2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım bence hemen doktora gitmelisin... bu haftalarda kan gelmesi iyiye işaret değil
enfeksiyon kaynaklı bile olsa tedavi olman gerek

Sevindim senin adına

Ayni ben.tabaga yemek koyacak gucu bulamiyorum.
Birde dogum tarihlerimiz ayni olacak.bizinde1 Haziran
Sanirim Zehra Çimen ime o tarihte kavusacagim inş.
İsmi gzl. Zehra ismini seviyorum :) sezeryan mı normal mi? Ya kuzum bi doğsaydı hayırlısıyla. Son iki ay uyku bile uyuyamayacağa benziyorum. Çünkü ağrılar ağrılar

Bnm eş hala karar vermedi. Bizim isim aşaması uzun sürecek galiba..Sizin isimlerde birbirinden güzel.

Günaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik. Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun

Pek güzelmiş. Hesaplı ya da almissin. Mevlüt fotolari paylasacagimiz günleri de görürüz inşallah.

Çok geçmiş olsun. İnş durumun düzelir cnm

Kızlar bugün e bebekten tahterevalli Toro modelini aldık. Normalde 1050 TL . Her 150 TL'ye 50 TL hediye çeki verdiği için bize hesaplı ya geldi. 100 TL'ye de baby plusun temassız ateş olcerini alıp çekleri 8e tamamladık. Yani 700e geldi. İçinde uyku seti cibinlik yatak yorgan da dahil. 70a 129 cm. Sallanabiliyor ve anne yani olabiliyor..Haftaya da ceklerimi harciycam. Bebisin eksiklerini tamamliycam..

Cok guzel ve kullanisli canim.hayirli olsunbaya uygun a da gelmis..benim de 2 bebe olmasa idi bunlardan dusunyodum

Arkadaşlar biz 38 haftada doğum yapsak kaç hafta doğum sonu izin kullanıyoruz 39. ve 39.hafta doğum sınrası izne dahil ediliyormu

Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelio

Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelio

Kontrolde mi baktılar senin akıntının su olup olmadığına. Şikayetin olupta mı gittin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

güle güle kulanın :9 secmek zok zor gercekten

Doktora gidip o çalışabileceğimizi yada çalışamıyacağımızı söylüyor çalışmak istemediğini söylersen zaten direk doğum öncesi rapor diye yazıyor
Bu kadarcık mı:) Tşk ederim. Özelden alınan bi rapor da olur mu yoksa illaki devlet mi olmalı? Bunu da söylersen çok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…