Giyerken biraz idare ediyorum da şimdilik, çıkarırken eşime söylememe bile gerek yok. Biliyor bitik bi durumda eve döndüğümü :))) karnındaki kıpırtısını asla unutamayacaksın. Hepsini unutursun bunu unutmazsın diyorlar.Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrbende tadini cikariyorum Azz kaldii valla bu günleri özlüyecegizz cok güzel bir duygu hamilelikkk
bence hic bekleme git bir an once canim kan normal degilki insallah birsey yoktr ama ihmal etmeKızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
bence hic bekleme git bir an once canim kan normal degilki insallah birsey yoktr ama ihmal etme
Çok mu azalmış ki suyun inşallah güzel haberler alırsın canım iğneni olmuşsun ama her ihtimale karşı.. yine de bekler inşallah bebisinIyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
Bence ihmal etme git canimKızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Inşallah iyi olursun canım hastanede serumlarla toparlarsın.Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
Azsa Doğumdan sonra belli olmaz insallah vazelin diyorlar en doğal yöntem dene ben sürüyorum duştan sonra kalanı da göğs kısmına sürüyorumBacaklarım yokuş ve merdivenlerde ölüyor olabilir:) çatlak az da olsa bizde var napsam ki:)
Doktorunu arayıp sorsan?Kızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Kalsiyum muçatlakların temel nedi kalsiyum seviyesinin düşmesiymiş canım büyümeyle birliktede olunca içerden kalsiyum takviyesi bolca dışardan kremlerle e vitamini başka yapılabilecek pek bişey yok
Ben çörekotu yağı badem yağı ve saf zeytin yağı karışımı yaptım her duş sonrası ve arada da hindistancevizi yağı sürüyorum. Bizde var derken ailede var. Şuan bende yok galiba görmedim:)Azsa Doğumdan sonra belli olmaz insallah vazelin diyorlar en doğal yöntem dene ben sürüyorum duştan sonra kalanı da göğs kısmına sürüyorum
Şeker var mi sizde.bende cikti.ter ondan olabilirBirgün nete girmezsem özlüyorum sizi bir de ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum felaket bir baş ağrısı uyutmuyor sonrasında uyuyorum ve baş kısmım sırılsıklam uyanıyorum sizde de oluyormu
Ayni ben.tabaga yemek koyacak gucu bulamiyorum.Hanımlar günaydııııııın. Bişey sorsam. Sabah sabah moral bozmak gibi olucak da catlaklara noldu bizim??? Hala teşrif etmediler. Çatladık da henüz biz mi fark edemedik??? Bişey daha sorcam bu önemli benim içinelimin kolumun hiç hali yok. Yani duş alırken saçlarımı şampuanlıycam kolum can çekişiyo sanki o derece. Sizde durum nasıl??
Maşallahh:) ya benim hiç hareket kısıtlamam yok hamileliğin tadını çıkaramayanlardanım, ilk defa yürüyüşte parkuru bitirmekte zorlandım bugün nerdeeee çoraplarımı giyememek karın çevremi en geniş yerinden ölçtüm 90 cm.
Günaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik.Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun
Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?