2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çatlak bendede oluşmuş azcık yağ sürmede üşendim arada sürmedim sizce badem yağı mı Hindistan cevizi yağı mı ikisini de kullansam nasıl olur

Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrbende tadini cikariyorum Azz kaldii valla bu günleri özlüyecegizz cok güzel bir duygu hamilelikkk
Giyerken biraz idare ediyorum da şimdilik, çıkarırken eşime söylememe bile gerek yok. Biliyor bitik bi durumda eve döndüğümü :))) karnındaki kıpırtısını asla unutamayacaksın. Hepsini unutursun bunu unutmazsın diyorlar.

Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize

Kızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.

bence hic bekleme git bir an once canim kan normal degilki insallah birsey yoktr ama ihmal etme

Allah Allah.bana doktorum bi ay önce enfeksiyon var demişti. Sık sık iltihap gibi akıntım oluyor.bugün de çok az kanamam oldu.geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti ama şimdi sizin gibi bi durumum olabilir mi diye düşündüm ......

Birde inşallah bi sıkıntı olmaz iyi haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:
bence hic bekleme git bir an once canim kan normal degilki insallah birsey yoktr ama ihmal etme

Ya eşim de evde değil hemen gelme durumu yok o yüzden ayağım çekmiyo ama çokta tedirgin oldum =(

Çok mu azalmış ki suyun inşallah güzel haberler alırsın canım iğneni olmuşsun ama her ihtimale karşı.. yine de bekler inşallah bebisin

Bence ihmal etme git canim

Inşallah iyi olursun canım hastanede serumlarla toparlarsın.

B Bsyo bence de hic beklemeden gidin doktor görüşü her zaman farklidir. Insallah onemli bisey degildir ama ihmal etmeyin
E Esmer sekerim cok gecmis olsun inşallah bebis zamanini bekler ama en azindan kritik donem gecmis hafta olarak, ciger gelistirici de etkisini gosterirse bebis sag saglim dogar

Doktorunu arayıp sorsan?

çatlakların temel nedi kalsiyum seviyesinin düşmesiymiş canım büyümeyle birliktede olunca içerden kalsiyum takviyesi bolca dışardan kremlerle e vitamini başka yapılabilecek pek bişey yok
Kalsiyum mu bende kaçınılmaz o vakit. Yoğurt süte mide tepkim aşırı. Dereotu yiyim bari :)

Azsa Doğumdan sonra belli olmaz insallah vazelin diyorlar en doğal yöntem dene ben sürüyorum duştan sonra kalanı da göğs kısmına sürüyorum
Ben çörekotu yağı badem yağı ve saf zeytin yağı karışımı yaptım her duş sonrası ve arada da hindistancevizi yağı sürüyorum. Bizde var derken ailede var. Şuan bende yok galiba görmedim:)

Birgün nete girmezsem özlüyorum sizi bir de ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum felaket bir baş ağrısı uyutmuyor sonrasında uyuyorum ve baş kısmım sırılsıklam uyanıyorum sizde de oluyormu
Şeker var mi sizde.bende cikti.ter ondan olabilir

Ayni ben.tabaga yemek koyacak gucu bulamiyorum.
Birde dogum tarihlerimiz ayni olacak.bizinde1 Haziran
Sanirim Zehra Çimen ime o tarihte kavusacagim inş.

kızlar biraz alışveriş çılgınlığına başladım da unibaby yenidoğan ıslak mendilleri 30 lu alsam bi sıkıntı olur mu, çok mu fazla ki,? buarada ilk bi kaç ay evdeyken pamuk ve su kullanmayı dışarda ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum..

Günaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik. Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun

oooo çok güzel... güle güle giysin bebişin ...

canım çok geçmiş olsun üzülme
bak hazelnut haftalardır mücadele ediyor..İnşallah seninki de birkaç hafta daha dayanır..
Olmazsa amnifüsyon yapılır bebeğin gelişimi tamamlanana kadar anne karnında saklanır..
inşallah su fazla gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…