Geçmiş olsun . İnşaallah biraz daha sabreder Bebis. Sen de en doğrusunu yapmışsın yatma kararı vererek. Riskim yok ama biraz yoruldum hemen karnım sertleşiyor. O kadar yola vücut nsl dayansin . İyi haberlerini bekliyoruz cnm.@seninbenimgibiefsunsuz merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın yazamadım ne zamandır . Bende durumlar bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe , her hareketinde su gidiyor, haftada 2 defa amnioinfüzyon yapıyorlardı , artık su hiç dayanmıyor . Dün gittim en son .
Bu hafta da salı günü gideceğim ve 1 hafta hastanede yatacağım , yatmamın sebebi, adapazından , düzce ye gelirken yolda sarsılıyorum arabada ve su daha fazla gidiyor sanki , 1 hafta kontrol altında olayım belki su gitmez , yada gidersede daha sık yapar doktor amnioinfüzyonu bebek gelişsin diye çünkü 30. Hafta dolduğu anda ve 1000 g olursak almayı planlıyor. Hakkımızda hayırlısı su az oldukça bebeğin gelişimindede sıkıntı oluyor çünkü . Çok şükür bu haftalara geldik , şu anki planda Nisan 10-11 gibi gerçekleşecek doğum, sonrası iyi olur inşallah uzun bi süre küvez de kalacak çünkü yavrum , sonu iyi olsun yaşadıklarımızın , Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Canım nete şöyle bi bakarken ayrıntıda bişry takıldı kafama. Diyo ki son regl tarihinize göre 32+0 da alın raporu. Benim bebiş bir hafta geriden geliyo geç döllenme yani. Doktorun söylediği haftaya mı uoksa regl haftasına göre mi gitmeliyim?Tabi özelden de alınıyor benilk oğlumda öyle yaptım sen ayrılmayı düşünüyormusun
Takibi yapiyorum hep yuksek.Şeker takibi yapıyormusun değerlerin nasıl çıkıyor
Canım aynı durumdayız. Ultrasonda suyu iyi görünüyor ama sızıntı var. Antibiyotik tedavisi fayda edecektir. En önemlisi ateşinin çıkmamasıymış yani enfeksiyon gelişmemesi. Ben de hastanede 3 gün yattım çıktım hatta benim nişanım da geldi. Şunda evdeyim beklemedeyim. Umarım böyle devam eder zamanı doldurana kadar. İçini ferah tutmaya çalış.Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelio
Allah saglikla tamamina erdirsin inş.İsmi gzl. Zehra ismini seviyorum :) sezeryan mı normal mi? Ya kuzum bi doğsaydı hayırlısıyla. Son iki ay uyku bile uyuyamayacağa benziyorum. Çünkü ağrılar ağrılar
@seninbenimgibiefsunsuz merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın yazamadım ne zamandır . Bende durumlar bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe , her hareketinde su gidiyor, haftada 2 defa amnioinfüzyon yapıyorlardı , artık su hiç dayanmıyor . Dün gittim en son .
Bu hafta da salı günü gideceğim ve 1 hafta hastanede yatacağım , yatmamın sebebi, adapazından , düzce ye gelirken yolda sarsılıyorum arabada ve su daha fazla gidiyor sanki , 1 hafta kontrol altında olayım belki su gitmez , yada gidersede daha sık yapar doktor amnioinfüzyonu bebek gelişsin diye çünkü 30. Hafta dolduğu anda ve 1000 g olursak almayı planlıyor. Hakkımızda hayırlısı su az oldukça bebeğin gelişimindede sıkıntı oluyor çünkü . Çok şükür bu haftalara geldik , şu anki planda Nisan 10-11 gibi gerçekleşecek doğum, sonrası iyi olur inşallah uzun bi süre küvez de kalacak çünkü yavrum , sonu iyi olsun yaşadıklarımızın , Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Canım aynı durumdayız. Ultrasonda suyu iyi görünüyor ama sızıntı var. Antibiyotik tedavisi fayda edecektir. En önemlisi ateşinin çıkmamasıymış yani enfeksiyon gelişmemesi. Ben de hastanede 3 gün yattım çıktım hatta benim nişanım da geldi. Şunda evdeyim beklemedeyim. Umarım böyle devam eder zamanı doldurana kadar. İçini ferah tutmaya çalış.
