2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sor da bize mutlaka söyle. Korse alırız ona göre. Dikişler karında olacağı için sezeryan olursam takabilir miyim bilmiyorum.

Sor da bize mutlaka söyle. Korse alırız ona göre. Dikişler karında olacağı için sezeryan olursam takabilir miyim bilmiyorum.
İşte o yüzden bende tereddüt ettim. İlk zamanlar sadece yürüyüşe müsade edebilir karın hareketleri falan ilk 6 ay yasakmış. Arkadaşım gülemiyordum o kadar hassasiyet vardı diyo

Sagol canimgokce aslinda daha uyumlu esim de olsun diyo.esim.Türk isimlerini cok seviyo.erkek icin tamm.oyle.koyalim dedim.kiz da Kuran da gecen isimlerden olsun istedim..bakalim kararsizimzehra hz.fatima nin lakabi o yuzden istiyorum ve sade guzel bi isim.serra da Kuran da geciyi 2 surede.anlami bollul bereket.onda son zamanlarda hosuma gidiyo.ama.kararim.değişebilir yine

Arada banada oluyo sonra bi ateş basıyor su gibi oluyorum sende de oluyor mu öyle

çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi. Stres yapma hissediyorsan ordadır canım çok aklın takılırsa git tabi doktora.

37. Haftadan sonra umarım aynı fikride olursun :)

İşte o yüzden bende tereddüt ettim. İlk zamanlar sadece yürüyüşe müsade edebilir karın hareketleri falan ilk 6 ay yasakmış. Arkadaşım gülemiyordum o kadar hassasiyet vardı diyo
Ablam da karnına tüy dahi konduramıyordu. Belki hafiften sarılabilir çarşaf başörtüsü falanla.

Tek bende oluyor sanıyorum ben de ... bacaklarım da bazen öyle can çekişiyor dediğin gibi ... çatlak Yok bende de şükür... annem ve ablalarımda da olmamış hiç o yüzden şanslıyım:)

Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrbende tadini cikariyorum Azz kaldii valla bu günleri özlüyecegizz cok güzel bir duygu hamilelikkk

çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi. Stres yapma hissediyorsan ordadır canım çok aklın takılırsa git tabi doktora.
Cok sagol cnm dun dinlendim baya biraz kafayi da dagittim gecti şükür.bebis de hareketli ustunde durmadim daha. Allah korudu valla

Benim corap ve ayakkabilarimi esim giydiriyorrbende tadini cikariyorum Azz kaldii valla bu günleri özlüyecegizz cok güzel bir duygu hamilelikkk
:) ya benim hiç hareket kısıtlamam yok hamileliğin tadını çıkaramayanlardanım, ilk defa yürüyüşte parkuru bitirmekte zorlandım bugün nerdeeee çoraplarımı giyememek karın çevremi en geniş yerinden ölçtüm 90 cm.

Tek bende oluyor sanıyorum ben de ... bacaklarım da bazen öyle can çekişiyor dediğin gibi ... çatlak Yok bende de şükür... annem ve ablalarımda da olmamış hiç o yüzden şanslıyım:)
Bacaklarım yokuş ve merdivenlerde ölüyor olabilir:) çatlak az da olsa bizde var napsam ki:)

Bacaklarım yokuş ve merdivenlerde ölüyor olabilir:) çatlak az da olsa bizde var napsam ki:)
çatlakların temel nedi kalsiyum seviyesinin düşmesiymiş canım büyümeyle birliktede olunca içerden kalsiyum takviyesi bolca dışardan kremlerle e vitamini başka yapılabilecek pek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…