Özel devlet farketmiyo canım. Ben özele gidiyorum özelden alıcamBu kadarcık mı:) Tşk ederim. Özelden alınan bi rapor da olur mu yoksa illaki devlet mi olmalı? Bunu da söylersen çok sevinicem
Tek çocuğun masrafı bile diz boyuyken, iki Bebis çok zor olmalı. Ben çoğu eşyayı almıyorum bile.Cok guzel ve kullanisli canim.hayirli olsunbaya uygun a da gelmis..benim de 2 bebe olmasa idi bunlardan dusunyodum
Aylarca arastirdim . Ya bunu alacaktım ya da baby tech şehzade modelini. Şansa hem bu daha hesaplı oldu diğerinden hem de daha şık. Ama herhangi fikri değişebiliyor insanın. Çok beklemeden beşiği çıkarmak gerek aradan. Ona göre nevresim falan da alınacak. Yıkanacak ütülenecek falan. Bence bir ay içinde tüm alışveriş bitmeli ki temizliği de bi an önce çıksın aradan..güle güle kulanın :9 secmek zok zor gercekten
Zaten 37.haftaya kadar çalışabiliriz. Sonra doğum izni başlıyor. Toplamda 16 hafta izin oluyorArkadaşlar biz 38 haftada doğum yapsak kaç hafta doğum sonu izin kullanıyoruz 39. ve 39.hafta doğum sınrası izne dahil ediliyormu
Çok geçmiş olsun canım hiç korkma benim suyum nerdeyse bittiği halde 9 gün sonra Doğum yaptım. Enfeksiyon olmazsa sende dayanırsın merak etme. Herşey yolunda gidecek inşallah. Allah yardımcınız olsunIyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
Tabi özelden de alınıyor benilk oğlumda öyle yaptım sen ayrılmayı düşünüyormusunBu kadarcık mı:) Tşk ederim. Özelden alınan bi rapor da olur mu yoksa illaki devlet mi olmalı? Bunu da söylersen çok sevinicem
Zaten 37.haftaya kadar çalışabiliriz. Sonra doğum izni başlıyor. Toplamda 16 hafta izin oluyor[/QUO32.tada ayrımaz çalışırsan
Çok iyi eğer çalışabilirsek doğum öncesinde doğum sonrası 4 ay kesintisiz bebişinin yanındasınZaten 37.haftaya kadar çalışabiliriz. Sonra doğum izni başlıyor. Toplamda 16 hafta izin oluyor
Acıktığın zaman sebze tüketebiklirsin turp gerçekten tok tutuyor yada fazla olmamak kaydıyla ceviz gerçekten tok tutuyor yanlız sebzeleri tuzlama ve bol su ben su iş yerinde bir arkafaşın varsa 10 nar dakiki yürüyüşler de çok iyi oluyorİş yerinde sabah kahvaltıyı erken yapınca çok acıkıyorum arada meyve bile yesem. Bu hafta evdeydim geç kahvaltı yapınca öğle yemeği yemedim hiç. Ayaklarım da hiç şişmedi çok şükür
Ben şöyle yapıcam. 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37ye kadar aralarda rapor alıcam. Sonra izne ayrılcam. Sonra yıllık izinlerimi kullanıcam maaş almaya devam etmek içincgdmkrks yıllık izni 5 sonra tekrar 5 kullanabiliyormuyuz bilgin varmi
Insaallah bebeginde sende iyi olursun en azindan farkedilmis onlem alinmis oyle dusun.Iyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk bikac haftadir iccamasirim islaniodu iltihapmi sumu anlamiodum.bugun kontrole geldim turnosalla bakdilar suyum akiomus hemen yatis yaptilar serum.verdiler ciger gelistirici igne yaptilar 3 gun yaticam sonra tekrar tahlil falan yapilcak olmadi su fazla gelirse bebegi alcaz dedi ve ustelik daha 1300 gr ins bebegimde bende iyi olurm dua edin bize
Bence git ihmal etmeKızlar! bi küçük şişe kapağının yarısını dolduracak kadar kan gelmiş çamaşırıma.ama öyle nişan gelmesinde bahsedilen sümükümsü bi kan değil normal kırmızı renkte kan.bende enfeksiyon da var.devam ederse doktora giderim diyorum ama geldi ve durdu.şimdi gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Kaç gün yıllık iznin var bir de 32. Haftadan sonra rapor yazmıyorlar diye biliyorum ben de seninle aynı düşüncedeyimBen şöyle yapıcam. 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37ye kadar aralarda rapor alıcam. Sonra izne ayrılcam. Sonra yıllık izinlerimi kullanıcam maaş almaya devam etmek içinsonra da duruma göre ücretsiz izin kullanıcam ama kaç ay belli değil yılı bitircem o kesin
Hazel ve diğer suyu gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklee en doğru zamanda ggelirler.seninbenimgibi efsunsuz merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın yazamadım ne zamandır . Bende durumlar bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe , her hareketinde su gidiyor, haftada 2 defa amnioinfüzyon yapıyorlardı , artık su hiç dayanmıyor . Dün gittim en son .
Bu hafta da salı günü gideceğim ve 1 hafta hastanede yatacağım , yatmamın sebebi, adapazından , düzce ye gelirken yolda sarsılıyorum arabada ve su daha fazla gidiyor sanki , 1 hafta kontrol altında olayım belki su gitmez , yada gidersede daha sık yapar doktor amnioinfüzyonu bebek gelişsin diye çünkü 30. Hafta dolduğu anda ve 1000 g olursak almayı planlıyor. Hakkımızda hayırlısı su az oldukça bebeğin gelişimindede sıkıntı oluyor çünkü . Çok şükür bu haftalara geldik , şu anki planda Nisan 10-11 gibi gerçekleşecek doğum, sonrası iyi olur inşallah uzun bi süre küvez de kalacak çünkü yavrum , sonu iyi olsun yaşadıklarımızın , Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Ben de devletten randevu almaya çalışıyordum kaç gündür. İstanbulda zor oluyor bu işler. Yok erken yok dolu derken zaman geçiyo.Çok sağol :)Özel devlet farketmiyo canım. Ben özele gidiyorum özelden alıcam
Bu, bu hafta aldığım en iyi haber sağol:) çünkü randevu almaya çalışıyordum. 182deki sekreterlerle 10 dk sohbet ediyorduk o hastane dolu bu hastane uzak vs :)Sonra çalışmayı da düşünmüyorum canım uzunca bi süre. Özelde çalışıyordum.izni uzatabiliyorum istesiğşm kadar.tabi işi de kaybetmiş olucam:)))Tabi özelden de alınıyor benilk oğlumda öyle yaptım sen ayrılmayı düşünüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?