aynen ya nasıl yapıosun dimi onu, işleri güçleri bizi telaşlandırmakBendede oluyo canım hani bişeyden tiksinirsin yada irkilirsin de titerersin ya aynı o şekilde. Nasıl yapıyosa cok şaşırıyorum. Merak edilcek bişey deildir, yeri dar anacım napsın kızçe :)
benimkide öle canımya, geçen hafta kontrolde başı göğsümün altındaydı, hareketleine bakarsak yan yada dönüp duruyo yani hala şeklini almış değilKızlar resimlerimizde artık bebişlerimiz ters görünüyo ama benim oğlum hala yan yatıyo, okadar belliki ayakları kaburgamda sürekli. Ne zaman dönecek bu cocuklarerkenmi acaba doğum pozisyonu için? Kuzusu yan yatan varmı benim gibi?
benimkide öle canımya, geçen hafta kontrolde başı göğsümün altındaydı, hareketleine bakarsak yan yada dönüp duruyo yani hala şeklini almış değil
Ben sebamed alacagim canimE bebekte 150 Tl alışverişe 50 TL hediye çeki veriyor. Benim ihtiyaç listemde sadece bebek yağı, kremi, pişik kremi, şampuanı ve deterjan eksik kaldı. Mustela almayı düşünüyordum ama e bebekte mustela yok sebamed nasıldır?
Mustela mı sebamed mi ikisi arasında kaldım, önerilerinizi beklerim :)
sebamedE bebekte 150 Tl alışverişe 50 TL hediye çeki veriyor. Benim ihtiyaç listemde sadece bebek yağı, kremi, pişik kremi, şampuanı ve deterjan eksik kaldı. Mustela almayı düşünüyordum ama e bebekte mustela yok sebamed nasıldır?
Mustela mı sebamed mi ikisi arasında kaldım, önerilerinizi beklerim :)
Benim derdim 37ye kadar çalışmak istemem. Doktor da arada kısa zamanlı rapor veremiyormuş hemen doğum izni başlıyormuş. İş yerimle konuşcam evden çalışcam falan öyle tamamlıcam 37yiCanım istersen 32+1 de sıkıntı yasa, hemen bu seferde çalışamaz raporu alabiliyormusuz, sıkıntı olacak bir durum yok, 37nin sonuna kadar calisacaksin diye bir durum yok
ben sezeryan istediğim için işime geliyor :) ama inşallah seninki döner canım :)Normal istiyorum ya işte böyle ters gidiyo, neyse hayırlısı olsun artık alnımızda ne yazıyorsa o. İyi olsunlarda yine cefasını biz çekeriz sorun değil :) Bakalım bu cuma kontrol var, belki 15 günde değişmiştir duruşu.
Son 63 :)Benimde son 48 gün
500 E ne kadar hediye çeki veriyolar canımBiz de dün e bebekte araba baktık..cadillac casual air baya aklımıza yattı,deneme falan yapınca rahat geldi kullanması..yaklaşık 500 tl de hediye çeki var, onla da süt sağma-termometre-bakım ürünlerini falan alırım diye düşündüm ama bakalım.. en son bebek arabasını benim annem alırım dedi,Kv.den de hiç birşey için ses çıkmayınca gıcık oldum.anneme de pek bişey aldırmak istemiyorum o yüzden..
aynen canım birde tuttrmuşlar beşiği annane alır kendılerı daha bır tek zıbın aldılar oda ben surat yaptım dıye bı dogsun neler alrlarmışş sınır oldum bende aldrmadım anneme gıttım oda aldımBiz de dün e bebekte araba baktık..cadillac casual air baya aklımıza yattı,deneme falan yapınca rahat geldi kullanması..yaklaşık 500 tl de hediye çeki var, onla da süt sağma-termometre-bakım ürünlerini falan alırım diye düşündüm ama bakalım.. en son bebek arabasını benim annem alırım dedi,Kv.den de hiç birşey için ses çıkmayınca gıcık oldum.anneme de pek bişey aldırmak istemiyorum o yüzden..
Hayırlı haftalar kızlar...
seninbenimgibi geçmiş olsun,bol bol dinlen.. sen mi çağırıyorsun bilmiyorum ama hamile bayana yatıya gitmek düşüncesizlik bence..tamam annelerimizin zamanında hepsi oluyormuş ama şimdi biz çok zorlanıyoruz..bende de dün çaya misafir vardı,biz dışarıdayken aradılar koşa koşa gittik eve..akşam 11 gibi de gittiler ama bende mahvoldum.. ne kadar eşler yardım etseler de,asıl yükü biz taşıyoruz..
Kızlar donence alanınız var mi kar yola için alınmalı mi ya da başka bir alternatif var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?