- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Sor da bize mutlaka söyle. Korse alırız ona göre. Dikişler karında olacağı için sezeryan olursam takabilir miyim bilmiyorum.Benim sezeryan olacağı için sağlıkla ilgili problem olur mu onu bilemedim. Sorcam doktora haftaya bakalım ne dicek. Bu arada 500 gram almışım bu hafta. Öğle yemeği yemeyince insan almıyormuş kilotansiyonum da 10/6 civarı hep.
İşte o yüzden bende tereddüt ettim. İlk zamanlar sadece yürüyüşe müsade edebilir karın hareketleri falan ilk 6 ay yasakmış. Arkadaşım gülemiyordum o kadar hassasiyet vardı diyoSor da bize mutlaka söyle. Korse alırız ona göre. Dikişler karında olacağı için sezeryan olursam takabilir miyim bilmiyorum.
Sagol canimKizlar hepinizin sectigi isimler cok cok guzel. Hic oyle sacma sapan telaffuzu zor ,anlami belirsiz isim secen yok.
@kelebekmrve canim senin kiz elif demi?
kardelen2558 sen kiza gokce demis miydin hic? Goktug alp ve gokce. Gokce listende yoksa zehra nil guzelmis.
Rica ederim takılırsan sor yine cizerekte gösteririmYine de biseyler anladim sagolasin canim benim :))
Arada banada oluyo sonra bi ateş basıyor su gibi oluyorum sende de oluyor mu öyleKızlar iyi hafta sonları herkese..
Nabzım arada artıyo, beynim zonkluyo gibi oluyodu zaten. Tansiyon aleti aldım ölçüyorum hergün. Tansiyonum normal çıkıyo da nabzımın normali 70 falandır. Şimdi yine kötü hissettim ölçeyim dedim 107 çıktı. Noluyo böyle anlamadım gitti :)
çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi. Stres yapma hissediyorsan ordadır canım çok aklın takılırsa git tabi doktora.Dün eminonune alisverise gitmistik cok yorulmusum. Bugün dinlenirim diyodum sabah erkenden arabayla kaza yaptim. Kenarda dururken sehirlerarasi otobus geldi benim tarafimdan komple gocertti arabayi. Baya strese girdim tabi. Tutanak fln filan derken de üşüdüm cok. Gun boyu kasiklarim agridi ama sukur ki hareket ediyo bebek. Insallah bisey olamistir diye aklim orda hep
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
37. Haftadan sonra umarım aynı fikride olursun :)Hanımlar günaydııııııın. Bişey sorsam. Sabah sabah moral bozmak gibi olucak da catlaklara noldu bizim??? Hala teşrif etmediler. Çatladık da henüz biz mi fark edemedik??? Bişey daha sorcam bu önemli benim içinelimin kolumun hiç hali yok. Yani duş alırken saçlarımı şampuanlıycam kolum can çekişiyo sanki o derece. Sizde durum nasıl??
Elya hic duymamistim ve bence cok guzrl geliyor kulagaEvet canimcim Elif olacak ama bu ara yanina elya dami koysaki konusluyo amcasi isdedi de bilemiyorum cennetteki cicek demkmis iki isime hep karsiydim ama bilmiyorum
Hmmmm. Sen Daha dur diyosun yani:)37. Haftadan sonra umarım aynı fikride olursun :)
Ablam da karnına tüy dahi konduramıyordu. Belki hafiften sarılabilir çarşaf başörtüsü falanla.İşte o yüzden bende tereddüt ettim. İlk zamanlar sadece yürüyüşe müsade edebilir karın hareketleri falan ilk 6 ay yasakmış. Arkadaşım gülemiyordum o kadar hassasiyet vardı diyo
Tek bende oluyor sanıyorum ben de ... bacaklarım da bazen öyle can çekişiyor dediğin gibi ... çatlak Yok bende de şükür... annem ve ablalarımda da olmamış hiç o yüzden şanslıyım:)Hanımlar günaydııııııın. Bişey sorsam. Sabah sabah moral bozmak gibi olucak da catlaklara noldu bizim??? Hala teşrif etmediler. Çatladık da henüz biz mi fark edemedik??? Bişey daha sorcam bu önemli benim içinelimin kolumun hiç hali yok. Yani duş alırken saçlarımı şampuanlıycam kolum can çekişiyo sanki o derece. Sizde durum nasıl??
Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrBen de yalnız olmadığıma sevindim. Biraz bencilce ama affetdemek ki 2 aya kadar geçicek bu açıdan sevindim yoksa depresyona giricem. Ayakkabı giymem bile çok sorun. Geçen haftaya göre iki kat arttı kısıtlar. Her hafta yetimi kaybediyorum :)))
Cok sagol cnm dun dinlendim baya biraz kafayi da dagittim gecti şükür.bebis de hareketli ustunde durmadim daha. Allah korudu vallaçok geçmiş olsun Allah korumuş sizi. Stres yapma hissediyorsan ordadır canım çok aklın takılırsa git tabi doktora.
:) ya benim hiç hareket kısıtlamam yok hamileliğin tadını çıkaramayanlardanım, ilk defa yürüyüşte parkuru bitirmekte zorlandım bugün nerdeeee çoraplarımı giyememek karın çevremi en geniş yerinden ölçtüm 90 cm.Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrbende tadini cikariyorum Azz kaldii valla bu günleri özlüyecegizz cok güzel bir duygu hamilelikkk
Bacaklarım yokuş ve merdivenlerde ölüyor olabilir:) çatlak az da olsa bizde var napsam ki:)Tek bende oluyor sanıyorum ben de ... bacaklarım da bazen öyle can çekişiyor dediğin gibi ... çatlak Yok bende de şükür... annem ve ablalarımda da olmamış hiç o yüzden şanslıyım:)
çatlakların temel nedi kalsiyum seviyesinin düşmesiymiş canım büyümeyle birliktede olunca içerden kalsiyum takviyesi bolca dışardan kremlerle e vitamini başka yapılabilecek pek bişey yokBacaklarım yokuş ve merdivenlerde ölüyor olabilir:) çatlak az da olsa bizde var napsam ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?