunu dönmüş iç organlarımı tekmeliyormuş. Doktor hissetmemen normal dedi, gördük gayet iyiydi. Gördük dediğime bakma bir avuç popo gördük sadece :)
Kızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum
Aynı anda bende iki taraftada hissediyorum ama titreme çırpınma hissetmedim, onu kontrole gittiğinde Dr. söyle bence
aynen canım arkadaşın dediği gibi bende onu kullanıyorumcanım ben telimde kullanıyorum hamilelik ve gebelik takibi diye pembe bir kadın karnınıda kalp var 4,5 oranı :)
Canım ben alsam sleepy alırdım primaya para yetistiremem zaten. Ama o zamana kadar sleepy nin lansman fiyatı değişebilircanım güle güle kullan. Ama ilerleyen dönem için bence sleepy i muhakkak dene. Hem yerli malı,hem de kaliteli diyorlar. O kadar para verip prima almaya gerek yok. Tabii birazda bebişin totosuna göre hareket edicez ama ben mecbur kalmadıkça prima kullanmayı düşünmüyorum
teşekkürler canım. Allah izin verirse kurban bayramında giydirmek için aldım elbiseyi
son 3 ay ilk 3 ayın tekrarı oluyor derlerdi... gerçekten öyleymiş... bazı şeylere midem bulanıyor.. yine uykusuzluk hali sürekli... çabuk yorulmak , moral değişikliği ve s... hep aynılarını yaşıyorum...ay bugünlerde ilk 3 ayda ki belirtileri yaşıyor gibiyim, sabah bulantıları oluyor arada, sürekli uyku hali var. Akşam 22:00 civarı en geç uyur oldum :)
son trimesterde böyle mi oluyor acaba?
Canım ben bugün aynı şeyleri doktoruma sordum ritmik hareketlerin hıçkırık olduğunu söyledi ve yan yatıyor kafası solda popo kısmı sağda eller ayaklar sürekli çalışıyor o yüzden iki taraftan hissediyormuşumKızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum
son 3 ay ilk 3 ayın tekrarı oluyor derlerdi... gerçekten öyleymiş... bazı şeylere midem bulanıyor.. yine uykusuzluk hali sürekli... çabuk yorulmak , moral değişikliği ve s... hep aynılarını yaşıyorum...
O zaman desene bizim oğlanı sürekli hıçkırık tutuyorCanım ben bugün aynı şeyleri doktoruma sordum ritmik hareketlerin hıçkırık olduğunu söyledi ve yan yatıyor kafası solda popo kısmı sağda eller ayaklar sürekli çalışıyor o yüzden iki taraftan hissediyormuşum
Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?