2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim k.bakma pek anlamiyorum da hayl tul nedir kristal tul nedr bende bi tul var sanirim bu gelinkilte kullanilanlardan okdar cok gidiyormu bir besige boydan uzunlugunu neye gore ayarladin acaba

Büzüldüğü için bayagı gidiyor yatağın ölçüsü genişlik 50 cm uzunluk 80 cm yükseklikte 90 cm civarındaymış

Hayal tül daha yumuşak bi tül yıkandığında zarar görmüyor kristal tül biraz daha tok diklik kabarıklık katıyor istersen sadece kristal tülden de yapabilirsin. Bi tül daha var delikleri baya geniş fiyatı da çok daha ucuz diğerlerine göre ve çok sert onu tercih etmedim o daha çok kapıya geçirmek için kullanılıyo.

Kesim i şöyle yaptım
Eni 3 mt standart. 90 cm den ölçüp kestim hepsini 5er 5er ayırdım 3 parçaya. Sonra ayırdığım 5 erli gurupları diktim yan yana. Sonra en alt kata kristal i tok olsun diye. Orta ve üst kata hayal tülü yerleştirip tegelledim 5 cm katlayıp ucundan diktim içinden de 2.5 cm lastik geçirdim yaklaşık 1.5 mt kadar ucuna da bağlayabilmek için kurdale dikicem inş anlatabilmisimdir

Yok boyle degil ici elyaf dolu oluyor baybnestin ben buraya foto yuklemeyiyorum cok denedim olmuyor olsaydi atardim yaptiklarimdan
Biraz geç gördüm ama dayanamadım atayım dedim... babaannemiz ve anneannemizin yaptığı baby nestler :) herkes kendi evine yaptı

Eklentiler

• IMG_0297.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 111
Günaydin kizlar bayadir giremedim simdi tüm yazilanlari okudum. dün kontrolüm vardi. 3. büyük ultrason yapilacakti normalde ama 28+0 ve 31+6 arasi yapiliyormus o yüzden sonrakine (4 hafta sonra) erteledi doktorum. Daha uygun dedi. En son ocak sonunda ultrason olmustu heyecanla gitmistim ama yapmadi. Istege bagli olarak yaptirilabiliyor ama cok pahali ben de bekleyeyim dedim bebis cok hareketli, o rahatlatiyor. Huzursuz olursam giderim dedim. Nts kontrolleri basladi 20 dk baglandim sorun yok. Seker testi yapildi, pazartesi arayip bildirecek sonucu.

Bizim isim kesinlesti söylemistim herhalde,
Julien Can

Bol kasılmalı bir gece geçirdim yine. Doktor olursa yine kullan diye bir ilaç vermişti onu içtim. Onu içtikten sonra sanki bebeğe bişey oldu. 1,5 saat boyunca hiç durmadan hareket etti. Korktum baya. Uyumam saat 6.30 u buldu. Belki de korktuğum için benim adrenalinden öyle oldu. Şu an ne kasılma var ne sertlik. Ben mi kendimi çok dinliyorum acaba

Hanımlar günaydııııııın. Bişey sorsam. Sabah sabah moral bozmak gibi olucak da catlaklara noldu bizim??? Hala teşrif etmediler. Çatladık da henüz biz mi fark edemedik??? Bişey daha sorcam bu önemli benim için elimin kolumun hiç hali yok. Yani duş alırken saçlarımı şampuanlıycam kolum can çekişiyo sanki o derece. Sizde durum nasıl??

Merhaba ben de öyle ne oldu neden kıpırdamadı neden bu kadar hareketli napalim elimizde değil bebeği de kendimi de çok yoruyorum bence lüzumsuz bir yorgunluk aslında biliyorum çok doğal bir süreç eskiler doktorsuz doğuruyormuş falan ama iste korkuyoruz ... Az kaldı hatta hamileligin bir yıla yakın olduğunu düşünürsek çok az kaldı... biraz daha sabredeceğiz... normal seyrinde devam ettiğimizi düşünmemiz lazım... tabi bunlar benim düşüncelerim... hiç mi riskli bir durum olmaz oluyormuş.. bebek doğum kanalına girebiliyormuş bu ay hareket zayıflarsa ve bu anneyi gerçekten huzursuz ederse hani içine doğmak gibi dr a gitmek lazım ... yine de çoğu endişelerimiz bence acemilikten ... Allah sağlık sıhhat versin

