Kızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Doktorunu arayıp sorsan?
Sevindim senin adınaBenim sezeryan olacağı için sağlıkla ilgili problem olur mu onu bilemedim. Sorcam doktora haftaya bakalım ne dicek. Bu arada 500 gram almışım bu hafta. Öğle yemeği yemeyince insan almıyormuş kilotansiyonum da 10/6 civarı hep.
İsmi gzl. Zehra ismini seviyorum :) sezeryan mı normal mi? Ya kuzum bi doğsaydı hayırlısıyla. Son iki ay uyku bile uyuyamayacağa benziyorum. Çünkü ağrılar ağrılarAyni ben.tabaga yemek koyacak gucu bulamiyorum.
Birde dogum tarihlerimiz ayni olacak.bizinde1 Haziran
Sanirim Zehra Çimen ime o tarihte kavusacagim inş.
Evet canım varŞeker var mi sizde.bende cikti.ter ondan olabilir
Evet canım şeker var bendeŞeker var mi sizde.bende cikti.ter ondan olabilir
Bnm eş hala karar vermedi. Bizim isim aşaması uzun sürecek galiba..Sizin isimlerde birbirinden güzel.Kizlar hepinizin sectigi isimler cok cok guzel. Hic oyle sacma sapan telaffuzu zor ,anlami belirsiz isim secen yok.
@kelebekmrve canim senin kiz elif demi?
kardelen2558 sen kiza gokce demis miydin hic? Goktug alp ve gokce. Gokce listende yoksa zehra nil guzelmis.
Günaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik.Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun
Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
Kesinlikle bir gün bile ihmal etme, çünkü az bile olsa mutlaka hekimler görmek ister, bizi de haberdar et, umarım birşey yoktur allah yardımcın olsunDevlette gidiyorum arayacak bi doktorum yok maalesef=(
Gidebiliyorsan yarın git doktoruna canım aklın kalmasın.Devlette gidiyorum arayacak bi doktorum yok maalesef=(
Cok guzel ve kullanisli canim.hayirli olsunKızlar bugün e bebekten tahterevalli Toro modelini aldık. Normalde 1050 TL . Her 150 TL'ye 50 TL hediye çeki verdiği için bize hesaplı ya geldi. 100 TL'ye de baby plusun temassız ateş olcerini alıp çekleri 8e tamamladık. Yani 700e geldi. İçinde uyku seti cibinlik yatak yorgan da dahil. 70a 129 cm. Sallanabiliyor ve anne yani olabiliyor..Haftaya da ceklerimi harciycam. Bebisin eksiklerini tamamliycam..Eki Görüntüle 1975932
Şeker takibi yapıyormusun değerlerin nasıl çıkıyorŞeker var mi sizde.bende cikti.ter ondan olabilir
Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelioAllah Allah.bana doktorum bi ay önce enfeksiyon var demişti. Sık sık iltihap gibi akıntım oluyor.bugün de çok az kanamam oldu.geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti ama şimdi sizin gibi bi durumum olabilir mi diye düşündüm ......
Birde inşallah bi sıkıntı olmaz iyi haberlerini bekliyoruz...
Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelioAllah Allah.bana doktorum bi ay önce enfeksiyon var demişti. Sık sık iltihap gibi akıntım oluyor.bugün de çok az kanamam oldu.geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti ama şimdi sizin gibi bi durumum olabilir mi diye düşündüm ......
Birde inşallah bi sıkıntı olmaz iyi haberlerini bekliyoruz...
Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelio
Doktora gidip o çalışabileceğimizi yada çalışamıyacağımızı söylüyor çalışmak istemediğini söylersen zaten direk doğum öncesi rapor diye yazıyor32. Hafta raporu nasıl alınıyor biliyor musunuz ?
güle güle kulanın :9 secmek zok zor gercektenKızlar bugün e bebekten tahterevalli Toro modelini aldık. Normalde 1050 TL . Her 150 TL'ye 50 TL hediye çeki verdiği için bize hesaplı ya geldi. 100 TL'ye de baby plusun temassız ateş olcerini alıp çekleri 8e tamamladık. Yani 700e geldi. İçinde uyku seti cibinlik yatak yorgan da dahil. 70a 129 cm. Sallanabiliyor ve anne yani olabiliyor..Haftaya da ceklerimi harciycam. Bebisin eksiklerini tamamliycam..Eki Görüntüle 1975932
Bu kadarcık mı:) Tşk ederim. Özelden alınan bi rapor da olur mu yoksa illaki devlet mi olmalı? Bunu da söylersen çok sevinicemDoktora gidip o çalışabileceğimizi yada çalışamıyacağımızı söylüyor çalışmak istemediğini söylersen zaten direk doğum öncesi rapor diye yazıyor
İş yerinde sabah kahvaltıyı erken yapınca çok acıkıyorum arada meyve bile yesem. Bu hafta evdeydim geç kahvaltı yapınca öğle yemeği yemedim hiç. Ayaklarım da hiç şişmedi çok şükürSevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?