24 gün yıllık iznim var. İstersem önümüzdeki yılın yıllık izinlerini de kullanabilirim. 32 den sonra 5 günlük falan rapor alırım 1-2 haftayı da öyle geçiririm diye düşünüyorum. Bu cumartesi kontrolüm var sorucam. Çünkü doktorum 32de izne çıkarmayı düşünüyor o da benim planlarımı bozuyorKaç gün yıllık iznin var bir de 32. Haftadan sonra rapor yazmıyorlar diye biliyorum ben de seninle aynı düşüncedeyim
Canım benim çok şükür farkedilir bir akıntım yok. Nisan gelince devamında akan sarı sümükSÜ akıntı ve kan pihtisi nedeniyle gitmiştim tesadüfen ortaya çıktı amniyon sivisinda sızıntı olduğu. Geçen hafta çarşamba 1.150 gr çıkmıştı inşallah 1300 u geçmiştir diye tahmin ediyorum.antibiyotik tedavisi ben de olmuştum, bir çatlaktan bebeğe enfeksiyon varsa bulaşmaması için önemli...
su sızıntısı kendiliğinden azalabilir de...
nasılsın hala su çok geliyor mu..?
senin bebeğin 1 kg yu geçti mi ?
inşallah hiç olumsuz durum olmaz da son haftalara kadar dayanır
Doktorun onu takip ediyor olmalı. Sen 1 hafta erken git bence bu konuyu konuş. Hangi güne denk geliyorsa yazıp sana mail olarak gönderir.Canım nete şöyle bi bakarken ayrıntıda bişry takıldı kafama. Diyo ki son regl tarihinize göre 32+0 da alın raporu. Benim bebiş bir hafta geriden geliyo geç döllenme yani. Doktorun söylediği haftaya mı uoksa regl haftasına göre mi gitmeliyim?
Canım benim çok şükür farkedilir bir akıntım yok. Nisan gelince devamında akan sarı sümükSÜ akıntı ve kan pihtisi nedeniyle gitmiştim tesadüfen ortaya çıktı amniyon sivisinda sızıntı olduğu. Geçen hafta çarşamba 1.150 gr çıkmıştı inşallah 1300 u geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Benim olmamisti ama soyle tarif ediyorlarKizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.
Him yani lavabo da iken gelse belki de farkedemeyebilirizBenim olmamisti ama soyle tarif ediyorlar
Kahverengimsi, sumukumsu bisey geliyormus
Rahmin tikaci diyorlar, o dustu diyorlar
Bizim gelinin gelmisti, bihafta sonra suyu geldi 37 haftada
Cnm farkedilir herhalde, hic oylesini duymadimHim yani lavabo da iken gelse belki de farkedemeyebilirizcok korkuyorum valla.insalalh hepimizin ki planli vaktinde dogum olur saglikla..
Insallah canim cok sagol destegin.icin..Cnm farkedilir herhalde, hic oylesini duymadim
Bide herkeste gelecek diye birsey yok endiselenme sen
Benim ne suyum geldi, ne nisanim geldi
Sanci ile oldu benim dogumum
Belli olmuyor, sen bebeklerinin hareketini hep kontrol altinda tut, takip et, o sana yol gosterir zaten
Baya hafta atlattik
Bnm arkadasim 33 de dogurdu ikizlerini, kuvezde de kalmadilar oyle pek, gayet iyiler
Sen endise etme cnm
Hersey yolunda gidecek Allahin izniyle
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?