Merhaba arkadaslar hazirliklar tam gaz devam ediyor anlasilan bende carsamba gunu doktora gidicem insallah sonraki hafta da alisverisine cikicaz nihayet. Hastane suslemelerini konusmussunuz bende anneme hastane besigi icin etek diktiricem umarim yapabilir dikis isiyle ugrasiyor cunku ben tul degil de kumas ve dantel kullanicam. Kapi susunu ve isim yazili panosunun siparisini verdim instagramdan sirinpartisuslerine yaptiriyorum ben oglumun dogum gunlerini de ordan organize etmistim. Bir de cikolata yaptiricam. Hediye olarak da pek bisey dusunmuyorum mevlude sakliyorum o kismi. Eltim yeni evlendi onlarin nikah sekeri pembe kadife kapli kutu seklinde onlari tekrar susleyip icine hurma koyalim dedik malum ramazana denk gelecek. Ufak capli bir masa suslemesi yapicaz yani ikram olmayacak oructan dolayi. Dusundugum modelleri bende ekliyim fikir olsun sizlere

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-11-22-25-03~2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2017-04-01-11-22-28~2.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2017-04-01-11-23-02~2.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2017-04-01-11-23-27~2~2.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2017-02-19-10-16-23~2.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 90
Yine de biseyler anladim sagolasin canim benim :))

Çatlaklar son aylarda olursa oluyor dün ben gecelik baktım pijama falan... maşallah fiyatlar fazla en az 90 tl gecelik sabahlıgı yok eger sabahlık varsa 135 tl alt üst pijamalar 90-100 gidiyo dedim 300 ü bunlara mı vercez bebişimin bile masrafı daha az..almadım model ve fiyatlara baktım...hemen yoruluyoruz artık nisanın sonuna aciller tamamlanmalı ufak tefekler kalmalı bence

Insallah hic olmazzz catlak felan... elim kolum konusunda demekki yanliz degilmisim benimde ayni hemen halsizlesiveriyor sabah üzerimi giyerken yoruldum resmen kolum yana düstü hemen.. buaralar zaten bayagi kendimi halsiz hissediyorum..

Kızlar iyi hafta sonları herkese..
Nabzım arada artıyo, beynim zonkluyo gibi oluyodu zaten. Tansiyon aleti aldım ölçüyorum hergün. Tansiyonum normal çıkıyo da nabzımın normali 70 falandır. Şimdi yine kötü hissettim ölçeyim dedim 107 çıktı. Noluyo böyle anlamadım gitti :)

Insallah hic olmazzz catlak felan... elim kolum konusunda demekki yanliz degilmisim benimde ayni hemen halsizlesiveriyor sabah üzerimi giyerken yoruldum resmen kolum yana düstü hemen.. buaralar zaten bayagi kendimi halsiz hissediyorum..
Ben de yalnız olmadığıma sevindim. Biraz bencilce ama affet demek ki 2 aya kadar geçicek bu açıdan sevindim yoksa depresyona giricem. Ayakkabı giymem bile çok sorun. Geçen haftaya göre iki kat arttı kısıtlar. Her hafta yetimi kaybediyorum :)))

Pijama konusunda sıkıştım. Artık ağırlaştım da internete kaldı işim:)

Günaydın canım.. Çatlak yok gibi görünüyor doktorum da yağı sürmeye devam et dedi. Yorgunluk bende de var ama o kadar değil. Üşenme var yani. Bahardan olabilir belki. Ben bişey merak ediyorum. Doğumdan sonra korse giyin diyolar sarkmasın diye ama henüz sormadım doktoruma.

Bak o konu tam bi muamma. Sezeryan olunca korse zaten olmaz bilindiği gibi. Ama bi arkadaşım sezeryan olmuştu ve karnına hastanedeyken kum torbası koymuştu doktorlar. Ve göbeği kalmamıştı.başka kimsede duymadım bu uygulamayı. normal doğumda da tavsiye eden var kullanamadığı için tavsiye etmeyen var. Çok oratadayım o konuda. Yani denemekten başka çaremiz yok:)

Benim sezeryan olacağı için sağlıkla ilgili problem olur mu onu bilemedim. Sorcam doktora haftaya bakalım ne dicek. Bu arada 500 gram almışım bu hafta. Öğle yemeği yemeyince insan almıyormuş kilo tansiyonum da 10/6 civarı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…