2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun . İnşaallah biraz daha sabreder Bebis. Sen de en doğrusunu yapmışsın yatma kararı vererek. Riskim yok ama biraz yoruldum hemen karnım sertleşiyor. O kadar yola vücut nsl dayansin . İyi haberlerini bekliyoruz cnm.

Tabi özelden de alınıyor benilk oğlumda öyle yaptım sen ayrılmayı düşünüyormusun
Canım nete şöyle bi bakarken ayrıntıda bişry takıldı kafama. Diyo ki son regl tarihinize göre 32+0 da alın raporu. Benim bebiş bir hafta geriden geliyo geç döllenme yani. Doktorun söylediği haftaya mı uoksa regl haftasına göre mi gitmeliyim?

Benimde ultrasonda bakinca suyum ii dio ama iste biyada da enfeksiyonls beraber su gelio
Canım aynı durumdayız. Ultrasonda suyu iyi görünüyor ama sızıntı var. Antibiyotik tedavisi fayda edecektir. En önemlisi ateşinin çıkmamasıymış yani enfeksiyon gelişmemesi. Ben de hastanede 3 gün yattım çıktım hatta benim nişanım da geldi. Şunda evdeyim beklemedeyim. Umarım böyle devam eder zamanı doldurana kadar. İçini ferah tutmaya çalış.

İsmi gzl. Zehra ismini seviyorum :) sezeryan mı normal mi? Ya kuzum bi doğsaydı hayırlısıyla. Son iki ay uyku bile uyuyamayacağa benziyorum. Çünkü ağrılar ağrılar
Allah saglikla tamamina erdirsin inş.
Dr.sezaryen dedi.en basta ben istemistim.istekle olmaz demisti.
Simdi seker cikinca tamam dedi.
2 hafta onden gidiyoruz kg olarak.29 haftada 1620 gr. Fazla buldu dr.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..
Gidiş geliş yapmayacak olman hem yorgunluk açısından hem suyun hemen azalmaması açısından iyi bir karar olmuş...Az kalmış canım inşallah herşey umduğundan ve beklenilenden iyi olur...
Dua ettiğimde aklıma geliyorsun..Rabbim yar ve yoldaşın olsun..
müsait olduğun zamanlar yazabilirsen iyi olur...
merak ediyorum seni

Bisey sormak istiyorum sizlere.
Forumda ileri yas anneleri topici var mi
Bulamadimda ben.
Cok ihtiyacim var yorumlarina.
Supriz bir gebelikyasiyorum 44 yasindayim.
Adetime 2 gun kala tek yakinlasmayla oldu.
13 yasinda 1 kizim var.
Planlanmisti o.aslinda hic sorun yasamamistim onda.isteyerek sezAryen olmustum.ama kizimi kan sorunu yuzunden yatirdilar. Mamaya alisti..emmedi.

antibiyotik tedavisi ben de olmuştum, bir çatlaktan bebeğe enfeksiyon varsa bulaşmaması için önemli...
su sızıntısı kendiliğinden azalabilir de...
nasılsın hala su çok geliyor mu..?
senin bebeğin 1 kg yu geçti mi ?
inşallah hiç olumsuz durum olmaz da son haftalara kadar dayanır

Kaç gün yıllık iznin var bir de 32. Haftadan sonra rapor yazmıyorlar diye biliyorum ben de seninle aynı düşüncedeyim
24 gün yıllık iznim var. İstersem önümüzdeki yılın yıllık izinlerini de kullanabilirim. 32 den sonra 5 günlük falan rapor alırım 1-2 haftayı da öyle geçiririm diye düşünüyorum. Bu cumartesi kontrolüm var sorucam. Çünkü doktorum 32de izne çıkarmayı düşünüyor o da benim planlarımı bozuyor

Canım benim çok şükür farkedilir bir akıntım yok. Nisan gelince devamında akan sarı sümükSÜ akıntı ve kan pihtisi nedeniyle gitmiştim tesadüfen ortaya çıktı amniyon sivisinda sızıntı olduğu. Geçen hafta çarşamba 1.150 gr çıkmıştı inşallah 1300 u geçmiştir diye tahmin ediyorum.

Doktorun onu takip ediyor olmalı. Sen 1 hafta erken git bence bu konuyu konuş. Hangi güne denk geliyorsa yazıp sana mail olarak gönderir.

iyi canım ya devam etmediğine sevindim bebişinin de kilosu iyiymiş..
inşallah sona kadar böyle herşey yolunda gider

Kizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.

Kizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.
Benim olmamisti ama soyle tarif ediyorlar
Kahverengimsi, sumukumsu bisey geliyormus
Rahmin tikaci diyorlar, o dustu diyorlar
Bizim gelinin gelmisti, bihafta sonra suyu geldi 37 haftada

Arkadaslar dun sey duydum bi arkadastan, ayni doktora gidiyrz, ilk cocugu sezeryandi
Doktora 38 de sezeryanla dogum yapayim, alalim bebegi demis
Doktor 41 e kadar yolu var, sezeryan yapamiyrz artik demis, yani soyle yapacak, dogumun baslamasini bekleyip sezeryana alacaklar
Planli sekilde sezeryan istege bagli yapmiyorlarmis
Ben bilmiyordum bunu
Bilginiz var mi

Benim olmamisti ama soyle tarif ediyorlar
Kahverengimsi, sumukumsu bisey geliyormus
Rahmin tikaci diyorlar, o dustu diyorlar
Bizim gelinin gelmisti, bihafta sonra suyu geldi 37 haftada
Him yani lavabo da iken gelse belki de farkedemeyebiliriz cok korkuyorum valla.insalalh hepimizin ki planli vaktinde dogum olur saglikla..

Him yani lavabo da iken gelse belki de farkedemeyebiliriz cok korkuyorum valla.insalalh hepimizin ki planli vaktinde dogum olur saglikla..
Cnm farkedilir herhalde, hic oylesini duymadim
Bide herkeste gelecek diye birsey yok endiselenme sen
Benim ne suyum geldi, ne nisanim geldi
Sanci ile oldu benim dogumum
Belli olmuyor, sen bebeklerinin hareketini hep kontrol altinda tut, takip et, o sana yol gosterir zaten
Baya hafta atlattik
Bnm arkadasim 33 de dogurdu ikizlerini, kuvezde de kalmadilar oyle pek, gayet iyiler
Sen endise etme cnm
Hersey yolunda gidecek Allahin izniyle
:)

Insallah canim cok sagol destegin.icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…